Jestli nebude člověk v práci na nějakém tom "melouchu", tak na spanilou jízdu dojede...
Zpráva od adminů
hlásím, že vííídeo kamera je vyčištěna a seřízena jen pro ty nejlepší záběry ze spanilé jízdyZ. píše:už jsem taky volal do servisu - aby mi ji dali do pořádku - tu moji videokameru. A´t jsou pěkně ostré a jasné záběry, ať je pak v zimě na co se koukat.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
to by sis musel nejdrive poradnou koupitZ. píše:hlásím, že vííídeo kamera je vyčištěna a seřízena jen pro ty nejlepší záběry ze spanilé jízdyZ. píše:už jsem taky volal do servisu - aby mi ji dali do pořádku - tu moji videokameru. A´t jsou pěkně ostré a jasné záběry, ať je pak v zimě na co se koukat.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
na kliku? Já myslel že ta moje s parním pohonem je poslední výkřik techniky??MARTY píše:to by sis musel nejdrive poradnou koupitZ. píše:hlásím, že vííídeo kamera je vyčištěna a seřízena jen pro ty nejlepší záběry ze spanilé jízdyZ. píše:už jsem taky volal do servisu - aby mi ji dali do pořádku - tu moji videokameru. A´t jsou pěkně ostré a jasné záběry, ať je pak v zimě na co se koukat.![]()
![]()
![]()
![]()
a nemit tu na kliku
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
jojo, je to nakažlivéDoktorZRX píše:Ne ne, já to chytl od rudormihomarek bělík píše:Doktorovic v klubu zaseli vir a teď se to začíná projevovat,tak doufám že se nenakazímTakže velká gratulace
![]()
![]()
![]()
A buď v klidu,v klubu přece nikdo nechlastá...![]()
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- Kamil Pitt
- Easy slider

Re: Zpráva od adminů
PS: nevdavame se, ze bychom museli, ale z blbosti
... a taky hlavne proto, ze se mame radi ![/quote]
Velká gratulace...sice opožděně,ale přece..a ať vám to hóóódně dlouho vydrží

Velká gratulace...sice opožděně,ale přece..a ať vám to hóóódně dlouho vydrží