Za tepla nestartuje
Za tepla nestartuje
cus lidi. Mam kawu 400 zxr. Mam problem pri startovani kdyz je to ohrate? Pokud nastartuji hned po xcipnuti motoru je vse ok. Ale beda jak si nekam na 5min odskocim. Proste nechytne. nema ani naznak ze by chtela. Tak to zkousim vypnu klicek, zapnu a znovu. asi tak na 20 pokus (jak kdy ) naskoci na 1 otoceni jakoby nic a to me zarazi. Mam novou baterku a svicky. uz fakt nevim co stim. poradi te mi nekdo?
Jard4@seznam.cz
Jard4@seznam.cz
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No moje zrzka taky za tepla nestartuje tak ochotně jak za studena, ale není to nic hroznýho, stačí při spouštění trochu přidat plyn nebo podržet o chviličku dýl startér. Být tebou, tak se podívám na karburátory - vyčistit, seřídit podtlaky, hladiny a sesynchronizovat, popřípadě přetěsnit.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
-
- Ghostrider
Tak jsem to všecho prošel... alespoň doufám. Na nic zvláštniho jsem nepřišel. Celej karbec jsem do posledního šroubku rozdělal a vyčistil (byly tam dost zajimave nánosy nějaké ztvrdlé hnědé hmoty,hlavně u plováků). Ještě se mi zdálo že jeden plovak zavíra benzín při větší hladině, tak jsem to trošku pošteloval ..... Prní pokus o nastartování: tak jsem se chvilku vztekal proč to nechce chytnout ,no já vocas nepustil benzín . Hned jsem to byl projet. Vše bylo zatím ok ,ale neměl jsem na to moc času, musel jsem do práce. Takže 2 testovačka je na řadě zítra... to jsem zvědavej jak to dopadne..
Jinak diky moc za rady.
Jinak diky moc za rady.
oprava? neznam...
Tenhle problem nemam, ale rad se chlubim. Ja svoji kawicku nemel jeste nikdy pokazenou. Kawasaki je proste nejlepsejsi znacka. Az nasetrim na desitku, tak poslu do kytetek kdejakou motorku. Aji tu zkurvenou desmosedici.