nehází jiskru..
-
thmcltd
nehází jiskru..
ahoj,mám jeden velkej problém..mám kawu ltd 454 z roku 1986..je to stavba..problém spočívá v tom,že když chci nastartovat,nehodí jiskru..a po roztlačení chytne hned,ale to je o rozvodák..pls poradte,už stojim 4 měsíce a pěkně mě to sere..už nikdo neví co s tim...mechanika,co dělá motorky v "yamaze" bohužel ne v kawasaki, jsem tam měl tři dny a na nic nepřišel..tak se obracím na vás..předem díky

Re: nehází jiskru..
Viděl bych to tak,že starter zapříčiní pokles napetí na hodnotu,při které nefakčí řídící jednotka...
- Kuba
- Ghostrider

Re: nehází jiskru..
ty p..o, to je krásná mašinka, bohužel ti neporadím, umím akorát tankovat benzínAnti píše:Viděl bych to tak,že starter zapříčiní pokles napetí na hodnotu,při které nefakčí řídící jednotka...
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Já myslím že Anti na to kápnul. Startét má příliš velký odběr a na jiskřičku už nezbude. Když to roztlačíš tak roztočíš alternátor, ten pomůže baterce a motka chytne. Taky by mohla být špatná baterka, ale to by se spíš netočilo vůbec. Zkus rozebrat altik, vyměnit uhlíky, a nejlépe ho nechat proměřit jestli není prošlahlý. Eventuálně to vyzkoušej s velikou baterkou z auta, ta by mohla zvládnout ten startér v libovolném stavu a ještě jí zbude trocha štávy pro zapalování. Ale musíš to propojit pořádným kabelem, "startovací káble" z benzinky jsou tak na žárovečku.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
-
thmcltd