uz som tu davnejsie nebol takze si dovolim pripomenut sa tymto malym pocinom tym kt. si ma este pamataju

a kedze tu na fore nie je ziadny "chlievik" pre projekty/modifikacie (aspon ja o nom neviem) tak si dovolim moje pociny supnut sem do "Ostatni technicke" kedze je to technicke a musi to byt ostatni

vo co go?
jedna z dvoch Kawiciek kt. vlastnim je ZX7R r.v. 1997 s patricnou davkou kilometrov mnou kupena v 2011 a urcena pre okruhove jazdenie
s myslienkou "ak ju rozsekam az tak to po Euro stranke boliet nebude"

lenze hned ako som ju kupil zacal som surfovat net kvoli modifikaciam
jedna z prvych kt. som nasiel bola zabudovanie motoru ZX9R-B - jeho zamontovanie je takmer bezproblemove kedze kartre ZX9R-B su identicke so ZX7R
takze som promptne kupil zaplaveny motor ZX9R, u kamosa v dielni (a pod jeho dohladom) ho vlastnorucne zrepasoval a pripravil na zamontovanie
lenze potom som pri citani Performance Bikes nasiel toto:

tuto slecnu dal dohromady jeden Anglan - je v nej motor ZX10R-C a hromada dalsich fajnovosti
toz som si povedal, ze aj v strednej Europe by to chcelo nejaky "engine transplant"
takze myslienka na pouzitie motora ZX9R-B isla

toto vsetko sa stalo v maji tohto roku
odvtedy som dal dohromady "shopping list" veci ktore budem potrebovat, nastavil som snajpy na eBay, cakal a zhromazdoval diely
plan uprav:
1) zabudovat motor ZX10R 2007
2) zabudovat zadnu kyvku ZX10R 2007
3) zrepasovat a zabudovat zadny nastavitelny tlmic WP
4) vymysliet a zrealizovat novy nastrek (nech je fesanda)
5) ... a hromada dalsich drobnosti aby z toho bola zase masina ako sa patri
asi pred mesiacom som dotrepal "zabku zelenu" do vlastnorucne postavenej dielne a dal sa do rozoberania

hned som tam na skusku supol novu kyvku

momentalny stav - foto z dneska - tie "podstavce" nevyzeraju velmi PROFI ale verte mi, su vyvazene v rovine

dnes som cele poobede prekresloval toto

do tohto - aby mal sustruznik zajtra co robit

toz panstvo, rozhodol som sa ze - ak dovolite - tu budem vesat a otravovat vas svojimi vytvormi a vy ma zas smelo -ak sa vam bude chciet - kritizujte popripade napiste napad ako veci urobit lepsie, krajsejsie atd ....