Zvedáky
Zvedáky
Nikde jsem nenašel nic na tohle téma a jelikož tu máme zimu, tak mě napadlo, jestli někdo nevíte o zvedácích na přední i zadní kolo, ale za nějakou slušnou cenu. Skoro bych si to svařil sám, ale nemam svářečku a neumim vařit . A dávat za zvedáky u Tamota 3100 Kč se mi moc nechce. Díky[/u]
Taky sem o necem takovy uvazoval, ale nechci na desine odrit kyvku tema univerzalama, co sou pod to jako kolibka.... spis bych chtel dat tam do tech zavitu ty srouby a stojan na ne, ale nevim jestli louise dela i to nebo jen ty univerzal s podlozkou (ne vidlicky) svarit b to nemel bejt problem, ale chtelo by to nakej vzor a sikovnyho svarece 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Zvedák na zadní kolo mám, je to kolíbka, za 780 kačí, chromovanej, s plastovejma podložkama pod vidle, takže poškrábání nehrozí, a funguje na 100% jak na GPZku, tak na devinu... Na přední koleso stojí víc, a lepší je takovej,co má čep do krku, ale ten je zase dražší... takže přátelé,řešte... Pokud objevím, odkud mám ten zadní zvedák, písnu link. Myš
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Zkus ORMAX
http://www.ormax.cz/index.htm
maji možná trochu nižší ceny. Pokud se týká poškození je to jak píše myš ...
http://www.ormax.cz/index.htm
maji možná trochu nižší ceny. Pokud se týká poškození je to jak píše myš ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
ja kdyz kupoval desinu, par sem jich videl a vetsina mela prave od boku toho univerzal stojanu odrenou tu lakovanou kyvku... takze bych radsi ten na ty vidlicky a nejakyho sikovnyho svarece taky nekde splasim.... jen potrebuju nakej rozumnej nakres... pze co sem videl an netu a co potom psali lidi, kery to podle toho vyrobili, tak vetsinou byl spatnej uhel nebo tak neco a pak se to blbe zvedalo.... takze tak 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
kluci!
Ormax jsem tu dával před rokem... zapadlo to jak do "latríny"...mluvil jsem s pánem, ochota! KDYBY...se zájemců dalo víc dohromady, tak by dal KLUBOVOU slevu na stojany, i by je udělal na "zakázku" .
Mám stojan na zadek na vidličky a Rexe dávám v suchým triku sám...předek taky. je to kvalita.
VŠECHNO JE JEN SE "DOHODNOUT"
Mám stojan na zadek na vidličky a Rexe dávám v suchým triku sám...předek taky. je to kvalita.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: kluci!
to by byla paráda, bral bych na předek a na zadek v jasně červený barvě666S999 píše:Ormax jsem tu dával před rokem... zapadlo to jak do "latríny"...mluvil jsem s pánem, ochota! KDYBY...se zájemců dalo víc dohromady, tak by dal KLUBOVOU slevu na stojany, i by je udělal na "zakázku" .

- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: kluci!
tak: jsou galvanicky zinkované...barvu si kup ve sprejiENZO píše:to by byla paráda, bral bych na předek a na zadek v jasně červený barvě666S999 píše:Ormax jsem tu dával před rokem... zapadlo to jak do "latríny"...mluvil jsem s pánem, ochota! KDYBY...se zájemců dalo víc dohromady, tak by dal KLUBOVOU slevu na stojany, i by je udělal na "zakázku" .

sakra! tak si tu založte topic " zvedáky na motku - hromadně " a budete mít slevu
no, stejně to vyšumí ...

nebo řekněte jednomu pánovi, co ohýbal zvedáky na okruhovky, to by bylo oboustranně výhodné, cena/výkon/kvalita! kvůli jednomu zvedáku ohýbat trubky...se nevyplatí, jenom zabít nudu...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
-
- Ghostrider
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Káčo!
a :kafkalibor píše:Já nechci taky žádnej stojan,bo mám na každé máše centrální stojan,vy jelimani.
Já bych chtěl taky zvedáky, nejlíp růžový, ale můžou bejt i pistáciový... OK dělám si pr*el, ale ta první část platí. Hovořím o 6tce a stylu jako má Marek, jde to nahodit i v jednom, jen to chce trochu zabrat a nezaberou místo!!
nechceš si centrál přeláknout na "růžovo", božíčku, to by byl "Topguneček" jak prdelka

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______