číštění řetězu
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Když to shrnu, všechno co funguje a nekurví to to, co nemá stojí peníze
proto na čištění a mazání řetězu existují speciální prostředky od většiny firem. Řetěz sám není nejlevnější a investicí do specializované chemie na jeho údržbu můžeš oproti používání náhražek (nebo ničeho) jeho životnost minimálně zdojnásobit... a to se vyplatí Bobe 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Arva nevím, ale jak už jsem psal, petrolejem to jde dolů samo a nic to nenaleptává.Barthorr píše:Taky přidám svuj dotaz: Myje tu někdo řetěz Arvou? Popř. naleptává Arva ty těsnící kroužky na řetězu? Přeci jenom dát za plechovku Castroláckýho čistidla 300 mi přijde dost, ale na druhou stranu nechci šetřit na nesprávnejch místech
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
No jako neznalec jsem koupil myslím za 150 Kč v Kawě čistič řetězu a popravdě jsem ji s tím umyl celou, pouští to fakt dobře. Kamoš s tím vyleštil celou motorku (samozřejmě myšleno ráfky atd.) Nehledě tady http://motoretezy.cz/ je návod jak správně o řetěz pečovat.
ZX-12R naked
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
a na vrch dortu...
dáme živočišné uhlí řekl Pejsek, a Kočička souhlasně kývla. Pan ČAPEK vytrhl list a pokračoval jinak... 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: a na vrch dortu...
Lidi a neudělá stejnou práci jakýkoliv jiný prostředek k čištění+mazání řetězu?
Řekl bych že jo... Sorry,jestli tu někomu kazím kšefty,ale to samé dělá třeba Wurth za uplně jinou cenu...samo směrem dolů... Prodávám ty výrobky v práci,tak jsem malilinko v obraze...

Re: a na vrch dortu...
Moc jsem toho nevyzkoušek, ale to co mám teď - Motul to je nějakej, udělá voskovou sračku, na kterou se nalepí včechno co letí kolem za cca 150 m... ten WV-Elfo-muc-ofovej mazač se mi zatím líbil nejvíc...MiMo píše:Lidi a neudělá stejnou práci jakýkoliv jiný prostředek k čištění+mazání řetězu?Řekl bych že jo... Sorry,jestli tu někomu kazím kšefty,ale to samé dělá třeba Wurth za uplně jinou cenu...samo směrem dolů... Prodávám ty výrobky v práci,tak jsem malilinko v obraze...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*