ZdrahyZX9R píše:Bolí mě z toho ruce... předjíždí mě namachrovaný blbečci s gelem na palici a s tuzingovanýma kárama a určitě o tom potom vypráví kamarádům tuzerům v hospodě.. ne asi zůstanu u "normálního ježdění"
Tesák 2008 - "Valašským královstvím jednou stopou"
-
Mikeš
Čau všem.Díky na reakce,jsem trošku překvapenej.Takže zdravím všechny ´kochače´,samozřejmě i ty trošku rychlejší.Nevím jestli je moje mašina pořádná,ale mně padla do oka na první pohled=Láska na první pohled!!
Je to sice pouze 800,ale já jsem zatím nenáročnej začátečník.Jsem z Rychnova nad Kněžnou tzn.vesničan
Narozky mám až v červnu,zrovna ten víkend co by měl být sraz a jelikož jsem rodem kousek od Valachů,tuším co mě čeká.Frgále a slivovica!
Co se týče nagelovaných blbečků,je mi úplně jedno co si v diskotéce o nás povídají.Třeba taky jednou pochopí,i když o tom pochybuji.
Ještě jednou pozdrav pro všechny!!
Ha Rychnov... jsem původem z Ústí, kdysi jsme jezdili za holkama na diskotéky na "Studánku" u Rychnova, ale to už je dost dávno
Jinak proti pomalejším motorkám nic nemám
taky si časem třeba něco takového pořídím... myslel jsem jen že na zmrzlině se moc kochat nedá 
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
CKC # 209
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
chopery sice namam moc v lasce, nebot se mi na nich predevsim spatne jezdi, takze bych ho mel bohuzel jen na ukazovani se a to by me nebaviloMikeš píše:Čau všem.Díky na reakce,jsem trošku překvapenej.Takže zdravím všechny ´kochače´,samozřejmě i ty trošku rychlejší.Nevím jestli je moje mašina pořádná,ale mně padla do oka na první pohled=Láska na první pohled!!Je to sice pouze 800,ale já jsem zatím nenáročnej začátečník.Jsem z Rychnova nad Kněžnou tzn.vesničan
Narozky mám až v červnu,zrovna ten víkend co by měl být sraz a jelikož jsem rodem kousek od Valachů,tuším co mě čeká.Frgále a slivovica!
Co se týče nagelovaných blbečků,je mi úplně jedno co si v diskotéce o nás povídají.Třeba taky jednou pochopí,i když o tom pochybuji.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Hele to mě zajímá,odkud že si to rodem?Mikeš píše:Čau všem.Díky na reakce,jsem trošku překvapenej.Takže zdravím všechny ´kochače´,samozřejmě i ty trošku rychlejší.Nevím jestli je moje mašina pořádná,ale mně padla do oka na první pohled=Láska na první pohled!!Je to sice pouze 800,ale já jsem zatím nenáročnej začátečník.Jsem z Rychnova nad Kněžnou tzn.vesničan
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
-
Mikeš
Vy jste rychlí...
KankX -Jo názory na VN800 se liší,dokonce i v odborných recenzích.Já bych řekl,že to je něco mezi chopperem a cruiserem(snad jsem to napsal dobře,já neumět anglicky)
a opravdu se na ní jezdí slušně a co je nejhlavnější mně se líbí!A dík za pochvalu,za výběr.
Zdrahy ZX9R, rodáku z Ústí,kdybys viděl Studánku,tak bys brečel.Teď by sis tam asi moc nezatrsal.I když minulý rok ji koupila firma,která slíbila přestavbu asi za 60 mega.Já jsem tam zažil,po přistěhování se do RK,asi dvě zábavy a pak se to začalo tak trochu rozpadat.
Marku,ono to zase tak blízko není,ale slivovica sa tam požívá ve stejném množství,jak na Valachách.Jsem z vísky pod horů Javorinů jménem Mlýny u kříža(3km Vápenky-kde bývá sraz),6 km od Slovenských hranic a cca 25km od Veselí nad Moravou.
Tak zase někdy!Čus.
KankX -Jo názory na VN800 se liší,dokonce i v odborných recenzích.Já bych řekl,že to je něco mezi chopperem a cruiserem(snad jsem to napsal dobře,já neumět anglicky)
Zdrahy ZX9R, rodáku z Ústí,kdybys viděl Studánku,tak bys brečel.Teď by sis tam asi moc nezatrsal.I když minulý rok ji koupila firma,která slíbila přestavbu asi za 60 mega.Já jsem tam zažil,po přistěhování se do RK,asi dvě zábavy a pak se to začalo tak trochu rozpadat.
Marku,ono to zase tak blízko není,ale slivovica sa tam požívá ve stejném množství,jak na Valachách.Jsem z vísky pod horů Javorinů jménem Mlýny u kříža(3km Vápenky-kde bývá sraz),6 km od Slovenských hranic a cca 25km od Veselí nad Moravou.
Tak zase někdy!Čus.
Mikeši
Rádi tě někde uvidíme, jen prosim tě změň si obrázek u jména, tenhle používá Jana Kawa už dlouho a tak by se nám to pletlo... (jo a tu kočičku co zvrací taky vynech, ta je moje
)
ZRX 1200 S-R
CKC # 209
CKC # 209
-
Mikeš
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
bestiální...
obrázek, ten baset by byl po zážehu chvilku rychlejší než ZZR-1400DoktorZRX píše:Dobrej obrázek
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Kozel ZX10
- Easy rider

otázka na Marka
Trochu tam to okolí znám,jezdívali jsme tama z Opavy do Buchlovic,ale už jsem tam pár roků nejel byly tam místama dost špatné cesty,už se to zlepšilo?Jinak tam byly fajn zatáčky a malý provoz.Jo a ten kemp vypadá dobře!
Zdar jak sviňa!
ZX-14 09´ orange-black
ZX-14 09´ orange-black
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: otázka na Marka
[quote="Kozel ZX10"]Trochu tam to okolí znám,jezdívali jsme tama z Opavy do Buchlovic,ale už jsem tam pár roků nejel byly tam místama dost špatné cesty,už se to zlepšilo?Jinak tam byly fajn zatáčky a malý provoz.Jo a ten kemp vypadá dobře
Úsek Hranice -Bystřice je spravený,byl tam kus špatný,teď je tam nová cesta a Bystřice -ValMez byl přímo děsný a teď je tam taky nový povrch.Ty zatáčky jsou dobrý a v červnu by už po zimě měly být i čistý
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...