MMKS píše:no nevím jestli se s tím odškrcením vlezeš do 5 tisíc. Ptal sjem se na to samé, tedy možnost že koupím německou verzi s 98 koňmi (otázka jestli já bych těch 7 koní dolů poznal?). Maník nevědě určitě, ale předpokládal že to tam bude řešené nějakou jinou membránou v karburátoru a ta prý vychází tak na 5 tisíc (jestli si to dobře pamatuju). když to vynásobím početme karburátourů, tak mě to kvůli 7 koním nestojí.
btw. Dneska jsem volal jednomu co nabízí 1100 a má tam uvedeno 86kW, bohužel to jen špatně vynásobil, ale říkal že skoušel svoji ZRX 1200 a kamošovu ZRX 1100 do kopce a oba řadili podle domluvi v 8t otáčkách a prý mu neujel. Tak nevím.
Jo a neví někdo jestli je z koňma snížený i krouťák? Zní to logicky, ale radši se ptám.
No ta uvaha že bych to odškrtil byla protože občas někde někdo napíše že mu 11ka(106PS) jde na zadní plynem,jde krásně za plynem atd.
Ta moje na zadní ani náhodou,připadá mi že za plynem moc nejde,ani na volnoběh.Připadá mi že motor nemá říz.Ve středních točkách otočím a pomalu rostou otáčky.Přitom karbece jsou seřízený,filtry nový.Tak nevím..Možná jsem si moc zvykl
Každopádně jako nejlepší uprava 11ka se mi jeví výměna vaček za ZZR.Dle grafů vyzrazný nárust v nízkých a středních točkách.Hlavně krouťáku.
A 122PS 12ky musí být už rozdíl.