MOTOCYKL 2007

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
otajs
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

zkurvenej pátek

Příspěvek od otajs » sob bře 10, 2007 06:56:34

Tak jste to s tím čtvrtkem vyhmátli :wav: Vpátek to šlo ještě tak od 10h do 11h. Pak to tak brutálně zhoustlo, že se nedalo ani projít, natož si něco vyfotit. A ta 3hodinová zácpa na cestě přes Prahu zpátky k domovu kam jsem se dostal, ta mě teda odrovnala :axe:
Jedinej klad vydím v půlitru Kawasaki co jsem si přivezl :finga:
ZX10R
KTM LC4 620

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Re: zkurvenej pátek

Příspěvek od DoktorZRX » sob bře 10, 2007 19:25:49

otajs píše: Jedinej klad vydím v půlitru Kawasaki co jsem si přivezl :finga:
Z toho se bude dobře pít zelená :wink: :lol:
Buell xb12r
CKC#160

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Dámy a pánové!

Příspěvek od 666S999 » sob bře 10, 2007 19:37:10

zatí jste se moc nepředvedli s fotkama z výstavy...
Asi jsu moc vybíravý, ale krom Thomase nic moc!
Dodejte NĚCO PĚKNÉHO, nemusí být limetkově zelené...ALE KAWA :twisted: :!:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

otajs
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

A co se vám nejvíc líbilo za moto

Příspěvek od otajs » sob bře 10, 2007 19:55:30

Mě nadchlo to Z 1000 to jsem nečekal a BMW R1200S a sklamalo mě ZZR 1400 na fotkách pěkný a ve skutečnosti nic moc.
V neděli nejdýl v pondělí sem dám 200fotek od kámoše co tam byl ve čtvrtek já vyfotil asi jen 10 páč v těch davech se to nedalo.
ZX10R
KTM LC4 620

Honza-Zed
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Honza-Zed » sob bře 10, 2007 22:11:22

Nevím co vidíte na těch estrádách co se válí po motorkách....? Jsem asi jinej, ale mě to nic neříká....

Dnes, jedna podobná tahala za plyn u F4(střední hala u Pirelli). Zvuk výbornej, ale chudák studenej motor.

Nevím zda jste to zaregistrovali, ale na této výstavě se vyskytují ,,bohužel" hodně lidé s různými úrazy(vozíčky, berle, ale i třeba špatná chůze).
Vím, mohlo se to stát i jinak než na motorce, ale člověk si tu všimne jak je ten náš koníček nebezpečný....
Takže, opatrně....!
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
:duckie: pampeliška :toothy4:
Ať tě vozí, kdo tě šuká!

Honza-Zed
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Honza-Zed » sob bře 10, 2007 22:15:36

A ještě jedna informace.... Bohužel se v noci ze včerejška na dnešek kradlo....

Co jsem viděl, tak to byl výfuk a možná něco u PSI(to nevím jistě).
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
:duckie: pampeliška :toothy4:
Ať tě vozí, kdo tě šuká!

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » sob bře 10, 2007 22:17:49

Honza-Zed píše:...

Nevím zda jste to zaregistrovali, ale na této výstavě se vyskytují ,,bohužel" hodně lidé s různými úrazy(vozíčky, berle, ale i třeba špatná chůze).
Vím, mohlo se to stát i jinak než na motorce, ale člověk si tu všimne jak je ten náš koníček nebezpečný....
Takže, opatrně....!
JJ, to mas pravdu vozickaru a jinak telesne postizenych lidi tam bylo mraky ... a prave proto se snazime usporadat tu akci "CERVEN, MESIC POMOCI" ohledne darovani krve, viz jiny thread ...

To: Kuba

Vcera jsme to poctive oblitali, co se dalo. Podpisy jsme nazbirali, ale pristup velkych japonskych znacek byl velmi rozporuplny stejne jako casopisu Supermoto a Motocykl, kteri se na to tvarili tak nejak zajimave ... Podpis mame zatim: Kawasaki, Peugeot scoot, Jawa, CMN, MV Agusta (Cagiva, Derbi), Benelli, Motocyklova Asociace ČR. Zbyle znacky musime jeste kontaktovat mailem, letacky jsme jim dali, ale zastihnout tam nekoho kdo muze udelit povoleni s pouzitim loga, to bylo docela HCčko ...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019

tomas_cze
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od tomas_cze » sob bře 10, 2007 23:27:13

Jo v pondeli nebo mozna uz i zitra sem dam fotky od rodicu co tam sou az do zitra 4 dny tak pak se kouknete...
Vozickaru tak je hodne no, zajimave ze ikdys se jim neco takoveho stalo ze porad se tam vraci...no jo kdys je to srdcem tak se zdravi posouva na 2.pozici
Nazory na holky: no je to nekdy moc preplacane nekomu se to nemusi libit (strasne verní lidi svym partnerum) ale pro nekoho jineho je to zpestreni ukazky motorek kdy pohled na samotnou motorku muze byt ponekud chudy...
AKCE KREV>>> POZOR V CMN JE MALINKY CLANEK O TOM ZE UZ NEKDO CHCE HROMADNE DAROVAT ALE JE TO JEN NEJAKY KLUN KUKNETE TAM JE TO NA PRAVE STRANCE V CERVENEM RAMECKU NEKDE TO TAM BUDE!!!!!
hmm ale jak se tam divam tak jen 1clovek z 10ti co napisou tak pisou konkrretne o vystave co sem jim libilo za motorky a tak jinak jen ze tam byli nejake holky pak ze tam bylo moc lidi a nakonec ze bylo zeleno az do zluta.....

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » ned bře 11, 2007 00:05:04

Nu dobra, tak ja tedy napisu co se ME libilo a co ne:
LIBILO:
- stanek Kawasaki - naaadherny novinky, hlavne Z1000, skvela, naprosto dokonala banda lidi, ktery jen tak nekoho neposlou doprdele, coz se neda rict o jinejch stankach
- motorky: Ducati - nadherna 1098, ale jen 3 motky na stanku, no to je trochu malo, Aprilia - hodne motorek, paradni expozice, mile me prekvapily!, zklamal koncern Cagiva (MV, Derbi, Cagiva) - par motorek, zadny info ... Suzuki - tyhle motky se mi fakt vubec nelibej uz od 2003, letos se nic nezmenilo, myslim ze vzhled je cim dal horsi a gsXR1000 - dva obrovsky laufy, na kazdou stranu jeden, no to sorry, ale jsme o 10 let zpet, kdy supersporty mely dva tezke a velke vyfuky vedle kyvky ... Yamaha - tam bylo na co koukat, to se musi nechat ... Honda - no, zadny zazrak, me motorky s kridlem neoslovi. Nova CBR jsou pro me velka zklamani ...

Vyrobci jinych veci nez motorek se predvedli v ruznych svetlech - skvele se prezentoval Honza Halbich i JISL z Jablonce a spusta dalsich ... Ale pak tam bylo opravdu hodne lidi, ktery se tvarili jak kdyby je to sralo, ze se vubec na jejich stanek podivas ... a takovych bylo na muj vkus vic nez dost ...

Pokud nekdo chce kritizovat holky, hostesky a modelky - tak vam muzu rict jedno - castokrat to byli ty jediny kdo se na stanku o vas zajimal - aspon se mile podival, spousta panu od velkych i malych vystavovatelu na vas koukaj jak na blba ... a takle to pak vypada v prodejnach ... Smzr ne vsude ...

Dost kritiky, Vystava byla skvela, bylo fakt na co koukat, organizace byla dobra hostesky, ty k tomu proste patrej, hezka motorka a hezka holka, to spolu ladi ... :wink:

Moje bikeparada novinkovych bajku top 10:
Z1000, ZX6R, 1098, Z750, RSV-R, Versys, R1, policeni MV F4, RS125, Moto-Guzzi racing - nevim co to bylo ...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » ned bře 11, 2007 08:50:31

Mno zastavil jsem se na výstavišti v pátek navečer, po příjezdu z DE, takže jsem to tam jen tak proběhl. Bylo tam spousta lidí (i když už se to navečer dost uklidnilo) a stánek Kawasaki se mi líbil :-) motky hezký (teda až na přední kolo u Customu - to bych blil velebnosti, zpracování typu dodělej si sám..) ale jak říkám, bylo to hezký. Druhá strana bylo osazenstvo stánku - nemůžu si pomoc, ale od těchhle lidí bych si nekoupil nic :-( uznávám, že to bylo navečer a měli za sebou perný den, ale půlka osazenstva byla písklá a celkově se chovali poměrně neprofesionálně..
No snad máte lepší zkušenost než já :-)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

tomas_cze
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od tomas_cze » ned bře 11, 2007 13:17:49

Konecne sem se neco dozvedel :) diky...
Ti nekteri prodejsi byli fakt divni, treba u te cagivy jak sem se dival na ni a trosku se mse tam podival spatne na mitto a rekl sem ze se mi to nelibilo tak prodejce uz nas chtel malem vyhazovat :lol:
Suzuki se mi moc nelibi nemuzu si pomoct ale nektere motorky sou treba pekne ale ostatni se daji lehce prehlidnout jako 5let stary design...
yamaha byla pekna az na tu podlahu sem mel strach ze hodim tlamu ale fakt vyber vseho...
honda par motorek na obrovske plose, ale je fakt ze ve stredu to vypadalo takhle ale ve ctvrtek jak se tam nahrne plno lidi musi to byl fuska se prodrat k nejake moto...
aprilia byla fakt pekna jako yamaha v minulych letech akurat ze maji trosku vice atraktivnejsi motorky, uplne jinam posunuty design...
ducati sem tam myslim ani nevidel, nevim ale stejne se mi ty motorky moc nelibi
halbich (byl to ten s tou blatou ze?) tak to bylo asi to proc se tam lidi chodili divat ale taky pekne, hlavne jak zacne mluvit tak neprestane :lol: paradni prodejce oproti jinym...
peugeot scoot mel v minulych letech lepsi stanky treba skutry povesene na 4metrovem vesaku...
ta zavodni policejni motorka byla pekna, ale stejne se obrati na kawaklub aby jim na te motorce nekdo jezdil, myslim ze zadny polda na to nesedne :lol: ...
Rieju byl maly stanek ale docela me zklamalo ze maji motorky sice pekne ale malo vykone a drahe zdrazili oproti lonskemu roku, a taky maji RS125 a RS125pro kdy se meni jen sportovnejsim designem a pritom to jsou uplne stejne motorky a cena je jak u cagivy mitto o 4 tisice drazsi jen v barce (mitto cervena 141tis cerna 144tis nevim proc)

No vystava byla pekna jen me mrzi ze sem videl jen jednoho CKC clena a dodnes sem se nedozvedel kdo to byl :lol: vysoky myslim ze vlasy mel kratke nebo vubec (nechci urazit uz si nepamatuju) vek 20-25 fotak na krku :lol:

hodne me zajimal navigacni system GARMIN zumo 550 co tam meli na stanku, chlap co to tam vysvetloval tak se mi to zacalo libit a pro motorku opravdu super ale mohl oto byt o 20tis levnejsi

Prosim poslete tu nekdo nejake fotky z jinych dnu, kazdy den byla jina akce

top 10 new moto> Z750, ZX-6R, A-RS125, KlX450R, 1400GTR, Z1000, Yuki SM (cerne matne enduro s modelkou), Blata, ... Rieju RS125, ruzova 4 kolka :lol:

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » ned bře 11, 2007 13:46:26

tomas_cze píše:No vystava byla pekna jen me mrzi ze sem videl jen jednoho CKC clena a dodnes sem se nedozvedel kdo to byl :lol: vysoky myslim ze vlasy mel kratke nebo vubec (nechci urazit uz si nepamatuju) vek 20-25 fotak na krku :lol:
a kdy jsi videl toho clena? ve stredu tam byl VW, Elvis, Pepek, Georg, Peta a ja. ja jsem mel na krku fotak a nekdo me zdravil takze sem to byl mozna ja
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

tomas_cze
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od tomas_cze » ned bře 11, 2007 13:49:08

no nekdy kolem 2 hodin, vas tam bylo tolik ale CKC tricko mel jeden... a pokud meris kolem 190 tak to si byl asi ty :wink:

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » ned bře 11, 2007 13:52:28

tak to sem byl asi ja- 185cm, 22let, kratky tmavy vlasy a fotak- vsechno sedi :D
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

tomas_cze
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od tomas_cze » ned bře 11, 2007 13:54:03

Tilda píše:tak to sem byl asi ja- 185cm, 22let, kratky tmavy vlasy a fotak- vsechno sedi :D
Jo tesi me :lol: ja mel bilou mikynu s tatou co mel kawasaki kosili cervenou

Zamčeno