kolik najedeš na řetěz a sadu bez mazání, event bez čištění, by mě to docela zajímalo...jestli to není tajné...
číštění řetězu
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
fanuš...
to jsi čuňas, máš pěkně zprasenou i rozetu...s tím bych se nechválil...
kolik najedeš na řetěz a sadu bez mazání, event bez čištění, by mě to docela zajímalo...jestli to není tajné...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: fanuš...
Kdyby dojel na Sklaku, tak mu to tam náš Horst umeje jeho Much-offfem....666S999 píše:to jsi čuňas, máš pěkně zprasenou i rozetu...s tím bych se nechválil...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
666S999 píše:to jsi čuňas, máš pěkně zprasenou i rozetu...s tím bych se nechválil...

sem to trochu vyčistil.už v poho?
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
myslim ze moje motorka na tom byla jeste o neco hur, pak nam Vitek predvedl Muc-off a retezovka vypadala jako nova. teda do chvile nez jsem prijel domu, ted muzu zacit cistit znova666S999 píše:to jsi čuňas, máš pěkně zprasenou i rozetu...s tím bych se nechválil...
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
#399#
sem čistil technickým benzínem.doufám,že mě za to ted nevynadáte,ale šlo to superTilda píše:myslim ze moje motorka na tom byla jeste o neco hur, pak nam Vitek predvedl Muc-off a retezovka vypadala jako nova. teda do chvile nez jsem prijel domu, ted muzu zacit cistit znova666S999 píše:to jsi čuňas, máš pěkně zprasenou i rozetu...s tím bych se nechválil...
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
takhle to vypadalo po chvilce s mucoffem

a takhle po 150km v desti

ted uz je zas nalestena, uz zas jenom vycistit retez. ale nejsem si jistej jestli je technickej benzin to pravy na cisteni, ale myslim ze nekdo kdo tomu vic rozumi te za to sprdne

a takhle po 150km v desti

ted uz je zas nalestena, uz zas jenom vycistit retez. ale nejsem si jistej jestli je technickej benzin to pravy na cisteni, ale myslim ze nekdo kdo tomu vic rozumi te za to sprdne
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR
#399#
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
kluci!!!
vy to mažete, ale na špatnejch místech... sprej se stříká JEN na válečky, a hned po nastříkání to otírám, když se to dostane na řetěz z boku, event na rozetu a střed kola....takže řetěz a kolo vypadá furt jak funglovka a odstříkává (neboli zasírá motorku minimálně....) meje se to petrolejem, naftou, já řetěz umeju sem tam konkorem ve spreji, a hned osuším, aby to nežralo kroužky... a pak nastříkám novým. Chci zkusit nějaký sprej na čištění řetězů? poradíte???
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- DoktorZRX
- Ghostrider

Re: kluci!!!
Podle mě jakejkoliv čistič na řetěz, ale nejlíp od stejné firmy co je sprej na řetěz666S999 píše:vy to mažete, ale na špatnejch místech... sprej se stříká JEN na válečky, a hned po nastříkání to otírám, když se to dostane na řetěz z boku, event na rozetu a střed kola....takže řetěz a kolo vypadá furt jak funglovka a odstříkává (neboli zasírá motorku minimálně....) meje se to petrolejem, naftou, já řetěz umeju sem tam konkorem ve spreji, a hned osuším, aby to nežralo kroužky... a pak nastříkám novým. Chci zkusit nějaký sprej na čištění řetězů? poradíte???
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
OK!
Dám vydělat Horstu Fuchsovi, koupím degreaser... A pro fanuše, nedovedu si už představit, že bych neměl stojan pod zadní kolo... jen o delších výletech to řeším improvizací...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: OK!
ty si nedáš pokoj.........666S999 píše:Dám vydělat Horstu Fuchsovi, koupím degreaser... A pro fanuše, nedovedu si už představit, že bych neměl stojan pod zadní kolo... jen o delších výletech to řeším improvizací...
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R