ZRX - teče chladič
chlapy díky moc. nakonec jsem dokonce v BV sehnal firmu která to přímo svařuje hliníkem a předběžná cena prý určitě do 1.000Kč podle složitosti atd. Někdo od toho zrazuje, kvůli teplotě a možnosti poškození dalších částí, ale doufám, že když se tím ten člověk živí, že ví co dělá. Takže pokud to vyjde tak do 500 Kč, tak to bude vyzkoušené, udělané od odborníka a v podstatě za stejné peníze. Přesto dík za tipy, kdo ví kdy se to bude zase hodit. Myslím, že víc lidí se s tím bude potýkat.
ZX-12R naked
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
jj
zkušenost se hodí! ať Ti to drží! A pohlaď Rexe, aby už nezlobil a domluv mu... (je to pech, ale když byl ten chladič načnutej...)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
LOCKTITE
asi už si to vyřešil. já kdysi lepil prasklej karter tzv. tekutým kovem, je to kolem 300kč. http://www.loctiteproducts.com/products ... p?catID=14
LOCKTITE
asi už si to vyřešil. já kdysi lepil prasklej karter tzv. tekutým kovem, je to kolem 300kč. http://www.loctiteproducts.com/products ... p?catID=14
- DoktorZRX
- Ghostrider
Tak to zní dobře a tu firmu nezapomeň, může se to hoditMMKS píše:takže oprava hotova, zavařené a odzkoušené = 150 Kč. Nejen že jsem se s tím nemusel drbat sám, ale taky bych měl mít jistotu, že to nikdo nedokur..l a taky jsem to měl odzkoušené a nemusel to testovat až na mašině. Takže spokojenost.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
no hodím to hned. Snad to nebude bráno jako reklama (mám to jeden den, takže to může být vše jinak), ale je to nějaký Jabora plast v Břeclavi -Charvatská Nová Ves (je to ta čtvrť kde je i Kawa). Svařuje i plasty a pár od motorek tam měl. Ale jak jsem už napsal, já si od něj nechal spravit jen ten chladič, hotový byl do dvou dnů a cena skvělá, co a jak dělá dalšího nevím, ale hodně lidí ho zná a má tam firmu už dlouho, tak o tom bude asi něco vědět.
ZX-12R naked
Taky mi tam dělal chladič, dokonce dvakrát, je fakt dobrý, můžu doporučit. A skvěle vaří plasty, viděl jsem pár výsledků a fakt super. Mě vařil kufr na rexe potom co jsem se pokoušel vychýlit z jízdní dráhy autobus a je to lepší než originál.MMKS píše:no hodím to hned. Snad to nebude bráno jako reklama (mám to jeden den, takže to může být vše jinak), ale je to nějaký Jabora plast v Břeclavi -Charvatská Nová Ves (je to ta čtvrť kde je i Kawa). Svařuje i plasty a pár od motorek tam měl. Ale jak jsem už napsal, já si od něj nechal spravit jen ten chladič, hotový byl do dvou dnů a cena skvělá, co a jak dělá dalšího nevím, ale hodně lidí ho zná a má tam firmu už dlouho, tak o tom bude asi něco vědět.
Ještě k tomu chladiči: stalo se že mi to po zavaření začlo zase téct resp prolínat, tepelná roztažnost je prevít, tak jsem mu to tam zavezl ještě jednou, vyřízl kousek lamely a v pohodě. Když je to v jednom místě "proražené" tak je oprava jednoduchá, horší když je to v delším kuse "prodrané, zeslabená trubička", to pak zavaří dírku a začne to prolínat vedle. Pak je opravdu nejlepší vyříznout kus lamely.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367