drahi "kawasacnici"
prave som sa stasny a zdravy vratil z prveho minivyjazdu na ZX7RX - este furt sa klepem ako ratlik
dal som len asi 12km s medzipristatim na pumpe - aby sme zistili co nam dnes odpadlo (ako leprozne deticky cestou do skoly

) - a ono neodpadlo NIC

, vsetko sme domov priviezli pokope a hromadu zazitkov navrch - ono to JEDEEEEEE !!!!
zistil som ale, ze si musim zvykat na nove zvuky - cely cas som pocuval ci sa mi nieco nederie a neodpadava ...
videjko zatial nie je lebo nie je on-board camera a telefonom ma tiez nemal kto natacat
takze zatial "len" fotecky
povodne som ju mal vyskusat uz vcera ale pri vymene oleja doslo k nezvyklemu incidentu: v dielni mam 2 4litrove flase Motul - jedna je vypustena polosyntetika zo ZX9R, druha novucicka vonava syntetika do ZX7RX
ja som - ako spravny skuseny "mechanik" - zobral jednu flasu do ruky a nalial obsah do motora - bol sice nejaky tmavsi ale vsak syntetika taka musi byt nie?!?!?!? potom som sa vratil do dielne a z police na mna kukala ta druha flasa (plna syntetika) - ja somar som tam nalial ten vypusteny polosynteticky bordel
tak som skocil do auta, pred zaverecnou stihol kupit preplachovaci sajrajt a konecne nalial tu vonavku do motora

..... a uz su zase dve - cervena 9 '00 a zelena 7 '96 - BORN TO BE WILD !!