ZdrahyZX9R píše:Bolí mě z toho ruce... předjíždí mě namachrovaný blbečci s gelem na palici a s tuzingovanýma kárama a určitě o tom potom vypráví kamarádům tuzerům v hospodě.. ne asi zůstanu u "normálního ježdění"

chopery sice namam moc v lasce, nebot se mi na nich predevsim spatne jezdi, takze bych ho mel bohuzel jen na ukazovani se a to by me nebaviloMikeš píše:Čau všem.Díky na reakce,jsem trošku překvapenej.Takže zdravím všechny ´kochače´,samozřejmě i ty trošku rychlejší.Nevím jestli je moje mašina pořádná,ale mně padla do oka na první pohled=Láska na první pohled!!Je to sice pouze 800,ale já jsem zatím nenáročnej začátečník.Jsem z Rychnova nad Kněžnou tzn.vesničan
Narozky mám až v červnu,zrovna ten víkend co by měl být sraz a jelikož jsem rodem kousek od Valachů,tuším co mě čeká.Frgále a slivovica!
Co se týče nagelovaných blbečků,je mi úplně jedno co si v diskotéce o nás povídají.Třeba taky jednou pochopí,i když o tom pochybuji.
Ještě jednou pozdrav pro všechny!!
Hele to mě zajímá,odkud že si to rodem?Mikeš píše:Čau všem.Díky na reakce,jsem trošku překvapenej.Takže zdravím všechny ´kochače´,samozřejmě i ty trošku rychlejší.Nevím jestli je moje mašina pořádná,ale mně padla do oka na první pohled=Láska na první pohled!!Je to sice pouze 800,ale já jsem zatím nenáročnej začátečník.Jsem z Rychnova nad Kněžnou tzn.vesničan
Narozky mám až v červnu,zrovna ten víkend co by měl být sraz a jelikož jsem rodem kousek od Valachů,tuším co mě čeká.Frgále a slivovica!
Co se týče nagelovaných blbečků,je mi úplně jedno co si v diskotéce o nás povídají.Třeba taky jednou pochopí,i když o tom pochybuji.
Ještě jednou pozdrav pro všechny!!
obrázek, ten baset by byl po zážehu chvilku rychlejší než ZZR-1400DoktorZRX píše:Dobrej obrázek