predne tlmice ZXR 400
predne tlmice ZXR 400
ahojte menim simeringy v prednych tlmicoch a neviem vytiahnut od seba teleskopy. dole na tej casti kde su brzdy tak z druhej strany je taka mala skrutka, ked ju odsrubujem tak sa mi ta spodna cast kde su brzdy uvolni a budem moct vytiahnut ten spodny teleskop z toho vrchneho /rurky/ alebo ako to nazvat- prosim poradte
ZXR 400 Ninja rocnik 93
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Já bych ti poradil, měnil jsem gufero na jaře, ale mám klasickou vidli, ZXR má tuším USD, ne? A to nevím, jestli je postup stejnej. Každopádně když jsem to měnil já, tak jsem sundal víčko, vytáhl pružinu, vylil olej, sundal prachovku, povolil ten imbus dole, kterej ale jen tak nevyšroubuješ, protože se ti začne protáčet. Abych ho povolil, musel jsem si udělat takovej přípravek, kterým jsem seshora zachytil takovej vnitřní mnohohrannej imbus. Pak šel vyšroubovat ten spodní imbus. Potom jsem vzal vidli, upnul ji za kluzák do svěráku a vytrhnul trubku vidlice, která vyjede i s guferem a kluznejma pouzdrama pod ním.
Jinak montáž gufera byl docela opruz, ten spešl přípravek nemám, ale pochybuju, že by to s ním šlo, gufero tam nešlo ani za boha (ani přes starý gufero). Nakonec jsem musel opatrně ťukat přes zaoblenej kovovej profil přímo na nový gufero, ale asi za dvě hodiny jsem ho tam dostal. Trochu jsem se bál, abych ho nepoškodil, ale pohoda, neteče.
Celá výměna gufer u klasickejch vidlí je perfektně popsaná tady: http://www.k1400.cz/chopper.htm , v sekci "radíme si".
Jinak montáž gufera byl docela opruz, ten spešl přípravek nemám, ale pochybuju, že by to s ním šlo, gufero tam nešlo ani za boha (ani přes starý gufero). Nakonec jsem musel opatrně ťukat přes zaoblenej kovovej profil přímo na nový gufero, ale asi za dvě hodiny jsem ho tam dostal. Trochu jsem se bál, abych ho nepoškodil, ale pohoda, neteče.
Celá výměna gufer u klasickejch vidlí je perfektně popsaná tady: http://www.k1400.cz/chopper.htm , v sekci "radíme si".
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::