Trochu připíšu:
Výkon altu dle Zubra dostačující, v praxi - pokud to nebudeš používat celoročně, tak jediný bobém je průřez drátů. protože 400W / 12V = 33A, při 300W / 12V = 25A. Prostě se zvýší úbytek napětí na přechodových odporech ve vedení a to je jak známo teplo, kdybys to provozoval na hranici výkonu, počítej s tím, že se dráty, svorky budou radostí a teplem bez sebe.
Kdosi řešil u Rexe ve standartu jiným průřezem drátů i napájení hlavního světlometu, když dáš silnější dráty, tak svítí líp... Musíš vytáhnout z baterky pořádný nový dráty přes relátka (na výhřev gripů a sedla) do 16A = 2,5 mm2 a na 25A = 4mm2. Při vypnutí klíčku aby odpadly relátka, jinak nenastartuješ

Při odběru po nastartování bude baterka mít co dělat, aby se dobíjela... Hlavně drž palce, aby neomdlely dráty z altu.
Já bych se osobně na celý vyhřívaný sedlo vysral velkým, Bullovitým lejnem. Jestli má být někdo hustě krutý motorkář, tak určitě BEZ VÝHŘEVU SICU.
Podle vtipu:
Pan král velí rytířům: "Na koně a do útoku!!!"
Jeden rytíř odpoví: "Ale pane králi, já mám vlka!"
Král odpoví: "Tak na vlka a potom za námi!"
Info k altu - viz zpráva:
Burchy
27th September 2006, 09:22 AM
According to Kawasaki's workshop manual the alternator iss rated at 28.6 Amps at 14V and 6000 rpm. I reckon this gives a total output of 400 Watts. They don't give a graph of output, so I can't say what power you will get at lower revs.