tak ja si na ni pockam do sklipkuZ. píše:jo a ještě oznamuji, že s největší pravděpodobností dojedu na povánoční sraz ve sklípku. Vlajky budu mít samozřejmě s sebou
CKC vlajka
Uvidíme kde se potkáme dřív....Z. píše:Záleží jenom na tobě. Zamluvenou a schovanou ji máš.Honza-Zed píše:Můj zájem stále trvá, ale počkám až se dostaneš do Prahéééé, nebo počkám do Sklípku...
Padl tu návrh na velkou vlajku...
Kdyby nápad byl stále živý, měl bych zájem....
Co ta velká vlajka?
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
To jako mám zase já? Klidně. Pokud bude nalezena shoda v celém CKC klidně. Jaký materiál a jaký rozměr? S očky na vztyčení na stožár nebo tunelem pro navlečení na svislou nebo vodorovnou žerď? Jen se Honzíku vymáčkni co máš na srdciHonza-Zed píše:Uvidíme kde se potkáme dřív....Z. píše:Záleží jenom na tobě. Zamluvenou a schovanou ji máš.Honza-Zed píše:Můj zájem stále trvá, ale počkám až se dostaneš do Prahéééé, nebo počkám do Sklípku...
Padl tu návrh na velkou vlajku...
Kdyby nápad byl stále živý, měl bych zájem....
Co ta velká vlajka?
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Udělal bych klasicky formát velké vlajky s oky v každém rohu...Z. píše:To jako mám zase já? Klidně. Pokud bude nalezena shoda v celém CKC klidně. Jaký materiál a jaký rozměr? S očky na vztyčení na stožár nebo tunelem pro navlečení na svislou nebo vodorovnou žerď? Jen se Honzíku vymáčkni co máš na srdciHonza-Zed píše:Uvidíme kde se potkáme dřív....Z. píše: Záleží jenom na tobě. Zamluvenou a schovanou ji máš.
Co ta velká vlajka?
V materiálech nejsem zběhlý, ale mám pocit že už to někdo rešil....
Prostě vzít tuhle maličkou vlajku co si nechal udělat, trošku ji vykrmit, aby vyrostla velká vlajka.... Hotovo!
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
do Prahy se chystám, jenom nemám stále potvrzený termín. To samé Brno.KankX píše:Z. pojedes do te Prahy?? ...a dodas vlajecky, nebo to nechas az na ten vecirek? Ja jen abych vedel kdy se ke sve vytouzene vlajecce dostanu, na vecirek na 99% nebudeme moc
Pro ty, co nebudou ve sklípku nebo nechtějí čekat stále platí následující možnosti: 1/ poslat poštou, 2/ počkat do 1. srazu (skalka?), 3/ pokud někdo jede kolem NJ (trasa Olomouc Ostrava) se může stavit (volejte nebo pište na PM)
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- karelkavka
- Easy rider

Přátelé, kamarádi ...
jak jsem dříve ohlásil v pátek 30. listopadu se chystám na "kolečko" po vlastech českých a moravských, přesněji řečeno kousek od Prahy (a tudíž pojedu přes Brno 2x). A mohu Vám dodat předem objednané vlajky.
Chci se domluvit na místě kde by jsme se mohli v Praze - kolem poledního (mezi 12-13 hodinou) sejít. Dovezu vlajky a zkásnu si vás. Bohužel můžu pouze v tomto čase, bo předtím a potom mám nějaká jednání.
Úplně nejlépe by mi vyhovovalo třeba v KFC na Proseku ... viz obrázek.

Jedná se o: zdrahyZX9R, kafkalibor, karelkavka, Honza-Zed ... zapoměl jsem na nějakého Pražáka?
Zároveň hlásím, že mám hotové video z mlýnků - sestřih toho co jsme spolu s lechem natočili. CD budu mít s sebou v počtu cca 5 ks.
Dejte mi vědět jestli Vám čas vyhovuje, jinak bych vlajky poslal poštou a do Prahy se vůbec netáhl. Pište na PM.
Brno: v Brně marek a marty ... to jsem ješte nevymyslel ... navrhuji se sejít u nějakého nákupního centra u dálnice ... zhruba v 18 hodin. (upřesním)
Chci se domluvit na místě kde by jsme se mohli v Praze - kolem poledního (mezi 12-13 hodinou) sejít. Dovezu vlajky a zkásnu si vás. Bohužel můžu pouze v tomto čase, bo předtím a potom mám nějaká jednání.
Úplně nejlépe by mi vyhovovalo třeba v KFC na Proseku ... viz obrázek.

Jedná se o: zdrahyZX9R, kafkalibor, karelkavka, Honza-Zed ... zapoměl jsem na nějakého Pražáka?
Zároveň hlásím, že mám hotové video z mlýnků - sestřih toho co jsme spolu s lechem natočili. CD budu mít s sebou v počtu cca 5 ks.
Dejte mi vědět jestli Vám čas vyhovuje, jinak bych vlajky poslal poštou a do Prahy se vůbec netáhl. Pište na PM.
Brno: v Brně marek a marty ... to jsem ješte nevymyslel ... navrhuji se sejít u nějakého nákupního centra u dálnice ... zhruba v 18 hodin. (upřesním)
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Re: Přátelé, kamarádi ...
jeste TildaZ. píše:Jedná se o: zdrahyZX9R, kafkalibor, karelkavka, Honza-Zed ... zapoměl jsem na nějakého Pražáka?
ale bohuzel ve ctvrtek odjizdim z prahee takze bych to videl stejne jako Zdrahy- pokud se tam nekdo dostane tak bych poprosil aby mi ji vyzvednul a penize asi na ucet
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
Re: Přátelé, kamarádi ...
... taky nevíš co chceš ... sklípek - Praha , sklípek - PrahaTilda píše:jeste TildaZ. píše:Jedná se o: zdrahyZX9R, kafkalibor, karelkavka, Honza-Zed ... zapoměl jsem na nějakého Pražáka?![]()
ale bohuzel ve ctvrtek odjizdim z prahee takze bych to videl stejne jako Zdrahy- pokud se tam nekdo dostane tak bych poprosil aby mi ji vyzvednul a penize asi na ucet
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<