Konecne sem se neco dozvedel

diky...
Ti nekteri prodejsi byli fakt divni, treba u te cagivy jak sem se dival na ni a trosku se mse tam podival spatne na mitto a rekl sem ze se mi to nelibilo tak prodejce uz nas chtel malem vyhazovat
Suzuki se mi moc nelibi nemuzu si pomoct ale nektere motorky sou treba pekne ale ostatni se daji lehce prehlidnout jako 5let stary design...
yamaha byla pekna az na tu podlahu sem mel strach ze hodim tlamu ale fakt vyber vseho...
honda par motorek na obrovske plose, ale je fakt ze ve stredu to vypadalo takhle ale ve ctvrtek jak se tam nahrne plno lidi musi to byl fuska se prodrat k nejake moto...
aprilia byla fakt pekna jako yamaha v minulych letech akurat ze maji trosku vice atraktivnejsi motorky, uplne jinam posunuty design...
ducati sem tam myslim ani nevidel, nevim ale stejne se mi ty motorky moc nelibi
halbich (byl to ten s tou blatou ze?) tak to bylo asi to proc se tam lidi chodili divat ale taky pekne, hlavne jak zacne mluvit tak neprestane

paradni prodejce oproti jinym...
peugeot scoot mel v minulych letech lepsi stanky treba skutry povesene na 4metrovem vesaku...
ta zavodni policejni motorka byla pekna, ale stejne se obrati na kawaklub aby jim na te motorce nekdo jezdil, myslim ze zadny polda na to nesedne

...
Rieju byl maly stanek ale docela me zklamalo ze maji motorky sice pekne ale malo vykone a drahe zdrazili oproti lonskemu roku, a taky maji RS125 a RS125pro kdy se meni jen sportovnejsim designem a pritom to jsou uplne stejne motorky a cena je jak u cagivy mitto o 4 tisice drazsi jen v barce (mitto cervena 141tis cerna 144tis nevim proc)
No vystava byla pekna jen me mrzi ze sem videl jen jednoho CKC clena a dodnes sem se nedozvedel kdo to byl

vysoky myslim ze vlasy mel kratke nebo vubec (nechci urazit uz si nepamatuju) vek 20-25 fotak na krku
hodne me zajimal navigacni system GARMIN zumo 550 co tam meli na stanku, chlap co to tam vysvetloval tak se mi to zacalo libit a pro motorku opravdu super ale mohl oto byt o 20tis levnejsi
Prosim poslete tu nekdo nejake fotky z jinych dnu, kazdy den byla jina akce
top 10 new moto> Z750, ZX-6R, A-RS125, KlX450R, 1400GTR, Z1000, Yuki SM (cerne matne enduro s modelkou), Blata, ... Rieju RS125, ruzova 4 kolka