Padana

Kombiny, helmy, brašny, plexi atd.
Odpovědět
Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » stř úno 06, 2008 14:13:41

milda píše:Věřil by jsi tomu,že vůbec nevím o čem mluvíš?(sirka)

Fotil BAA ( baťužek absolutní amatér) a já na tom nejsem o nic líp. :roll:

Toš tak!! :)
kdyz fotis panorama tak fotka ma byt na sirku, ne na vysku :wink:
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř úno 06, 2008 14:28:34

milda píše:
KankX píše:
milda píše:Dík!! :oops:

Spíš jsem čekal komentáře na ten Nazran nebo na to panorama za mnou....

Aspoň mě taky vidíte do ksichtu a na srazu se mě neleknete!!! :wink:
panorama spatny (to preci musi byt na sirku :-) ) no a Nazran dobry, dyt je kozenej a drzi, ne ;-)
Věřil by jsi tomu,že vůbec nevím o čem mluvíš?(sirka)

to byl takovy zert na uvolneni, kdyz jsem se v teto diskuzi dovedel ze v Padane nesmim padat ;-) Osobne si myslim ze zadna kozena kombineza nebude tak spatna jak tu nekteri pisi. Nejcasteji jezdim v levne kombi od Louise a za 4 roky se mi na nic netrha a je jak nova... stala 199euro ve sleve. Pak mam perforovanou FLM a myslim ze nema chybu. Jo a ted si tak vybavuji ze nejcasteji jezdim v hadrove bunde a kalhotech, nebot jezdim denne do prace na skutru (150ccm - 130km/h) a taky drzej, dokonce jsou uz overeny 2x padem (1x ne zrovna mala rychlost) = lehke odreniny na kalhotech a bunde... me telo nekolik zlomenin a rozbita prilba, od zlomenin by mi nepomohla ani kuze a jinak jsem zustal jako novej ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » stř úno 06, 2008 18:30:52

Tož já nevím kua :cry: Nevíte , kde se šijou Suomky? Prej taky někde v číně bo kde :roll:

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » stř úno 06, 2008 18:46:52

KankX píše:
milda píše:
KankX píše: panorama spatny (to preci musi byt na sirku :-) ) no a Nazran dobry, dyt je kozenej a drzi, ne ;-)
Věřil by jsi tomu,že vůbec nevím o čem mluvíš?(sirka)

to byl takovy zert na uvolneni, kdyz jsem se v teto diskuzi dovedel ze v Padane nesmim padat ;-) Osobne si myslim ze zadna kozena kombineza nebude tak spatna jak tu nekteri pisi. Nejcasteji jezdim v levne kombi od Louise a za 4 roky se mi na nic netrha a je jak nova... stala 199euro ve sleve. Pak mam perforovanou FLM a myslim ze nema chybu. Jo a ted si tak vybavuji ze nejcasteji jezdim v hadrove bunde a kalhotech, nebot jezdim denne do prace na skutru (150ccm - 130km/h) a taky drzej, dokonce jsou uz overeny 2x padem (1x ne zrovna mala rychlost) = lehke odreniny na kalhotech a bunde... me telo nekolik zlomenin a rozbita prilba, od zlomenin by mi nepomohla ani kuze a jinak jsem zustal jako novej ;-)
jen jsem předal básničku, kterou jsem na Padanu několikrát četl. A když jsem to tak zpětně pročítal, tak jedinou kritiku sklidila jen ode mě a to ještě za textil. Ale prostě jsem na sebe naštvaný, že jsem tu bundu koupil, protože vymyšlená je fakt blbě.
ZX-12R naked

MadMax
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadMax » stř úno 06, 2008 18:49:01

Maverick píše:Tož já nevím kua :cry: Nevíte , kde se šijou Suomky? Prej taky někde v číně bo kde :roll:
suomy jsou taliani ale kde to sijou, tim si dneska nemuzes byt jistej nike. ale zrovna na to bych nekoukal.
ZX-6R ´98

Lech
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lech » stř úno 06, 2008 19:02:51

Tilda píše:

Já že na jakou sirku. :shock:
Ale púak mě napadlo zda se nebavíte o šířce. :idea: :roll: :D
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř úno 06, 2008 19:24:43

MadMax píše:
Maverick píše:Tož já nevím kua :cry: Nevíte , kde se šijou Suomky? Prej taky někde v číně bo kde :roll:
suomy jsou taliani ale kde to sijou, tim si dneska nemuzes byt jistej nike. ale zrovna na to bych nekoukal.
Pakistán...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » stř úno 06, 2008 19:30:44

misak39 píše:
MadMax píše:
Pakistán...
Pákistán sou Nazran a Padana ne?

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » stř úno 06, 2008 19:31:37

Lech píše:
Tilda píše:

Já že na jakou sirku. :shock:
Ale púak mě napadlo zda se nebavíte o šířce. :idea: :roll: :D
Kua bežte s tím do pr...le mě absolutně nezajímá nějaká šířka a panorama :roll:

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » stř úno 06, 2008 20:30:13

Hele Mavericku,nebuť neurotickej a nedělej tu dusno kvůli tomu,že se neumíš rozhodnout!!!

S tou sirkou je to dobrý-panorama --šířka.

Vůbec mě to neseplo,od Kankxe,jako od profíka fotografa jsem čekal nějakej těžce odbornej termín!! :lol:

A TY si Mavericku kup to,na co máš prachy!! Kůže je kůže!!Jestli jsi na tom blbě kup levnou,taky poslouží a pokud by to šlo,radši si nákou kačku připlať,nebudou to vyhozený peníze.Tak to chápu já!! Přece nejsi váhavej střelec??
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » čtv úno 07, 2008 01:08:15

Maverick píše:
misak39 píše:
MadMax píše: suomy jsou taliani ale kde to sijou, tim si dneska nemuzes byt jistej nike. ale zrovna na to bych nekoukal.
Pakistán...
Pákistán sou Nazran a Padana ne?
Pákoši šijou většinu firem... jednak to docela uměj, dělaj za hrst rejže denně, maj kůži... Kde to dělaj je dnes celkem jedno, hlavně když to k něčemu vypadá... Byli jsme se podívat na ty motokombinézy v Šumperku, kombošky udělaný hezky, s vložkou která jde i do rukáru, slidery klasika-ramena,lokty,kolena, holeně, záda(tam jen poroten) i s hrbem (to je volitelnéí za stejnou cenu), s nápisama nebo bez, a Pepovi sedla naprosto skvěle... Dvě věci se mi na ní nelíbily- 1. nemá kapsy na kalhotech, a bunda má jen vnitřní, a za 2.- na ramenech má takový ty větrací násosy jak se dělaj na botách a rukavicích, takže uvidíme, jak to bude větrat třeba večer...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » čtv úno 07, 2008 06:18:13

milda píše:Hele Mavericku,nebuť neurotickej a nedělej tu dusno kvůli tomu,že se neumíš rozhodnout!!!

Přece nejsi váhavej střelec??
Hele já založil todle téma , abych se dozvěděl názory na kombošky a ne na to jak fotit panorama(na to opravdu vůbec nejsem zvědavej) na to je pokud vím založenej pokec. A pokud de o prachy , tak sem vždycky váhavej střelec - bo nemám ani bankéřovu dceru,ani bohatýho tatínka. TOŽ TAK :evil: (Dak promine)

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » čtv úno 07, 2008 08:05:43

Tak velká omluva Mavericku!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv úno 07, 2008 11:05:08

Podtrženo sečteno - kůže jednoznačně ano, doporučují všichni. Jakou?? podle toho kolik hodláš utratit. Padana není špatná, pár lidí ji tu má a napsali že je OK. Pár lidí tu má kamarády kteří s ní nejsou spokojení (nikdo tu přímo nenapsal že má koženou kombi od Padany a že stojí za hov*o). Všeobecně - čím víc peněz utratíš, tím lepší kombi si můžeš pořídit. Nikdo nehaněl značku PSI která je ve zdejších končinách nejoblíbenější a nejrozšířenější (narozdíl od většiny ostatních není z Pakistánu, ale z čech) a nabízí jako jediná servis (padneš, roztrháš, opraví... mě Wintexe opravoval sedlář a podle toho taky vypadá..)
Za ty peníze Padana není špatná :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » čtv úno 07, 2008 19:17:51

Asi to nechám na výstavu - tam doufám budou fšici výrobci. Sem ten klasickej českej človíček co nejlepší kvalitu , za co nejmíň peněz :roll: :lol: Kua já se nedokážu rozhodnout :? :? :lol:

Odpovědět