Zvedáky
Zaevidované objednávky zatím nemám, zato trochu toho matroše jo. To máte:
1) trubky v délce 2m - počet kusů 12
2) dlouhé matky na přivaření (v kterých budou kolečka) - počet kusů 24
3) kolečka nařezané ze silonové kuladiny D70 - počet kusů 48
4) šrouby k uchycení koleček - počet kusů 48
zatím mi chybí:
a) vypálit vidličky (do kterých zapadnou rolničky) pro zadní zvedák
b) čepy do vidlí pro přední zvedák
c) růžová barva pro Zdrahy
d) čas
Zatím to vypadá že to vyjde + - autobus na 500, nejhorší jsou kolečka, metr silonu stál 12stovek.
1) trubky v délce 2m - počet kusů 12
2) dlouhé matky na přivaření (v kterých budou kolečka) - počet kusů 24
3) kolečka nařezané ze silonové kuladiny D70 - počet kusů 48
4) šrouby k uchycení koleček - počet kusů 48
zatím mi chybí:
a) vypálit vidličky (do kterých zapadnou rolničky) pro zadní zvedák
b) čepy do vidlí pro přední zvedák
c) růžová barva pro Zdrahy
d) čas
Zatím to vypadá že to vyjde + - autobus na 500, nejhorší jsou kolečka, metr silonu stál 12stovek.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Aby jste neřekli že na to seru:

O víkendu to natřu (nebo možná Kuba, přijde na brigádu) a snad i zkompletuju. Pak se podívám kdo co chtěl a dám Vám vědět, ale na všechny se asi nedostane, je jich jenom 12 kusů

O víkendu to natřu (nebo možná Kuba, přijde na brigádu) a snad i zkompletuju. Pak se podívám kdo co chtěl a dám Vám vědět, ale na všechny se asi nedostane, je jich jenom 12 kusů
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Sakra sakra, vážení, omluvám se velice, těch 12 vyrobených kusů si rozebral Racing team + ti z Vás co si zamluvili mezi prvníma (+ mimo pořadí Fanuš, ten lump by vymámil z jalové krávy tele, nechápu jak to dělá) a je to v prdeli. Takže jsem se rozhodl vyrobit další várku, jenom to bohužel bude zase nějakou chvilku trvat. Budiž Vám útěchou že další várku zase trochu vylepším, takže později ale zato dokonalejší a krásnější (aspoň doufám
)
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
mam doma ten samej na zadek, ale nepostavim ho na nej sam
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Já je dělám na rolničky, proti těm co jsem dělal na racing jsem trochu upravil úhly a šestku klidně postavím sám (rexe nevím, nezkoušel jsem to). Jediný problém je jednou rukou podržet motku aby stála rovně, pak je to v pohodě.
Já fakt nemám moc času, ale když už jsem to slíbil a zájem trvá, tak jsem to přehodil na syna, shání na netu kolečka, příští týden se bude věnovat spojovacímu materiálu atd. V brzké době bude várka tak 20ti kusů. To by snad mohlo stačit.
Já fakt nemám moc času, ale když už jsem to slíbil a zájem trvá, tak jsem to přehodil na syna, shání na netu kolečka, příští týden se bude věnovat spojovacímu materiálu atd. V brzké době bude várka tak 20ti kusů. To by snad mohlo stačit.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- shorad
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Švagr na vyrobu pouzil kolecka z inline brusli. Nema to chybu, jsou dimenzovana na velke vahy a daji se koupit i s lozisky. Jo a vypada to pekne.marek píše:Já je dělám na rolničky, proti těm co jsem dělal na racing jsem trochu upravil úhly a šestku klidně postavím sám (rexe nevím, nezkoušel jsem to). Jediný problém je jednou rukou podržet motku aby stála rovně, pak je to v pohodě.

Nejezdím rychle, jen létám příliž nízko. MADE IN HEAVEN ZXR 750 R.