ZX9R nechce do otáček HELP!!!

petpre
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od petpre » ned zář 02, 2007 11:23:07

Dík, ja už som fakt nevedel čo s tým budem robiť. Inak pozitívne je že som sa pri tom dosť vyškolil :D

zdenek
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od zdenek » ned zář 02, 2007 14:47:42

blahopreju, hrozne sem byl zvedavej na tu chybicku, takova prkotina...
tak at to lice :!:
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006

petpre
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od petpre » ned zář 02, 2007 17:12:57

To hej bola to prkotina ale pred týždňom mi tie karbce čistil vzduchom kamoš čo robí v motoservise a nepomohlo to, znamená to že stlačený vzduch nedokázal dostať von všetok bordel a pre budúcnosť viem že aj zdanlivo cistý karbec môže byť "zasratý" . Našťastie že tu máme novú techniku na servise :) (je to autorizovaný servis Honda čo je v prevádzke menej ako rok)

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » ned zář 02, 2007 20:36:44

Anti píše:Osobně by mě zajímalo,jak se měří obyčejný potenciometr osciloskopem.
Já používám bez problémů multimetr za dvě kila...
obyčejný potenciometr se měří osciloscopem proto, že při ohmickém měření multimetrem zjistíme až totální přerušení odporové dráhy. Při měření osciloscopem měříme napětí v jeho obvodech - napájení, kostru, zpětný signál do řídící jednotky. Vše můžeme měřit současně na vícekanálovém přístroji a navíc při nastartovaném motoru. Vlivem vibrací může docházet k zarušení signálu do řídící jednotky a ta pak neví, v jaké poloze se klapka nachází. Lze taky zjistit tzv. šum potenciometru. S tímto přístrojem měřím v servisu úplně všechno, např. dobíjení, primární a sekundární obvod zapalování, kompresní tlaky, odhalím bez demontáže vadný vtřikovač, teplotní čidla, no prostě úplně všechno. Toš asi tak, napsal by Dak.
ZRX 1200 R

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

taky nejde do otacek

Příspěvek od sweetyboy » úte zář 18, 2007 19:59:44

Aaaa kuwa. Uz doslo i na me, moje ninja mi taky nejak nejde do otacek ale mne zacina skubat tak na 7000tis.otackach. Sem ji projizdel minuly tyden a taky mi to delalo tak sem to vypl a znova zapl a bylo to v pohode. Ale jak sem prisel dneska do garaze tak to zacalo delat zase..Takze tam asi nejaka zavada bude..Procital sem si vsechny dotazy a nakonec to teda u kolegy vyresily vycistene karburatory tak sem zvedavej, asi budu muset podstoupit to same.... :cry: :cry: :cry:
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)

petpre
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od petpre » pon říj 15, 2007 19:58:04

Pokial to nebude sviečkami tak skús vyčistiť tie karbce, ona ta motorka je dosť jednoduchá a pokiaľ si doma na kolene nič neskúšal "ladiť" tak to asi budú sviečky alebo palivo.

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » úte říj 16, 2007 20:47:55

no ja to mel sice pod nadrzi rozdelane ale do niceho se nerypal takze zasah z moji strany nepripada v uvahu ze by to podelal...no rozdelam to jeste jednou a zkusim jeste jednou mrknout na svicky a palivo jestli neni neco ucpaneho nebo co.....ale rikam si ze ja sem taky takovej smolar a myslim ze to nebude nic co bych mohl spravit sam ale udelam co si rekl snad to pomuze :P :P :P
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » úte říj 16, 2007 20:50:39

petpre píše:Pokial to nebude sviečkami tak skús vyčistiť tie karbce, ona ta motorka je dosť jednoduchá a pokiaľ si doma na kolene nič neskúšal "ladiť" tak to asi budú sviečky alebo palivo.
jo jeste sem se chtel zeptat..kdyz sundam nadrz a vzduchovy filtr jestli se muze nastartovat motorka....nevim jestli se muze stat neco kdyz to nepujde pres vzduchovy filtr..diks

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » úte říj 16, 2007 21:32:07

Krátkodobě se nic nestane. Pokud sundáš nádrž, tak ti stejně za chvilku dojde benzín :D no a jinak tam bez filtru půjde teoreticky moc vzduchu, takže se to bude jakoby trošku dusit, když budeš přidávat plyn..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte říj 16, 2007 21:47:20

ZdrahyZX9R píše:Krátkodobě se nic nestane. Pokud sundáš nádrž, tak ti stejně za chvilku dojde benzín :D no a jinak tam bez filtru půjde teoreticky moc vzduchu, takže se to bude jakoby trošku dusit, když budeš přidávat plyn..
OT: chvilku?! Teď jsem ho tak "vypouštěl" za barkburátorů, vytáhl jsem hadici a motorka jela tak minimálně 5 minut. A to jsem asi tak 130 sekund ještě brousil ze srandy zadní kolo, takže otáčky nebyly jen na volnoběh.
ZX-12R naked

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » úte říj 16, 2007 21:54:17

MMKS píše:
ZdrahyZX9R píše:Krátkodobě se nic nestane. Pokud sundáš nádrž, tak ti stejně za chvilku dojde benzín :D no a jinak tam bez filtru půjde teoreticky moc vzduchu, takže se to bude jakoby trošku dusit, když budeš přidávat plyn..
OT: chvilku?! Teď jsem ho tak "vypouštěl" za barkburátorů, vytáhl jsem hadici a motorka jela tak minimálně 5 minut. A to jsem asi tak 130 sekund ještě brousil ze srandy zadní kolo, takže otáčky nebyly jen na volnoběh.
Jo to plus minus souhlasí :D
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » stř říj 17, 2007 09:10:48

jj diky...vyzkoušim :P

petpre
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od petpre » stř říj 17, 2007 09:59:17

Miesto nádrže môžeš na hadičku napojiť nejakú nádobu s benzínom stačí ti aj 0,3l len aby mala z vrchu otvor inak ti nepojde dobre benzín dobre kôli podtlaku v nádobe.
Skúšal si vypúšťať benzín z plavákových komôr? Skús to po jednom vypúšťať na čistý papierový kapesník či na spodku karburátorov nie je bordel.

petpre
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od petpre » stř říj 17, 2007 10:00:47

Buď rád že sa ti to stalo teraz a nie tak ako mne keď bolo vonku 25 stupnov a ideálne počasie na vozenie :-(

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » stř říj 17, 2007 15:40:10

petpre píše:Miesto nádrže môžeš na hadičku napojiť nejakú nádobu s benzínom stačí ti aj 0,3l len aby mala z vrchu otvor inak ti nepojde dobre benzín dobre kôli podtlaku v nádobe.
Skúšal si vypúšťať benzín z plavákových komôr? Skús to po jednom vypúšťať na čistý papierový kapesník či na spodku karburátorov nie je bordel.
jak se to prosím přesně dělá?
ZX-12R naked

Odpovědět