Padana

Kombiny, helmy, brašny, plexi atd.
Odpovědět
Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Padana

Příspěvek od Maverick » ned úno 03, 2008 08:04:34

Co říkáte na kombošky od této firmy? Uvažuji že si ji koupím.

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » ned úno 03, 2008 09:20:11

říkají že v Padaně nepadat. Nemám zkušenosti s kombinézou, ale vzal jsem od nich textilní bundu a už bych nic nevzal. Za prvé se po týdnu užívání rozpáral celý rukáv, špatně udělaný steh - stanese i v lepších rodinnách. Ale hlavně mě připadá dost špatně udělaná - vymyšlená. V létě se v ní potím jak prase, ale za jízdy se nafoukne jak balón, jako by tam někdo dal tu vrstvu s membránou obráceně. Tak pásky na utažení kolem lokte jsou tak dlouhé, že si je musím omotat kolem ruky 2x, abych ji trošku stáhnul a to si myslím, že nejsem špilka.
Prostě ta firma mě zklamala.
ZX-12R naked

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » ned úno 03, 2008 09:58:52

neres neprepinej...PSI mas za rohem...spatne nejsou...udelaj na miru...a drahe taky nejsou a vyber je fakt siroky :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » ned úno 03, 2008 11:21:41

MARTY píše:neres neprepinej...PSI mas za rohem...spatne nejsou...udelaj na miru...a drahe taky nejsou a vyber je fakt siroky :wink:
hmm 20 proti 8 stojí za zamyšlení :wink:

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

HMMMMM...

Příspěvek od 666S999 » ned úno 03, 2008 11:46:55

Maverick píše:
MARTY píše:neres neprepinej...PSI mas za rohem...spatne nejsou...udelaj na miru...a drahe taky nejsou a vyber je fakt siroky :wink:
nejsem tak bohatý, abych si koupil levný věci...(moc ušetřit je někdy dost prodělat) VYZNÁVÁM ZLATÝ STŘED

jedna paní povídala, že se PADANA v koženejch kombinách zlepšila...je to jak v threadu o helmách...kup si "klokaní" kombinu s titanovýma sliderama za 80 litrů, aby vo Tobě šly řeči, že jsi borec největší!

Mám PSI na míru za 16 a spokojenost, a abych byl objektivní:
hadr je hadr a kůže je někde jinde, a vo to kráčí...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Re: HMMMMM...

Příspěvek od MARTY » ned úno 03, 2008 14:00:45

666S999 píše:
Maverick píše:
nejsem tak bohatý, abych si koupil levný věci...(moc ušetřit je někdy dost prodělat) VYZNÁVÁM ZLATÝ STŘED

jedna paní povídala, že se PADANA v koženejch kombinách zlepšila...je to jak v threadu o helmách...kup si "klokaní" kombinu s titanovýma sliderama za 80 litrů, aby vo Tobě šly řeči, že jsi borec největší!

Mám PSI na míru za 16 a spokojenost, a abych byl objektivní:
hadr je hadr a kůže je někde jinde, a vo to kráčí...
choze presne jako ja,,,,uplne presne a tady s tebou souhlasim
po 4 letech a dvou havarkach necht kdokoli posoudi stav teto kombinezy po tomhle vsem bet jakekoli udrzby krom kazdy rok pred vstupem do sezony...
:wink: :wink:

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » ned úno 03, 2008 14:38:00

No, NRG ji má, co ho známe a je v poho
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

NRG
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NRG » ned úno 03, 2008 15:04:52

JJ, mám ji skoro čtyři roky, jeden z prvních modelů a až na nesedící kolenní chrániče (to už prý u novejch modelů neplatí) jsem spokojenej, švy pořád drží, nikde se nic nepáře, zipy jsou O.K., barva se neloupe, zpracování taky slušný, žádný křivý sešití nebo tak něco. Dlužno ale dodat, že jsem v ní nespadl (a doufám, že ani nespadnu), takže odolnost proti prodření nemůžu hodnotit, nicméně kůže se mi zdá docela kvalitní (silná). Jednou za půl roku ji pořádně vyčistím a napustím balzámem na kůži a zatím je pořád pěkně vláčná.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

PADANA

Příspěvek od 666S999 » ned úno 03, 2008 15:13:28

Jana Kawa píše:No, NRG ji má, co ho známe a je v poho
Viděl jsem nápis PADANA i na borci v závodě 300 ZGH, ale asi to nebyla komboška standart...
Vím, že jí má NRG...ale je to diskuse jak o chůzi po žhavém uhlí...nekdo se nespálí a někdo se "posere". I v kombinách:
já mám nekonfekční postavu, tak nezkouším jít do něčeho pokusem (trefa/omyl=50%/50%) Někomu sedne, záleží na figuře a užívání + ošetřování....
Jak s rukavicema...prohlížel jsem si rukavice za 1800 a šička v Pakistánu neměla dobrý den...o rukavicích z Číny už vůbec nepíšu. Krásný rukavice,a cena boží....a po prvním zmoknutí... :lol: , najednou VIDITELNÝ ROZDÍL :wink:

Stejně helma NITRO MI vyhovuje, protože je to "anglický shit" za 6600 pořizovací ceny... takže LOW END není a z termoplastu taky ne a vovovovo tom to je...
(NEJSEM UHLOBARON, v době když jsem si jí kupoval, jsem se v prachách neválel...a nemám na dvoře strom "peněžník stálolistý" takže kompromis cena/kvalita nezanedbávám) tož tak.

V životě nevidím modlu ve všem, co má na sobě "značku", snažím se číst mezi řádky...Ty co chtěj ohromit pózou u mě narazí.

Z mé strany konec diskusí, klidně mě pošlete doprdele, vždyť ničemu nerozumím... (v Rusku jsem nebyl a do 60ti mi zbývá eště pár let)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » ned úno 03, 2008 15:38:10

NRG píše:JJ, mám ji skoro čtyři roky, jeden z prvních modelů a až na nesedící kolenní chrániče (to už prý u novejch modelů neplatí) jsem spokojenej, švy pořád drží, nikde se nic nepáře, zipy jsou O.K., barva se neloupe, zpracování taky slušný, žádný křivý sešití nebo tak něco. Dlužno ale dodat, že jsem v ní nespadl (a doufám, že ani nespadnu), takže odolnost proti prodření nemůžu hodnotit, nicméně kůže se mi zdá docela kvalitní (silná). Jednou za půl roku ji pořádně vyčistím a napustím balzámem na kůži a zatím je pořád pěkně vláčná.
Tož tadle zkušenost mě těší 8)

jaris
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaris » ned úno 03, 2008 15:58:16

uz sem to tu nekde psal, kozenou bundu od padany budu mit myslim 4tym nebo 5tym rokem. Rok po koupi se uparal jeden sev, to same na kalhotach, vse mi v prodejne v Tyne opravili do druheho dne. Rukavice od nich mi vydrzeli 2 a 1/2 roku, coz si myslim ze je na styl meho pouzivani taky dost. Letos sem si koupil nove zas Padana tak uvidime, vypadaj ale ze by mohli vydrzet i dyl :) Kombi jsou usite z kvalitni kuze, nikde se neloupe barva kuze nepraska. jen sem zjistil ze 2 vyrobky jedne a te same velikosti nemusi byt vzdy uplne stejne velke :) Kamos v ni spadnul tak +-80km/h a bunda je jen lehce odrena.Vsechny stehy drzi. Jen mu to nezachranilo klicni kost, ale to by asi nezachranila zadna bunda...
ZXR 750 '93
__CKC201__

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Re: PADANA

Příspěvek od MARTY » ned úno 03, 2008 16:27:04

666S999 píše:
Jana Kawa píše:No, NRG ji má, co ho známe a je v poho
Viděl jsem nápis PADANA i na borci v závodě 300 ZGH, ale asi to nebyla komboška standart...
Vím, že jí má NRG...ale je to diskuse jak o chůzi po žhavém uhlí...nekdo se nespálí a někdo se "posere". I v kombinách:
já mám nekonfekční postavu, tak nezkouším jít do něčeho pokusem (trefa/omyl=50%/50%) Někomu sedne, záleží na figuře a užívání + ošetřování....
Jak s rukavicema...prohlížel jsem si rukavice za 1800 a šička v Pakistánu neměla dobrý den...o rukavicích z Číny už vůbec nepíšu. Krásný rukavice,a cena boží....a po prvním zmoknutí... :lol: , najednou VIDITELNÝ ROZDÍL :wink:

Stejně helma NITRO MI vyhovuje, protože je to "anglický shit" za 6600 pořizovací ceny... takže LOW END není a z termoplastu taky ne a vovovovo tom to je...
(NEJSEM UHLOBARON, v době když jsem si jí kupoval, jsem se v prachách neválel...a nemám na dvoře strom "peněžník stálolistý" takže kompromis cena/kvalita nezanedbávám) tož tak.

V životě nevidím modlu ve všem, co má na sobě "značku", snažím se číst mezi řádky...Ty co chtěj ohromit pózou u mě narazí.

Z mé strany konec diskusí, klidně mě pošlete doprdele, vždyť ničemu nerozumím... (v Rusku jsem nebyl a do 60ti mi zbývá eště pár let)

a blbej ??? v zadnem pripade....ses stary dobry rozumny pes...
choseho ma kazdy rad...i ja :D :D :wink:

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Re: Padana

Příspěvek od Pavel ZRX » ned úno 03, 2008 20:44:15

Maverick píše:Co říkáte na kombošky od této firmy? Uvažuji že si ji koupím.
Cena Padany je výborná, já osobně bych dal přednost PSI, kolem 15tis pořídíš hodně kvalitní zboží. Taky jsem se snažil při nákupu mojí kombiny ušetřit, zkušenosti s kvalitou zipů a zpracování nejsou nejlepší. Příště jdu do PSI, na míru a v barvách které se mě líbí, za poměrně solidní cenu.
ZRX 1200 R

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Re: Padana

Příspěvek od MARTY » ned úno 03, 2008 21:04:47

Pavel Kys píše:
Maverick píše:Co říkáte na kombošky od této firmy? Uvažuji že si ji koupím.
Cena Padany je výborná, já osobně bych dal přednost PSI, kolem 15tis pořídíš hodně kvalitní zboží. Taky jsem se snažil při nákupu mojí kombiny ušetřit, zkušenosti s kvalitou zipů a zpracování nejsou nejlepší. Příště jdu do PSI, na míru a v barvách které se mě líbí, za poměrně solidní cenu.
presne tak a vo tom to je...pokud schazi troska penez,,,pockam dosetrim a jdu na to...na psi moc stiznosti neni...to je fakt

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » ned úno 03, 2008 22:21:32

Pokud Ti bude sedět, není co řešit-mám nějaký nonanme TORRO, hovězina 1,3-1,5, šitý v Pakistánu (vím, dělal jsem tam chvíli účetnictví :D )což ostatně stejně řeší většina "značkovejch" firem- v tomhle noname držka ve 110, let po silnici a rána do příkopa...Výsledek? nemají slidery a na holeni je jen "semiš" , malinko semišovej zadek, pár malinkejch oděrek na rameni a lokti u bundy... Tudíž myslím, stejně jako u helmic-když Ti sedne konfekce, klidně do ní. Měl jsem rukavky za 2200 a šly do prdele za rok a půl (prsty, dlaně už nejsou, zbyly jen vršky :cry: ) a Padany rukavky za 900 vypadaj po roce jak nový... Kupuj to jak motorku-musí Ti sedět a pak prohlídnout, když je vše OK, koupit a je... Švy se nezačnou párat samy od sebe, vždycky jsou vidět nezapošitý nitě, blbě zatemovaný patenty atd... Ovšem, tohle průměrně zdatná manželka-švadlenka objeví ihned :D :D
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Odpovědět