Predbežne prihlásení - KAWA ZRAZ SLOVENSKO
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
*
Mám taký pocit,že budem rezervovať ešte 30 miest v hoteli,tam su izby dvojpostelové,ale noc vyjde oveľa drahšie.Marek bol s tou účasťou pesimistický,ale ubytko pre 48 ľudí stačiť nebude

Gina- GPZ500S/2001
- BULDOK ZXR
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
- bossko
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Hoci som tu novy, takyto zraz si nechcem nechat ujst. Este som na ziadnom nebol, tak by to mohol byt moj prvy, co vy na to? Rad by som sa pridal k nejakej skupinke co pojde z Ciech, alebo zo Slovenska.Predbezne mi je jedno ci v piatok alebo sobotu. Tiez by som zobral pritulkynu, ak sa nebude bat...

SIMONKA, model 2008 ...
- DoktorZRX
- Ghostrider

U mě zatím vše při starém, takže sobota a Tramp kolem 10té.Tak jestli pojedeš v sobotu tak můžeš s námabossko píše:Hoci som tu novy, takyto zraz si nechcem nechat ujst. Este som na ziadnom nebol, tak by to mohol byt moj prvy, co vy na to? Rad by som sa pridal k nejakej skupinke co pojde z Ciech, alebo zo Slovenska.Predbezne mi je jedno ci v piatok alebo sobotu. Tiez by som zobral pritulkynu, ak sa nebude bat...
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Tibor Kolozsi
- Easy rider

- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
*
Na Veľkú noc som dohovorená na osobné stretnutie s riaditeľom,tam si dohodneme všetky podrobnosti,ok?
A teraz som chorá,upchatý nos,bľíma hrdlo,zuby ,kĺby,no proste celý človek.
A takto mám podávať 100%výkon v práci??
To Čoud : moja kolegyňa bola na výstave a mala s tebou pokec,aj ti dala číslo na mňa
Ona nevedela,že sa poznáme
A teraz som chorá,upchatý nos,bľíma hrdlo,zuby ,kĺby,no proste celý človek.
To Čoud : moja kolegyňa bola na výstave a mala s tebou pokec,aj ti dala číslo na mňa
Ona nevedela,že sa poznáme
Gina- GPZ500S/2001
- bossko
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Diky za pozvanie, rad sa pridam, niekde pri hraniciach vas pockam. Este sa dohodneme. Tesim sa. Dovtedy by som chcel najazdit aspon 1000 km. Doteraz mam za sebou nejaku tu 100ku...DoktorZRX píše:U mě zatím vše při starém, takže sobota a Tramp kolem 10té.Tak jestli pojedeš v sobotu tak můžeš s námabossko píše:Hoci som tu novy, takyto zraz si nechcem nechat ujst. Este som na ziadnom nebol, tak by to mohol byt moj prvy, co vy na to? Rad by som sa pridal k nejakej skupinke co pojde z Ciech, alebo zo Slovenska.Predbezne mi je jedno ci v piatok alebo sobotu. Tiez by som zobral pritulkynu, ak sa nebude bat...
SIMONKA, model 2008 ...
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
*
Ahojte,potrebujem vedieť : tí ktorí z vás sa už u mňa zaregistrovali na zraz,či sa všetci uskromníte a budte spať na turist.ubytovni vo viacposteľových izbách,alebo má niekto záujem spať na hoteli alebo v rodinných chatkách,ktoré sú zariadené ako izby pre 2 osoby.V hoteli je pár voľných miest len zo soboty na nedeľu.Tak čo najskór mi potvrdzujte :
Cena na noc: ubytovňa 200,-
hotel 1370,-
rod.chatka 1500,-
hotel 1370,-
rod.chatka 1500,-
Gina- GPZ500S/2001
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
*
Ahojte,potrebujem vedieť : tí ktorí z vás sa už u mňa zaregistrovali na zraz,či sa všetci uskromníte a budte spať na turist.ubytovni vo viacposteľových izbách,alebo má niekto záujem spať na hoteli alebo v rodinných chatkách,ktoré sú zariadené ako izby pre 2 osoby.V hoteli je pár voľných miest len zo soboty na nedeľu.Tak čo najskór mi potvrdzujte :
hotel 1370,-
rod.chatka 1500,-
hotel 1370,-
rod.chatka 1500,-
Gina- GPZ500S/2001
- Kamil Pitt
- Easy slider