To je jednoduché...od pumpy k pumpě.Elvis. píše:Zajímavé, ale zajímalo by mě kolik na tu nádrž velikosti pet lahve ujede. A taky nevim na co tam má stupačky spolujezdce

To je jednoduché...od pumpy k pumpě.Elvis. píše:Zajímavé, ale zajímalo by mě kolik na tu nádrž velikosti pet lahve ujede. A taky nevim na co tam má stupačky spolujezdce
Suspenzor k Rexovi, jako součást výbavy.misak39 píše:celkem dobrý, ale na ty kohouty bych při brzdění narazit nechtěl
V pohode. Se zastav a jeste toho tveho krasavce vylepsime666S999 píše:
Tohle je lepší volba než suspenzor... A co na to King Kingovič?
Tento Rex je na prodej dobrý půlrok... Pokud ho někdo viděl(já ano), tak ví, proč je v inzerci tak dlouho. Snížil cenu o 21tis.Kč a furt je na inzerci...Zdrahy píše:http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... 200-r.html
ještě je tam jedna, ale tvrdí že je to 2005, ale barevně to nesedí a je taková divná.. nemluvě o motoru v černé barvě..
Řešili jsme s Pavlem "Corbina", a shodli jsme se (i včera s Elvisem), že nejlepší sedlo je buď origo, nebo "custom" od Kinga.Honza-Zed píše: 4 Chozé: čupr sedlo... Ať je pohodlné, jako pohledné...
Corbina je škoda... Měl jsem je vždy za špičku. Paní starostová mě nebere a corbina škrtám.666S999 píše:Řešili jsme s Pavlem "Corbina", a shodli jsme se (i včera s Elvisem), že nejlepší sedlo je buď origo, nebo "custom" od Kinga.Honza-Zed píše: 4 Chozé: čupr sedlo... Ať je pohodlné, jako pohledné...
Corbin je těžký a má dobrý důlek jak sedátko z mléčného baru - musíš v něm sedět jak paní starostová.
(na nějaké vysedávání to není, klouže a přes stehno mačká) Na dlouhé přesuny rovně to ujde.
Obrázek co jsem postnul, je takový "hybrid", chce to ještě suspenzor na nádrž, doufám, že to King vychytá.
JJ, Corbina si škrtni.Honza-Zed píše: Corbina je škoda... Měl jsem je vždy za špičku. Paní starostová mě nebere a corbina škrtám.
Držím palce, ať se ,,hybrid" zdaří!Chtěl bych se svést víc jak 30km na Kingově parádním sedle...bez bolavé zadnice.
Sedla má parádní, jen s mojí zadnicí si nepotykali.
Honza-Zed píše:4 Chosé: video kolem šumavy si občas pouštím před spaním...Epesní zvuk Rexa. V zimě pokaždé potěší.
Parádní nápad s logem ,,klubem nahluchlých". Vše proberem u piva, kde to rozeberem, zamyslíme se...![]()
K trikům bych přidal i mikinu.
Správně.666S999 píše:Honza-Zed píše:4 Chosé: video kolem šumavy si občas pouštím před spaním...Epesní zvuk Rexa. V zimě pokaždé potěší.
Parádní nápad s logem ,,klubem nahluchlých". Vše proberem u piva, kde to rozeberem, zamyslíme se...![]()
K trikům bych přidal i mikinu.![]()
, jo, mikina dobrej nápad, protože pod větším % vlivem přestavám komunikovat, jenže nedávám ani posunkovou řeč.