To je jednoduché...od pumpy k pumpě.Elvis. píše:Zajímavé, ale zajímalo by mě kolik na tu nádrž velikosti pet lahve ujede. A taky nevim na co tam má stupačky spolujezdce
ZRX IV.
Re: ZRX IV.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Suspenzor k Rexovi, jako součást výbavy.misak39 píše:celkem dobrý, ale na ty kohouty bych při brzdění narazit nechtěl
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:

Tohle je lepší volba než suspenzor... A co na to King Kingovič?
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
V pohode. Se zastav a jeste toho tveho krasavce vylepsime666S999 píše:
Tohle je lepší volba než suspenzor... A co na to King Kingovič?
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC
148 CKC
Chosé Ty jsi ďábel...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Jo a máme lakýru ze Svitav, co loni koupil ZRX-R 1200 r.v. 2004 velmi dobrej stav a opravoval kapličku a myslím, že velmi zdařile láknul candy lime green. Dal jsem mu blatníček k nalakování, tak jsem zvědav. Říkal jsme mu o našich srazech, také nemusí moc masové akce, takže myslím, že s naší kawarodinkou se mu bude líbit.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... 200-r.html
ještě je tam jedna, ale tvrdí že je to 2005, ale barevně to nesedí a je taková divná.. nemluvě o motoru v černé barvě..
ještě je tam jedna, ale tvrdí že je to 2005, ale barevně to nesedí a je taková divná.. nemluvě o motoru v černé barvě..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Tento Rex je na prodej dobrý půlrok... Pokud ho někdo viděl(já ano), tak ví, proč je v inzerci tak dlouho. Snížil cenu o 21tis.Kč a furt je na inzerci...Zdrahy píše:http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... 200-r.html
Asi tak...
4 Chozé: čupr sedlo... Ať je pohodlné, jako pohledné...
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Řešili jsme s Pavlem "Corbina", a shodli jsme se (i včera s Elvisem), že nejlepší sedlo je buď origo, nebo "custom" od Kinga.Honza-Zed píše: 4 Chozé: čupr sedlo... Ať je pohodlné, jako pohledné...
Corbin je těžký a má dobrý důlek jak sedátko z mléčného baru - musíš v něm sedět jak paní starostová.
(na nějaké vysedávání to není, klouže a přes stehno mačká) Na dlouhé přesuny rovně to ujde.
Obrázek co jsem postnul, je takový "hybrid", chce to ještě suspenzor na nádrž, doufám, že to King vychytá.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Corbina je škoda... Měl jsem je vždy za špičku. Paní starostová mě nebere a corbina škrtám.666S999 píše:Řešili jsme s Pavlem "Corbina", a shodli jsme se (i včera s Elvisem), že nejlepší sedlo je buď origo, nebo "custom" od Kinga.Honza-Zed píše: 4 Chozé: čupr sedlo... Ať je pohodlné, jako pohledné...
Corbin je těžký a má dobrý důlek jak sedátko z mléčného baru - musíš v něm sedět jak paní starostová.
(na nějaké vysedávání to není, klouže a přes stehno mačká) Na dlouhé přesuny rovně to ujde.
Obrázek co jsem postnul, je takový "hybrid", chce to ještě suspenzor na nádrž, doufám, že to King vychytá.
Držím palce, ať se ,,hybrid" zdaří!
Sedla má parádní, jen s mojí zadnicí si nepotykali.
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
JJ, Corbina si škrtni.Honza-Zed píše: Corbina je škoda... Měl jsem je vždy za špičku. Paní starostová mě nebere a corbina škrtám.
Držím palce, ať se ,,hybrid" zdaří!Chtěl bych se svést víc jak 30km na Kingově parádním sedle...bez bolavé zadnice.
Sedla má parádní, jen s mojí zadnicí si nepotykali.
Včera mi Elvis pustil Vaše videa - parádně jste si to kolem Krumlova užili
Že bych s Tequilou rozpoutal akci trika "pacošů"? Proberem to příští pátek, budu v Praze... o5.
Trika se symbolem:

A u toho KERKER, RP TUNING, KAWASAKI a ve stylové limetě na černém triku
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Klub nahluchlych. Jo jo. 
Jen doufam, ze se dockam vyfuku. Uz jsem videl foto z vyrobni faze, ale jeste ceka na cerny matny chrom :-/ ... Ja uz ho chciiii
Jen doufam, ze se dockam vyfuku. Uz jsem videl foto z vyrobni faze, ale jeste ceka na cerny matny chrom :-/ ... Ja uz ho chciiii
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
4 Chosé: video kolem šumavy si občas pouštím před spaním...
Epesní zvuk Rexa. V zimě pokaždé potěší.
Parádní nápad s logem ,,klubem nahluchlých". Vše proberem u piva, kde to rozeberem, zamyslíme se...
K trikům bych přidal i mikinu.
Parádní nápad s logem ,,klubem nahluchlých". Vše proberem u piva, kde to rozeberem, zamyslíme se...
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Honza-Zed píše:4 Chosé: video kolem šumavy si občas pouštím před spaním...Epesní zvuk Rexa. V zimě pokaždé potěší.
Parádní nápad s logem ,,klubem nahluchlých". Vše proberem u piva, kde to rozeberem, zamyslíme se...![]()
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Správně.666S999 píše:Honza-Zed píše:4 Chosé: video kolem šumavy si občas pouštím před spaním...Epesní zvuk Rexa. V zimě pokaždé potěší.
Parádní nápad s logem ,,klubem nahluchlých". Vše proberem u piva, kde to rozeberem, zamyslíme se...![]()
K trikům bych přidal i mikinu.![]()
, jo, mikina dobrej nápad, protože pod větším % vlivem přestavám komunikovat, jenže nedávám ani posunkovou řeč.
Diskuzi bych rozpoutal hned na začátku. Konce bývají rozmazané a moc si nepamatuji...
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!