tohle nemá cenu komentovatKankX píše:ty myslis ze to stihnete rozume za 10 dni?? Co jsem si o tom precetl, tak to bude muset byt pekny cvrkot....NRG píše:Super, takže termín je danej. Takže si beru dovolenou 14-25.7.
Faro
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
ja to bral podle tech datumu tve dovolene... a to bylo mene. Ja musim nahlasovat dovolenou vcetne sobot, nedeli a svatku kvuli pohotovostem... tak jsem to podle toho bral. 16 dni uz by mohlo stacit ale stejne to asi bude spech.NRG píše:KankX: čistej čas počítám od soboty 12.7. do neděle 27.7., takže 16 dní, to by se stihnout mělo
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Na michelin.cz mi vypočítalo, že cesta z Ostravy do Fara je dlouhá 3316km a nonstop ji ujedeš za 32h26
tzn., že kdybych chtěl jet 6 dní musel bych dát denně cca 550-600 km, 4 dny užívání ve Faru a pak zpět dalších 6 dní.
Ovšem, muselo by všechno klapat bez problému a bylo by to bez rezervy...
varianty
- případně zkrátit pobyt ve faru na 3 dny
- prodloužit denní dávku o X km
- vzít si delší dovolenou

tzn., že kdybych chtěl jet 6 dní musel bych dát denně cca 550-600 km, 4 dny užívání ve Faru a pak zpět dalších 6 dní.
Ovšem, muselo by všechno klapat bez problému a bylo by to bez rezervy...
varianty
- případně zkrátit pobyt ve faru na 3 dny
- prodloužit denní dávku o X km
- vzít si delší dovolenou
KLV 1000
ckc "071"
ckc "071"
- NRG
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo.KankX píše:ja to bral podle tech datumu tve dovolene... a to bylo mene. Ja musim nahlasovat dovolenou vcetne sobot, nedeli a svatku kvuli pohotovostem... tak jsem to podle toho bral. 16 dni uz by mohlo stacit ale stejne to asi bude spech.NRG píše:KankX: čistej čas počítám od soboty 12.7. do neděle 27.7., takže 16 dní, to by se stihnout mělo
Markan (a vlastně všichni) - já si víc než 14 dní dovolené vzít nemůžu, tak jsem tímhle limitovanej. Ale za těch 16 dní počítám že se snad stihne.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
NRG mě je to jasné, ber to jenom jako statistiku, mě osobně by to přišlo líto jet tolik km, v podstatě nonstop, s myšlenkou, že jsem projel kus světa, ale pořádně jsem si to nevychutnal- to okolí apod. a byl to jenom takový rychlý tranzit. Je to asi na delší debatu....a hlavně si určení priorit. Ale určitě vám držím palce ať to vyjde 
KLV 1000
ckc "071"
ckc "071"
Markan: Ono to od monitoru, routeplaneru a kalkulačky vypadá děsivě, ale ono se to poddá. Do Fara 2008 je stále 10 měsíců a 3300 kilometrů.markan píše:Na michelin.cz mi vypočítalo, že cesta z Ostravy do Fara je dlouhá 3316km a nonstop ji ujedeš za 32h26![]()
Ovšem, muselo by všechno klapat bez problému a bylo by to bez rezervy...![]()
![]()
varianty
- případně zkrátit pobyt ve faru na 3 dny![]()
- prodloužit denní dávku o X km![]()
- vzít si delší dovolenou![]()
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
jo mam podobne pocity jako Markan... ted jsme to tu s Blankou rozebirali a je to fakt kazdej den 10 hodin jizdy, 6 dni v kuse (pocitano s NRG dovolenou). To snad uz ani nebude o radosti z jizdy a k tomu jeste rozmary pocasi, nebo nejaka jina neprivetiva udalost a je to v haji 
Prestoze tam pristi rok nepojedu, tak tady prispivam, protoze bych moc chtel, ale jeste asi u me nedozrala ta spravna doba...
Prestoze tam pristi rok nepojedu, tak tady prispivam, protoze bych moc chtel, ale jeste asi u me nedozrala ta spravna doba...
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Souhlasím s tím, že 16 dní může být málo (pokud se nedej bože neco stane). Pohrávám si s kalkulačkou a ... teď to prosím berte s velkou rezervou ... při průměrné rychlosti 70 km/h a 8mi hodinách jízdy denně to dělá necelých 6 dní cesty.
16 dní je dost dlouhá doba na krásnou projížďku Evropou. A když bych náhodou do Fara nestilh z nějakého důvodu dojet. Tak se nic neděje. Dyť jde jen o jízdu, nejde o život. Otočím se a pomažu domů vydělávat korunky na další rok ...

16 dní je dost dlouhá doba na krásnou projížďku Evropou. A když bych náhodou do Fara nestilh z nějakého důvodu dojet. Tak se nic neděje. Dyť jde jen o jízdu, nejde o život. Otočím se a pomažu domů vydělávat korunky na další rok ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Na stránkách Moto Clube Faro http://www.motoclubefaro.pt/ se objevilo "logo" 27. srazu.

Ps. Do zahájení zbývá 258 dní

Ps. Do zahájení zbývá 258 dní
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<