tohle nemá cenu komentovatKankX píše:ty myslis ze to stihnete rozume za 10 dni?? Co jsem si o tom precetl, tak to bude muset byt pekny cvrkot....NRG píše:Super, takže termín je danej. Takže si beru dovolenou 14-25.7.

ja to bral podle tech datumu tve dovolene... a to bylo mene. Ja musim nahlasovat dovolenou vcetne sobot, nedeli a svatku kvuli pohotovostem... tak jsem to podle toho bral. 16 dni uz by mohlo stacit ale stejne to asi bude spech.NRG píše:KankX: čistej čas počítám od soboty 12.7. do neděle 27.7., takže 16 dní, to by se stihnout mělo
Tak to jo.KankX píše:ja to bral podle tech datumu tve dovolene... a to bylo mene. Ja musim nahlasovat dovolenou vcetne sobot, nedeli a svatku kvuli pohotovostem... tak jsem to podle toho bral. 16 dni uz by mohlo stacit ale stejne to asi bude spech.NRG píše:KankX: čistej čas počítám od soboty 12.7. do neděle 27.7., takže 16 dní, to by se stihnout mělo
Markan: Ono to od monitoru, routeplaneru a kalkulačky vypadá děsivě, ale ono se to poddá. Do Fara 2008 je stále 10 měsíců a 3300 kilometrů.markan píše:Na michelin.cz mi vypočítalo, že cesta z Ostravy do Fara je dlouhá 3316km a nonstop ji ujedeš za 32h26![]()
tzn., že kdybych chtěl jet 6 dní musel bych dát denně cca 550-600 km, 4 dny užívání ve Faru a pak zpět dalších 6 dní.
Ovšem, muselo by všechno klapat bez problému a bylo by to bez rezervy...![]()
![]()
varianty
- případně zkrátit pobyt ve faru na 3 dny![]()
- prodloužit denní dávku o X km![]()
- vzít si delší dovolenou![]()
![]()