zzr 1100 škrcená verze?
zzr 1100 škrcená verze?
Zdar koupil sem kawu zzr 1100 a zdá se mi že nejede předtím sem měl bandita 12 a řek bych že je ještě pomalejší, chtěl sem se zeptat jestli se dá něják jednoduše poznat jestli je to škrcené řídící jednotkou nebo vložkama v karburátorech, a taky sem se chtěl zeptat při kontrole oleje má být hladina v průzoru vidět mám to celé zaplavené 

- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Vložky poznáš jen když se na karbce podíváš po sundání airboxu. Tam kde mají karbce vstupy vzduchu by měly být ty vstupy menší (škrtící vložky). Jinak može byt zmenšený průchod výfuku. Tam kde jsou výfukové kolena přimontované k bloku motoru, bývají někdy taky škrtící vložky. Jinak bych to mosel vidět.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak píše Dak... jinak pokud já vím (nebo co jsem se dočetl), tak v naprosté většině se jedenáctky škrtily mechanicky (alespoň jsem o jiné řídící jednotce nikde neslyšel) , takže to bude jeden z těch výše popsaných způsobů. Pokud nejede, tak to taky nemusí být škrcením, ale spoustou jinejch věcí (jestlis jí zrovna koupil) - neseřízený karbecy, zanesenej vzduchovej filtr, netěsnost(i) v náporovým sání atd. Doporučuju ji hodit do servisu na celkovou prohlídku a seřízení (ventily, karburátory) a vyměnit spotřební věci - olej, filtry atd. V tom servisu by ti taky měli říct jestli a jak je škrcená. Jo a ten olej - měří se při studeným motoru, motorka stojí na centrálu (v rovině) a hladina musí být mezi ryskami. Jestli máš zalitej celej průzor, tak ho tam máš moc. Jestli ho tam máš fest hodně, tak bacha, může to zničit těsnění.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
Koupil sem ji ted je to dovoz z japonsa pres motoscoot tam mě ujištovali že tam sou měněné všechny náplně a že je to celé seřízené už sem se s něma domluvil že skouknem vstup vzduchu ke karburátorům a pokusí se mi to otevřít tak uvidíme takže jestli se to povede zkusím dodat fotky těch ucpávek jak to tam vypadá jinak kdyby někdo na to měl manuál tak bych byl vděčnej
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No jestli je to origo japan verze, tak ti mají specialitku - tuším že všechny motorky mají škrcený na 180 km/h (teď doufám, že nekecám, ale četl jsem to kdysi v testu tuším Hondy X4) - už se to tady i kdysi probíralo. Myslím, že to mají škrcený přes otáčky - přes určitej počet už to prostě nevyleze. Ale Motoscoot by měl vědět, jak na to.
Karosa ZZ-R 1100
- Kamil Pitt
- Easy slider
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No, nezapomeň že ta motorka je hodně těžká, takže i když má velkej výkon, tak zas takový vylomeniny nedělá. A co se týká tahu (potažmo teda krouťáku), tak ten omezením výkonu příliš neutrpí, takže zvlášť v nižších otáčkách motorka táhne stejně jako neškrcená, protože krouťák dělá objem a ne výkon. Podle servisního manuálu jsou hodnoty otevřenýho motoru 107 kW/110 Nm a pak třeba u škrcené stokoňové verze je krouťák pořád 90 Nm. Švýcaři mají přes otáčky škrcenou verzi na 55 kW (75 k) - všechny motorky tam můžou mít jen 75 k - a krouťák je taky 90 Nm.
Karosa ZZ-R 1100
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
JO!
Tilda soutěží o "REJPALA KAWA", a i když pro ostatní je TO rouhání vyjmenovat důvody KAWA = BEST...volkswagen píše:Musím na to odpovídat?

ODPOVÍDEJ TILDOVI, ostatní vědí...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______