číštění řetězu
Tipuju že ani Zdrahy v lihu (nebo podobném lihovarnickém produktu), ani x-kroužek v petroleji (nebo podobném ropném produktu) se nerozpustí. Oba jsou na to stavění a v pohodě to zvládnou. Petrolej, WD, nebo Muc Off - všechno jedno, pokud občas namažeš tak životnost řetězu bude stejně cca 20 000 +- něco málo
. A zalená gin nebo fernet, taky všechno jedno, Zdrahyho životnost bude stejně cca 20 panáků +- něco málo. 
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
KONEČNĚ!
něco veselého a rychle analyzovatelného... Pokus s Zdrahym bude objektivně a konečně uzavřen do max 24hod...SEČ, KORD MEČ A ŠAVLE...marek píše:Tipuju že ani Zdrahy v lihu (nebo podobném lihovarnickém produktu), ani x-kroužek v petroleji (nebo podobném ropném produktu) se nerozpustí. Oba jsou na to stavění a v pohodě to zvládnou. Petrolej, WD, nebo Muc Off - všechno jedno, pokud občas namažeš tak životnost řetězu bude stejně cca 20 000 +- něco málo. A zalená gin nebo fernet, taky všechno jedno, Zdrahyho životnost bude stejně cca 20 panáků +- něco málo.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
HORSTE!!
Pověz, kde udělali soudruzi z NDR chybu? Použil jsem mazadlo dle předváděčky, nasprejoval, otřel několikrát hadrem do sucha, a na Slovač jsem přijel se zasraným kolem, kyvkou, spodním klínem...řatízek byl hezkej, ale vše kolem zaplpaný od mazadla... Copak dělám blbě? Muc čistič je dobrej...( a trošku to připomíná Arvu, taky udělá mléčnou vodu a smrdí podobně...)
Ku cti mazadla je třeba dodat, že řetěz po natočení 980 km (tj po návratu) byl, jako kdybych ho mazal těsně před dojezdem do garážky, takže jak novej, jen to cákání...
Prosím rady kvalifikované, odzkoušené, ať jezdíme se žabičkou čistí, a mastní jen tam kde je třeba.
Ku cti mazadla je třeba dodat, že řetěz po natočení 980 km (tj po návratu) byl, jako kdybych ho mazal těsně před dojezdem do garážky, takže jak novej, jen to cákání...
Prosím rady kvalifikované, odzkoušené, ať jezdíme se žabičkou čistí, a mastní jen tam kde je třeba.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Re: HORSTE!!
a oplachnul jsi to poradne vodou po cisteni?misak39 píše:Pověz, kde udělali soudruzi z NDR chybu? Použil jsem mazadlo dle předváděčky, nasprejoval, otřel několikrát hadrem do sucha, a na Slovač jsem přijel se zasraným kolem, kyvkou, spodním klínem...řatízek byl hezkej, ale vše kolem zaplpaný od mazadla... Copak dělám blbě? Muc čistič je dobrej...( a trošku to připomíná Arvu, taky udělá mléčnou vodu a smrdí podobně...)![]()
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: HORSTE!!
Nojo... to von dělámisak39 píše:Pověz, kde udělali soudruzi z NDR chybu? Použil jsem mazadlo dle předváděčky, nasprejoval, otřel několikrát hadrem do sucha, a na Slovač jsem přijel se zasraným kolem, kyvkou, spodním klínem...řatízek byl hezkej, ale vše kolem zaplpaný od mazadla... Copak dělám blbě? Muc čistič je dobrej...( a trošku to připomíná Arvu, taky udělá mléčnou vodu a smrdí podobně...)![]()
Zdá se že bude asi vhodnější na okruh než na běžné ježdění, já s odstřikováním teda problém zatím neměl...
Takže jak říkám, nechat delší dobu oschnout a pořádně otřít... Anebo se ukáže že je to šmejd a já se ostudou oběsím na jabloni jak ten staré Magdón...
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele: