U mě zatím vše při starém, takže sobota a Tramp kolem 10té.Tak jestli pojedeš v sobotu tak můžeš s námabossko píše:Hoci som tu novy, takyto zraz si nechcem nechat ujst. Este som na ziadnom nebol, tak by to mohol byt moj prvy, co vy na to? Rad by som sa pridal k nejakej skupinke co pojde z Ciech, alebo zo Slovenska.Predbezne mi je jedno ci v piatok alebo sobotu. Tiez by som zobral pritulkynu, ak sa nebude bat...
Diky za pozvanie, rad sa pridam, niekde pri hraniciach vas pockam. Este sa dohodneme. Tesim sa. Dovtedy by som chcel najazdit aspon 1000 km. Doteraz mam za sebou nejaku tu 100ku...DoktorZRX píše:U mě zatím vše při starém, takže sobota a Tramp kolem 10té.Tak jestli pojedeš v sobotu tak můžeš s námabossko píše:Hoci som tu novy, takyto zraz si nechcem nechat ujst. Este som na ziadnom nebol, tak by to mohol byt moj prvy, co vy na to? Rad by som sa pridal k nejakej skupinke co pojde z Ciech, alebo zo Slovenska.Predbezne mi je jedno ci v piatok alebo sobotu. Tiez by som zobral pritulkynu, ak sa nebude bat...