Slovinsko 2008

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Re: hm = OT

Příspěvek od MARTY » čtv lis 01, 2007 20:59:08

666S999 píše:jeden komorní zámeček u nás znám...

http://www.lednice.cz/cs/ubytovani/hotely/

hraniční zámeček je romantický relax.

http://www.hranicnizamecek.cz/
bomba...to by la krasa....jeste dvorni fotograf a kameraman a parada....jeleni gulas a pavi mozecky....to by se mi libilo moc :wink: zrealizujem v zari nebo tak nejak...nebo nejake krasne zahajeni sezony :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

my se...

Příspěvek od 666S999 » čtv lis 01, 2007 21:02:48

tam občas stavíme...ideální pro párečky...tím nemyslím KLOBÁSY!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Re: my se...

Příspěvek od MARTY » čtv lis 01, 2007 21:06:37

666S999 píše:tam občas stavíme...ideální pro párečky...tím nemyslím KLOBÁSY!!!
ok.vytvorime parecek ?????
kua uz jsem moc OT
tohle vlakno uz nebudu spamovat :D :D :D
)ale ten zamecek a romanticky vikend s kawa partou plati jako sen...porad :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Re: my se...

Příspěvek od 666S999 » čtv lis 01, 2007 21:19:39

MARTY píše:
666S999 píše:tam občas stavíme...ideální pro párečky...tím nemyslím KLOBÁSY!!!
ok.vytvorime parecek ?????
kua uz jsem moc OT
tohle vlakno uz nebudu spamovat :D :D :D
)ale ten zamecek a romanticky vikend s kawa partou plati jako sen...porad :D
VÍM! OT... je tam příjemný personál, i chatky v blízkosti.R E L A X... Silnice v okolí
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » čtv lis 01, 2007 21:49:57

Ja bych spal ve stanu. Me to neva a hlavne z financnich duvodu. Proste kemp. Kdyz budou chatky za good cenu, tak mozna, ale tech penez je ted vazne malo a na perihvezdickovej hotel vazne nemam. Ale ja vlastne ani nevim jestli pojedu, tak to berte jen jako pripominku :-)
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv lis 01, 2007 22:43:44

jak uz jsem se zminoval vyse, take bych radeji preferoval neco levneho (nejspis stany)... chci se hlavne projet, neco poznat a neco navstivit, pohodlne vyspat se muzu pak doma. Tiskarnu sice doma mame, ale v obchode to vzdycky poznaj :-( a tak financi neni bohuzel nikdy dost.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » čtv lis 01, 2007 23:07:43

Jana Kawa píše:není to zbytečně daleko? To já myslela zůstat o nějakých 200km výš.
No, až se vrátí Tomy z tramtárie, zkusím ho vyzpovídat, jestli nemá nějaký známosti někde kolem Istrie... Za sebe bych taky radši spal na posteli, ve stanu jsem nebivakoval už ani nepamatuju...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Re: re

Příspěvek od Zdrahy » pát lis 02, 2007 07:56:06

DoktorZRX píše:
666S999 píše:
MARTY píše:je to velmi jednoduche...necht tam nekdo napise dotaz....ja neumim temi jazyky ktere to byt musi....
Tak jsem poslal meil, snad odpoví, dám pak vědět, zda chatky jsou a jaké a za kolik...
Bezva :wink:
už jsem psal, že je nemají v ceníku, ani v nabídce, takže bych s tím moc nepočítal..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » pát lis 02, 2007 08:32:33

sorry za OT :
hoši, já vás některý fakt nechápu. Máte doma dvě motorky, ta druhá je většinou ročník 07, nebo jednu novou nebo téměř novou a žalmujete, že nebudete mít na to a na to..... Jste si je koupili, aby jste jezdili kolem baráku, nebo se na ně dívali v garáži ?

Radši si koupím o dva roky starší model a budu mít na dvě sezony na provoz.

Připadá mi trochu ujetý, abysme dělali všechny akce v nejlevnějším možném provedení. To za chvíli budeme preferovat bez sprch, bez jídla a já nevím co ještě. Snad by to mohlo mít nějakou rozumnou úroveň. Vždyť ubytování ve Slovinsku a Chorvatsku stojí v apartmánu na hlavu cca 22€ t.j. cca 600kč budem tam třeba 5 nocí, takže sakum prdum 3.000kč. Stojí vám za to, ušetřit polovinu a tahat s sebou 20kilo bagáže ?

G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » pát lis 02, 2007 08:49:38

No kdyby tady nekdo udelal rozpocet, tak se na to taky treba koukam jinak, ale ja tam nikdy nebyl a vubec netusim na kolik co vyjde :-) Ten rozpocet spolu s trasou by se fakt hodil. Nejakou mapicku, co kdy kam a za kolik. Proste vic jak 15 tisic na tu dovcu letos nebude. A to vcetne benzinu, ubytka apod. A pocital sem nejen 5 dni, ale ze to vezmu jeste do tech chorvat. Kdyz bych se totiz nevesel do tech penez, musel bych zvolit levnejsi dovcu jinde. Ale moc rad bych jel s Vama. Toz tak.
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » pát lis 02, 2007 09:00:31

GEORG píše:sorry za OT :
hoši, já vás některý fakt nechápu. Máte doma dvě motorky, ta druhá je většinou ročník 07, nebo jednu novou nebo téměř novou a žalmujete, že nebudete mít na to a na to..... Jste si je koupili, aby jste jezdili kolem baráku, nebo se na ně dívali v garáži ?

Připadá mi trochu ujetý, abysme dělali všechny akce v nejlevnějším možném provedení. To za chvíli budeme preferovat bez sprch, bez jídla a já nevím co ještě. Snad by to mohlo mít nějakou rozumnou úroveň. Vždyť ubytování ve Slovinsku a Chorvatsku stojí v apartmánu na hlavu cca 22€ t.j. cca 600kč budem tam třeba 5 nocí, takže sakum prdum 3.000kč. Stojí vám za to, ušetřit polovinu a tahat s sebou 20kilo bagáže ?

G.
Jirko on tě tam v tom apartmánu nebude nikdo ubytovávat na jednu noc. Z toho nikdo nemá radost takže počítej tak těch 30.
Jinak s tím co říkáš víceméně souhlasím. Ale ono na jednu noc je opravdu mnohem snazší sehnat kemp. V apartmánu aspoň co se já pamatuju chtěli vždycky aspoň pět dní že jinak se jim to nerentuje.

A Elvisi, tak si herdek filek sedni a počítej :-) Kolik je to km, kolik ti to žere (beňo bude stát zrhuba stejně), kolik tak asi budeš platit za ubytko a kolik toho projíš. (Pití nepočítám protože to stejně zase vybleješ :-))
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát lis 02, 2007 09:13:47

GEORG píše:sorry za OT :

G.
Mame 3 motorky v garazi a neda se rict ze bychom na neco nemeli, ale co se tyka ubytka, jsme naprosto nenarocni. Motorky mame abychom se na nich co nejvic svezli a k tomu apartman nepotrebuju. Radeji ty "usetrene" penize vrazim do benzinu a vic toho projedu. Chapu vsak, ze je kazdej clovicek jinej a kazdy preferuje neco trochu jineho. Ja bych treba nikdy nejel valet se k mori, to jsou pro me vyhozene penize a ztraceny cas.... Takze doufam ze dame dohromady nejaky rozumny kompromis, ono pri vydaji 30tis usetrit 2tis je samozrejme o nicem ale takovejch 5tis uz je znat...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pát lis 02, 2007 10:06:20

Asi to bude znít snobsky, což bych nerad, ale pod stanem jsem se v životě naspal na různých trempech, táborech a dovolených dost. Dnes už je mi docela spousta let a o stanu vůbec neuvažuju a nemíním si rasit motorku tím že bych na ni dával stan, 2 spacáky a bagáž pro 2 lidi. Souhlasím s tím, že když jedu na dovolenou, chci si ji užít a vím jak to umí unavit v sedle jet celý den. Chci si potom dát sprchu a noc trávit v posteli. Jak píše KanX, každý máme nějaké představy a nějaké nároky. Já osobně vím, že pokud nebudu mít na to abych jel na týden někam do hotelu na motorce, tak si pronajmu chalupu na šumavě a budu se tam týden povalovat s Evčou se psem a jezdit po okolí na kolech, zkrátka užiju si něco jiného jinak, ale naplno.. nerad dělám něco tak na půl, nikdy se mi to moc nevyplatilo..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » pát lis 02, 2007 10:11:00

Jana trochu upravila itinerář, teď to vypadá že by jsme byli 5 dní na jednom fleku. To už by se mohly sehnat apartmány nebo chatičky. Já proti stanům nic nemám, 3 kufry poberou stan v pohodě, při přesunech je to mnohem lepší než shánět ubytování na jednu noc, ale pokud budem delší dobu na jednom místě tak samozřejmě preferuju postel. Podle mých zkušeností z Rakouska a Itálie je camp většinou cca 50% apartmánu, to znamená rozdíl cca 1400/5dní/osoba. To nestojí za řeč. A když nepovezu stan tak můžu vzít do kufrů mnohem víc zelené, a to se vyplatí !!
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » pát lis 02, 2007 10:32:04

no hezky se to rozjelo, tak můžeme sehnat kemp, kde jsou chaty a půlka bude v chatě a půlka jim bude stanovat před vchodem. Nám je jedno kde budeme, ve stanu spím každý víkend, takže mi to nevadí a když mrkám na ty ceny, tak to začíná být dražší dovolená
benzín minimálně 6000,-
ubytování na 10 nocí po 25 éčkách 7500,- na osobu (stan 3600,-)
poplatek Rakousko na 10 dní 300,-
vstup do Postojné 500,- ale prý to stojí za to
dálnice Slovinsko, moc po nich jezdit nebudeme, je to nuda, tak třeba 500,-
vodopád Savica ? 150,-
soutěska Vitgar ? 150,-
lanovka na Vogel ? 150,-
parkoviště 800,-
takže je to zhruba 15500,- v posteli nebo 12000,-do stanu - bez jídla, bez pití, pro jednu osobu!!

Střílím to od boku, je to velmi orientační, každý nemusí navštívit všechno, ale když už tam budeme, tak je škoda něco vynechat :wink:
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

Zamčeno