tak ja si na ni pockam do sklipkuZ. píše:jo a ještě oznamuji, že s největší pravděpodobností dojedu na povánoční sraz ve sklípku. Vlajky budu mít samozřejmě s sebou

Uvidíme kde se potkáme dřív....Z. píše:Záleží jenom na tobě. Zamluvenou a schovanou ji máš.Honza-Zed píše:Můj zájem stále trvá, ale počkám až se dostaneš do Prahéééé, nebo počkám do Sklípku...
Padl tu návrh na velkou vlajku...
Kdyby nápad byl stále živý, měl bych zájem....
To jako mám zase já? Klidně. Pokud bude nalezena shoda v celém CKC klidně. Jaký materiál a jaký rozměr? S očky na vztyčení na stožár nebo tunelem pro navlečení na svislou nebo vodorovnou žerď? Jen se Honzíku vymáčkni co máš na srdciHonza-Zed píše:Uvidíme kde se potkáme dřív....Z. píše:Záleží jenom na tobě. Zamluvenou a schovanou ji máš.Honza-Zed píše:Můj zájem stále trvá, ale počkám až se dostaneš do Prahéééé, nebo počkám do Sklípku...
Padl tu návrh na velkou vlajku...
Kdyby nápad byl stále živý, měl bych zájem....
Co ta velká vlajka?
Udělal bych klasicky formát velké vlajky s oky v každém rohu...Z. píše:To jako mám zase já? Klidně. Pokud bude nalezena shoda v celém CKC klidně. Jaký materiál a jaký rozměr? S očky na vztyčení na stožár nebo tunelem pro navlečení na svislou nebo vodorovnou žerď? Jen se Honzíku vymáčkni co máš na srdciHonza-Zed píše:Uvidíme kde se potkáme dřív....Z. píše: Záleží jenom na tobě. Zamluvenou a schovanou ji máš.
Co ta velká vlajka?
do Prahy se chystám, jenom nemám stále potvrzený termín. To samé Brno.KankX píše:Z. pojedes do te Prahy?? ...a dodas vlajecky, nebo to nechas az na ten vecirek? Ja jen abych vedel kdy se ke sve vytouzene vlajecce dostanu, na vecirek na 99% nebudeme moc
jeste TildaZ. píše:Jedná se o: zdrahyZX9R, kafkalibor, karelkavka, Honza-Zed ... zapoměl jsem na nějakého Pražáka?
... taky nevíš co chceš ... sklípek - Praha , sklípek - PrahaTilda píše:jeste TildaZ. píše:Jedná se o: zdrahyZX9R, kafkalibor, karelkavka, Honza-Zed ... zapoměl jsem na nějakého Pražáka?![]()
ale bohuzel ve ctvrtek odjizdim z prahee takze bych to videl stejne jako Zdrahy- pokud se tam nekdo dostane tak bych poprosil aby mi ji vyzvednul a penize asi na ucet