bomba...to by la krasa....jeste dvorni fotograf a kameraman a parada....jeleni gulas a pavi mozecky....to by se mi libilo moc666S999 píše:jeden komorní zámeček u nás znám...
http://www.lednice.cz/cs/ubytovani/hotely/
hraniční zámeček je romantický relax.
http://www.hranicnizamecek.cz/
Slovinsko 2008
Re: hm = OT
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Re: my se...
ok.vytvorime parecek ?????666S999 píše:tam občas stavíme...ideální pro párečky...tím nemyslím KLOBÁSY!!!
kua uz jsem moc OT
tohle vlakno uz nebudu spamovat
)ale ten zamecek a romanticky vikend s kawa partou plati jako sen...porad
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: my se...
VÍM! OT... je tam příjemný personál, i chatky v blízkosti.R E L A X... Silnice v okolíMARTY píše:ok.vytvorime parecek ?????666S999 píše:tam občas stavíme...ideální pro párečky...tím nemyslím KLOBÁSY!!!
kua uz jsem moc OT
tohle vlakno uz nebudu spamovat![]()
![]()
![]()
)ale ten zamecek a romanticky vikend s kawa partou plati jako sen...porad
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Ja bych spal ve stanu. Me to neva a hlavne z financnich duvodu. Proste kemp. Kdyz budou chatky za good cenu, tak mozna, ale tech penez je ted vazne malo a na perihvezdickovej hotel vazne nemam. Ale ja vlastne ani nevim jestli pojedu, tak to berte jen jako pripominku 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
jak uz jsem se zminoval vyse, take bych radeji preferoval neco levneho (nejspis stany)... chci se hlavne projet, neco poznat a neco navstivit, pohodlne vyspat se muzu pak doma. Tiskarnu sice doma mame, ale v obchode to vzdycky poznaj
a tak financi neni bohuzel nikdy dost.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
No, až se vrátí Tomy z tramtárie, zkusím ho vyzpovídat, jestli nemá nějaký známosti někde kolem Istrie... Za sebe bych taky radši spal na posteli, ve stanu jsem nebivakoval už ani nepamatuju...Jana Kawa píše:není to zbytečně daleko? To já myslela zůstat o nějakých 200km výš.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Re: re
už jsem psal, že je nemají v ceníku, ani v nabídce, takže bych s tím moc nepočítal..DoktorZRX píše:Bezva666S999 píše:Tak jsem poslal meil, snad odpoví, dám pak vědět, zda chatky jsou a jaké a za kolik...MARTY píše:je to velmi jednoduche...necht tam nekdo napise dotaz....ja neumim temi jazyky ktere to byt musi....
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
CKC # 209
sorry za OT :
hoši, já vás některý fakt nechápu. Máte doma dvě motorky, ta druhá je většinou ročník 07, nebo jednu novou nebo téměř novou a žalmujete, že nebudete mít na to a na to..... Jste si je koupili, aby jste jezdili kolem baráku, nebo se na ně dívali v garáži ?
Radši si koupím o dva roky starší model a budu mít na dvě sezony na provoz.
Připadá mi trochu ujetý, abysme dělali všechny akce v nejlevnějším možném provedení. To za chvíli budeme preferovat bez sprch, bez jídla a já nevím co ještě. Snad by to mohlo mít nějakou rozumnou úroveň. Vždyť ubytování ve Slovinsku a Chorvatsku stojí v apartmánu na hlavu cca 22€ t.j. cca 600kč budem tam třeba 5 nocí, takže sakum prdum 3.000kč. Stojí vám za to, ušetřit polovinu a tahat s sebou 20kilo bagáže ?
G.
hoši, já vás některý fakt nechápu. Máte doma dvě motorky, ta druhá je většinou ročník 07, nebo jednu novou nebo téměř novou a žalmujete, že nebudete mít na to a na to..... Jste si je koupili, aby jste jezdili kolem baráku, nebo se na ně dívali v garáži ?
Připadá mi trochu ujetý, abysme dělali všechny akce v nejlevnějším možném provedení. To za chvíli budeme preferovat bez sprch, bez jídla a já nevím co ještě. Snad by to mohlo mít nějakou rozumnou úroveň. Vždyť ubytování ve Slovinsku a Chorvatsku stojí v apartmánu na hlavu cca 22€ t.j. cca 600kč budem tam třeba 5 nocí, takže sakum prdum 3.000kč. Stojí vám za to, ušetřit polovinu a tahat s sebou 20kilo bagáže ?
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
No kdyby tady nekdo udelal rozpocet, tak se na to taky treba koukam jinak, ale ja tam nikdy nebyl a vubec netusim na kolik co vyjde
Ten rozpocet spolu s trasou by se fakt hodil. Nejakou mapicku, co kdy kam a za kolik. Proste vic jak 15 tisic na tu dovcu letos nebude. A to vcetne benzinu, ubytka apod. A pocital sem nejen 5 dni, ale ze to vezmu jeste do tech chorvat. Kdyz bych se totiz nevesel do tech penez, musel bych zvolit levnejsi dovcu jinde. Ale moc rad bych jel s Vama. Toz tak.
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Jirko on tě tam v tom apartmánu nebude nikdo ubytovávat na jednu noc. Z toho nikdo nemá radost takže počítej tak těch 30.GEORG píše:sorry za OT :
G.
Jinak s tím co říkáš víceméně souhlasím. Ale ono na jednu noc je opravdu mnohem snazší sehnat kemp. V apartmánu aspoň co se já pamatuju chtěli vždycky aspoň pět dní že jinak se jim to nerentuje.
A Elvisi, tak si herdek filek sedni a počítej
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Mame 3 motorky v garazi a neda se rict ze bychom na neco nemeli, ale co se tyka ubytka, jsme naprosto nenarocni. Motorky mame abychom se na nich co nejvic svezli a k tomu apartman nepotrebuju. Radeji ty "usetrene" penize vrazim do benzinu a vic toho projedu. Chapu vsak, ze je kazdej clovicek jinej a kazdy preferuje neco trochu jineho. Ja bych treba nikdy nejel valet se k mori, to jsou pro me vyhozene penize a ztraceny cas.... Takze doufam ze dame dohromady nejaky rozumny kompromis, ono pri vydaji 30tis usetrit 2tis je samozrejme o nicem ale takovejch 5tis uz je znat...GEORG píše:sorry za OT :
G.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Asi to bude znít snobsky, což bych nerad, ale pod stanem jsem se v životě naspal na různých trempech, táborech a dovolených dost. Dnes už je mi docela spousta let a o stanu vůbec neuvažuju a nemíním si rasit motorku tím že bych na ni dával stan, 2 spacáky a bagáž pro 2 lidi. Souhlasím s tím, že když jedu na dovolenou, chci si ji užít a vím jak to umí unavit v sedle jet celý den. Chci si potom dát sprchu a noc trávit v posteli. Jak píše KanX, každý máme nějaké představy a nějaké nároky. Já osobně vím, že pokud nebudu mít na to abych jel na týden někam do hotelu na motorce, tak si pronajmu chalupu na šumavě a budu se tam týden povalovat s Evčou se psem a jezdit po okolí na kolech, zkrátka užiju si něco jiného jinak, ale naplno.. nerad dělám něco tak na půl, nikdy se mi to moc nevyplatilo..
ZRX 1200 S-R
CKC # 209
CKC # 209
Jana trochu upravila itinerář, teď to vypadá že by jsme byli 5 dní na jednom fleku. To už by se mohly sehnat apartmány nebo chatičky. Já proti stanům nic nemám, 3 kufry poberou stan v pohodě, při přesunech je to mnohem lepší než shánět ubytování na jednu noc, ale pokud budem delší dobu na jednom místě tak samozřejmě preferuju postel. Podle mých zkušeností z Rakouska a Itálie je camp většinou cca 50% apartmánu, to znamená rozdíl cca 1400/5dní/osoba. To nestojí za řeč. A když nepovezu stan tak můžu vzít do kufrů mnohem víc zelené, a to se vyplatí !!
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Jana Kawa
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
no hezky se to rozjelo, tak můžeme sehnat kemp, kde jsou chaty a půlka bude v chatě a půlka jim bude stanovat před vchodem. Nám je jedno kde budeme, ve stanu spím každý víkend, takže mi to nevadí a když mrkám na ty ceny, tak to začíná být dražší dovolená
benzín minimálně 6000,-
ubytování na 10 nocí po 25 éčkách 7500,- na osobu (stan 3600,-)
poplatek Rakousko na 10 dní 300,-
vstup do Postojné 500,- ale prý to stojí za to
dálnice Slovinsko, moc po nich jezdit nebudeme, je to nuda, tak třeba 500,-
vodopád Savica ? 150,-
soutěska Vitgar ? 150,-
lanovka na Vogel ? 150,-
parkoviště 800,-
takže je to zhruba 15500,- v posteli nebo 12000,-do stanu - bez jídla, bez pití, pro jednu osobu!!
Střílím to od boku, je to velmi orientační, každý nemusí navštívit všechno, ale když už tam budeme, tak je škoda něco vynechat
benzín minimálně 6000,-
ubytování na 10 nocí po 25 éčkách 7500,- na osobu (stan 3600,-)
poplatek Rakousko na 10 dní 300,-
vstup do Postojné 500,- ale prý to stojí za to
dálnice Slovinsko, moc po nich jezdit nebudeme, je to nuda, tak třeba 500,-
vodopád Savica ? 150,-
soutěska Vitgar ? 150,-
lanovka na Vogel ? 150,-
parkoviště 800,-
takže je to zhruba 15500,- v posteli nebo 12000,-do stanu - bez jídla, bez pití, pro jednu osobu!!
Střílím to od boku, je to velmi orientační, každý nemusí navštívit všechno, ale když už tam budeme, tak je škoda něco vynechat
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC