KankX píše:vzdyt ZZR je ma smer dolu... Hajabuzna je preci ptak, ta nemuze mit kola doleElvis. píše:Ja myslel, ze kola maj byt smerem dolu aby motorka jela... ???

KankX píše:vzdyt ZZR je ma smer dolu... Hajabuzna je preci ptak, ta nemuze mit kola doleElvis. píše:Ja myslel, ze kola maj byt smerem dolu aby motorka jela... ???
No ono bude stejně asi hnusněJirka_Z píše:Tak to je výbornej nápad, ale tenhle termín asi nemůžu, vypadá to, že budu služebně pryč![]()
Elvis. píše:Koukám, že všude samý radosti... Tak snad se aspoň potkáme a budu ti moc popřát brzké uzdravení. Já byl dnes na tom moudráku a málem se posral bolestí. Trhala to i přes zánět, takže anestetika jaksi nefungovali... No jo... Někdo je asi masochista nebo co, ale asi se mi to zalíbilo natolik, že za měsíc du na druhej... Hurááááá
Jinak u mě to zatim vypadá pozitivně... Huba mi snad neupadne, kašlíček je fuč a motorka taky ready. Plus předpověď se vyjímečně změnila o něco k lepšímu. Ještě trocha modlení a možná to ježdění v pondělí vážně vyjde
Máš na motku okruhový zimáky? Tady to vypadá, že zítra jdem do posypuElvis. píše:Moje řeč... Ještě přemejšlim, že když bude hezky aspoň v neděli, vypařim se nějak nenápadně politicky z Pardubic už v sobotu večer nebo v neděli ráno a ještě bych se v neděli projel... Ale uvidímě co na to počasí
Pravda pravda, dřív ne. Možná to bude lepší, jak říká předseda-po/od/poledne. V 9 určitě NEEEE. Přijedu tak na 11 a uvidíme.Elvis. píše:Uvidim jestli se na neděli utrhnu. Teď jsem bez moto v Pardubkach. Na pondelí už sem nahlásil dovču. Počasí vypadá ok a kolem poledne už bude rozumný teplo, takže si myslim, že se v pondělí od 11ti bude dát v Mostě pěkně zajezdit. Už se těšim