KankX píše:vzdyt ZZR je ma smer dolu... Hajabuzna je preci ptak, ta nemuze mit kola doleElvis. píše:Ja myslel, ze kola maj byt smerem dolu aby motorka jela... ???
Most 30.9. - 1.10.
Re: Most 30.9. - 1.10.
ZX9R ninja - macíček
KankX píše:vzdyt ZZR je ma smer dolu... Hajabuzna je preci ptak, ta nemuze mit kola doleElvis. píše:Ja myslel, ze kola maj byt smerem dolu aby motorka jela... ???
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je výbornej nápad, ale tenhle termín asi nemůžu, vypadá to, že budu služebně pryč

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
No ono bude stejně asi hnusněJirka_Z píše:Tak to je výbornej nápad, ale tenhle termín asi nemůžu, vypadá to, že budu služebně pryč![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Musíš doufat a věřit, třeba bude pěkně...
Mě brácha naplánoval účast na nějaké pracovní akci, ale zatím to nemá potvrzené, takže nevím. Pokud bych mohl tak bych se určitě ozval, minulý rok, to bylo super, bezva, paráda...

JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
Uvidíme co a jak bude... Pořád sem to nevzdal... Když by bylo počasí, můj kašlíček se umoudřil (už je skoro pryč) a jestli nebudu ještě tejden zbídačenej potom, co mi zejtra vytrhnou moudrák, tak pojedu 
Já to vidim pozitivně
Je tu vůbec někdo, kdo se v případě normálního počasí přidá? 
Já to vidim pozitivně
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi to loni líbilo a moc, bohužel letos už po všech akcích a dovolených došla dovča a utrhnu se z práce až na vánoce! Takže ikdyby bylo hezky (což případným účastníkům přeju), tak já se tam nedostanu! 
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Já, když všechno klapne, tak se přijedu alespoň podívat. Zatím jsem pořád v pracovní neschopnosti a protože se můj stav zlepšil, tak budu usilovat o to, aby mě doktorka uschopnila. V pátek jdu na kontrolu, tak by to mohlo na Pondělí vyjít. Další problém je, že mi končí tento měsíc technická na ninje, takže to musím v Po taky spláchnout. No a samotné ježdění na okruhu nedám kvůli fyzičce, protože jsem byl tři neďele v podstatě ležák , a když vylezu schody do prvního patra, tak omdlívám
. Jinak mě to sere, protože mám nové gumy, destičky, i prachy by byly 
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Koukám, že všude samý radosti... Tak snad se aspoň potkáme a budu ti moc popřát brzké uzdravení. Já byl dnes na tom moudráku a málem se posral bolestí. Trhala to i přes zánět, takže anestetika jaksi nefungovali... No jo... Někdo je asi masochista nebo co, ale asi se mi to zalíbilo natolik, že za měsíc du na druhej... Hurááááá 
Jinak u mě to zatim vypadá pozitivně... Huba mi snad neupadne, kašlíček je fuč a motorka taky ready. Plus předpověď se vyjímečně změnila o něco k lepšímu. Ještě trocha modlení a možná to ježdění v pondělí vážně vyjde
Jinak u mě to zatim vypadá pozitivně... Huba mi snad neupadne, kašlíček je fuč a motorka taky ready. Plus předpověď se vyjímečně změnila o něco k lepšímu. Ještě trocha modlení a možná to ježdění v pondělí vážně vyjde
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Elvis. píše:Koukám, že všude samý radosti... Tak snad se aspoň potkáme a budu ti moc popřát brzké uzdravení. Já byl dnes na tom moudráku a málem se posral bolestí. Trhala to i přes zánět, takže anestetika jaksi nefungovali... No jo... Někdo je asi masochista nebo co, ale asi se mi to zalíbilo natolik, že za měsíc du na druhej... Hurááááá
Chlapci chlapci, vy to teda zdravotně vedete
Láká to láká, ale ta mokrá studená hnusota
Rozhodnutí bude dílem okamžiku a jediný co má vliv, je počasí. Pokud nebude pršet, jedu. Vždyť by to byla ostuda jezdit letos jen Sosnovou a nedat si další kvalt
od 49,9 do 1199 ccm
Moje řeč... Ještě přemejšlim, že když bude hezky aspoň v neděli, vypařim se nějak nenápadně politicky z Pardubic už v sobotu večer nebo v neděli ráno a ještě bych se v neděli projel... Ale uvidímě co na to počasí 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Chlapi, já se na autodromu vyskytnu asi mezi 9 a 12 hod., protože budu muset na odpolední do práce. Tak snad se tam potkáme. Čus Tom
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
CKC#068
Máš na motku okruhový zimáky? Tady to vypadá, že zítra jdem do posypuElvis. píše:Moje řeč... Ještě přemejšlim, že když bude hezky aspoň v neděli, vypařim se nějak nenápadně politicky z Pardubic už v sobotu večer nebo v neděli ráno a ještě bych se v neděli projel... Ale uvidímě co na to počasí
Jinak, pokud bude o víkendu pěkně, určitě někam pojedu. Směr vnitrozemí, možná Litoměřice, Mělník nebo prostě někam, kde je lepší počasí jak v Liberci(což je všude
Můžem někde dát velký sraz (min. o 2 motorkách) a dobrém pokecu
od 49,9 do 1199 ccm
Uvidim jestli se na neděli utrhnu. Teď jsem bez moto v Pardubkach. Na pondelí už sem nahlásil dovču. Počasí vypadá ok a kolem poledne už bude rozumný teplo, takže si myslim, že se v pondělí od 11ti bude dát v Mostě pěkně zajezdit. Už se těšim
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Pravda pravda, dřív ne. Možná to bude lepší, jak říká předseda-po/od/poledne. V 9 určitě NEEEE. Přijedu tak na 11 a uvidíme.Elvis. píše:Uvidim jestli se na neděli utrhnu. Teď jsem bez moto v Pardubkach. Na pondelí už sem nahlásil dovču. Počasí vypadá ok a kolem poledne už bude rozumný teplo, takže si myslim, že se v pondělí od 11ti bude dát v Mostě pěkně zajezdit. Už se těšim
Já dneska poprvé musel škrábat
od 49,9 do 1199 ccm