ZX9R nechce do otáček HELP!!!
To hej bola to prkotina ale pred týždňom mi tie karbce čistil vzduchom kamoš čo robí v motoservise a nepomohlo to, znamená to že stlačený vzduch nedokázal dostať von všetok bordel a pre budúcnosť viem že aj zdanlivo cistý karbec môže byť "zasratý" . Našťastie že tu máme novú techniku na servise
(je to autorizovaný servis Honda čo je v prevádzke menej ako rok)

-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
obyčejný potenciometr se měří osciloscopem proto, že při ohmickém měření multimetrem zjistíme až totální přerušení odporové dráhy. Při měření osciloscopem měříme napětí v jeho obvodech - napájení, kostru, zpětný signál do řídící jednotky. Vše můžeme měřit současně na vícekanálovém přístroji a navíc při nastartovaném motoru. Vlivem vibrací může docházet k zarušení signálu do řídící jednotky a ta pak neví, v jaké poloze se klapka nachází. Lze taky zjistit tzv. šum potenciometru. S tímto přístrojem měřím v servisu úplně všechno, např. dobíjení, primární a sekundární obvod zapalování, kompresní tlaky, odhalím bez demontáže vadný vtřikovač, teplotní čidla, no prostě úplně všechno. Toš asi tak, napsal by Dak.Anti píše:Osobně by mě zajímalo,jak se měří obyčejný potenciometr osciloskopem.
Já používám bez problémů multimetr za dvě kila...
ZRX 1200 R
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
taky nejde do otacek
Aaaa kuwa. Uz doslo i na me, moje ninja mi taky nejak nejde do otacek ale mne zacina skubat tak na 7000tis.otackach. Sem ji projizdel minuly tyden a taky mi to delalo tak sem to vypl a znova zapl a bylo to v pohode. Ale jak sem prisel dneska do garaze tak to zacalo delat zase..Takze tam asi nejaka zavada bude..Procital sem si vsechny dotazy a nakonec to teda u kolegy vyresily vycistene karburatory tak sem zvedavej, asi budu muset podstoupit to same....

K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
no ja to mel sice pod nadrzi rozdelane ale do niceho se nerypal takze zasah z moji strany nepripada v uvahu ze by to podelal...no rozdelam to jeste jednou a zkusim jeste jednou mrknout na svicky a palivo jestli neni neco ucpaneho nebo co.....ale rikam si ze ja sem taky takovej smolar a myslim ze to nebude nic co bych mohl spravit sam ale udelam co si rekl snad to pomuze

K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
jo jeste sem se chtel zeptat..kdyz sundam nadrz a vzduchovy filtr jestli se muze nastartovat motorka....nevim jestli se muze stat neco kdyz to nepujde pres vzduchovy filtr..dikspetpre píše:Pokial to nebude sviečkami tak skús vyčistiť tie karbce, ona ta motorka je dosť jednoduchá a pokiaľ si doma na kolene nič neskúšal "ladiť" tak to asi budú sviečky alebo palivo.
OT: chvilku?! Teď jsem ho tak "vypouštěl" za barkburátorů, vytáhl jsem hadici a motorka jela tak minimálně 5 minut. A to jsem asi tak 130 sekund ještě brousil ze srandy zadní kolo, takže otáčky nebyly jen na volnoběh.ZdrahyZX9R píše:Krátkodobě se nic nestane. Pokud sundáš nádrž, tak ti stejně za chvilku dojde benzínno a jinak tam bez filtru půjde teoreticky moc vzduchu, takže se to bude jakoby trošku dusit, když budeš přidávat plyn..
ZX-12R naked
Jo to plus minus souhlasíMMKS píše:OT: chvilku?! Teď jsem ho tak "vypouštěl" za barkburátorů, vytáhl jsem hadici a motorka jela tak minimálně 5 minut. A to jsem asi tak 130 sekund ještě brousil ze srandy zadní kolo, takže otáčky nebyly jen na volnoběh.ZdrahyZX9R píše:Krátkodobě se nic nestane. Pokud sundáš nádrž, tak ti stejně za chvilku dojde benzínno a jinak tam bez filtru půjde teoreticky moc vzduchu, takže se to bude jakoby trošku dusit, když budeš přidávat plyn..

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Miesto nádrže môžeš na hadičku napojiť nejakú nádobu s benzínom stačí ti aj 0,3l len aby mala z vrchu otvor inak ti nepojde dobre benzín dobre kôli podtlaku v nádobe.
Skúšal si vypúšťať benzín z plavákových komôr? Skús to po jednom vypúšťať na čistý papierový kapesník či na spodku karburátorov nie je bordel.
Skúšal si vypúšťať benzín z plavákových komôr? Skús to po jednom vypúšťať na čistý papierový kapesník či na spodku karburátorov nie je bordel.
jak se to prosím přesně dělá?petpre píše:Miesto nádrže môžeš na hadičku napojiť nejakú nádobu s benzínom stačí ti aj 0,3l len aby mala z vrchu otvor inak ti nepojde dobre benzín dobre kôli podtlaku v nádobe.
ZX-12R naked