ta motorka
Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
Kalendar chci taky na sto péro, ale musim rict ze se Markovi fakt povedla, me se libi moc
ta motorka
ta motorka
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
Tak jsem se byl podivat za asistence kriminalky na moji ex (sestku). Pokud je to ona. Corkari na ni totiz zmenili skoro vsechny markanty, vcetne VIN a cisla motoru. Ani expertyza uplne jasne nedopadla, takze si na vysledek jeste chvilku pockam. No sem zvedavej, jak to dopadne...
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

hmmmmm.... 
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Co se pamatuju, dala se poznat podle vytahanyho retezu 
Ale vazne: drzim palce, at se aspon neco vrati!
Ale vazne: drzim palce, at se aspon neco vrati!
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Diky Vito. Ps: Mas u me porad tu lopatku k pekarne. Sice uz kopu za jinej tym, ale nechtel sem ji tam nechat
Tak se pripomen az bude akce kam pojedem oba , muzu ti ji vzit. 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Super!
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Kuba
- Ghostrider

buď rád, že se vůbec našla, jak se to podařiloElvis. píše:Tak jsem se byl podivat za asistence kriminalky na moji ex (sestku). Pokud je to ona. Corkari na ni totiz zmenili skoro vsechny markanty, vcetne VIN a cisla motoru. Ani expertyza uplne jasne nedopadla, takze si na vysledek jeste chvilku pockam. No sem zvedavej, jak to dopadne...
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Kubo -našla nenašla, dokud kuci kriminalistický nerozhodnou / nebudou mít dostatek důkazů, tak o ní může max. vyprávět tady na fóru
Našla se prý při kontrole na technický díky podezřele přeraženýmu VINku 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- Kuba
- Ghostrider

i když je vin přeražený, tak původní se snad dá nějak z toho dostat a co číslo motoru a nebo nějaké jiné poznávací znamení
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
jj, Roentgenovy paprsky to prokouknou a zjistěj původní VIN... teď je jen otázka, jestli naše chrániče budou chtít a moct to až takhle zjišťovat...Kuba píše:i když je vin přeražený, tak původní se snad dá nějak z toho dostat a co číslo motoru a nebo nějaké jiné poznávací znamení
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Už to zjišťovali. Ale ten někdo to pěkně vybrousil a expertýza nevyšla úplně 100pro... To je ten problém. Kuci na policii musim pochválit. Alespoň ty s kterejma sem mluvil rozhodně nebyli žádný tupci a věděli co dělaj a i celkem sympaťáci. Kriminálka holt není výkvět MP 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
tak s tím jsem se ještě nesetkal a že jsem byl už snad u desítek zkoumání. Dělá se to trošku míň dramaticky a pokud se čórkaž snažil a ne to jen přejel flexou, tak je to často problém dohledat. Nevíte kolikrát jsem už různě otravoval u autorizovaných dealerů, jestli to nejde ztotožnit podle různě nalezených čísel, nálepek atd. Většinou je to úplně o ničem (teď se bavím o motorkách a starých autech).misak39 píše:jj, Roentgenovy paprsky to prokouknou a zjistěj původní VIN... teď je jen otázka, jestli naše chrániče budou chtít a moct to až takhle zjišťovat...Kuba píše:i když je vin přeražený, tak původní se snad dá nějak z toho dostat a co číslo motoru a nebo nějaké jiné poznávací znamení
A to jsme na tom fakt ještě dobře, protože máme celkem dobře udělané databáze, kde se dá hledat např. "Kawa, ZX10, černá, 2010-2012" vyjede mě sjetina a můžu podle ní +- dohledat odkud to může být. O tom si třeba v Rakousku můžou jen zdát, tam když nemají značku, nebo VIN, tak jsou v prdeli.
Proto doporučuju si někde udělat značky, vybrousit si něco malého třeba zespodu rámu atd. atd. Víte jak to nasere, když zabavíte evidentně čórku a vracíte to drbanovi, protože ji nemůžete ustanovit?
(Perlička - jednou jsem dohledal kradeného Triumpha z Rakouska fakt přes různé databáze, zastoupení u nás, v Rakousku, procházel jsem rakouské weby (něco jako u nás Motorkáři.cz) a když jsem konečně našel komu mašina/bořenina patří, tak to dopadlo tak, že připadla "kolegovi", který moje šetření překládal pro Rakušáky - pro pojišťovnu to byla nízká hodnota. To mě fakt udělalo "radost")
ZX-12R naked
jedna věc je, co můžou policajti, druhá co umí roentgenovy paprsky... mám kdesi doma starou učebnici sváření, kde je mj. roentgenovej snímek právě vybroušenejch a přeraženejch čísel jako ilustrační foto, co všechno se tímto dá zjistit. Pod novým číslem jsou vidět naprosto zřetelně původní čísla, neboť vyražením se změní v místě rázu hustota materiálu a to se pak projeví, čili brousit by se muselo hoooodně hluboko. Kupř svary se přece kontrolují roentgenem už dobrejch 40 let, takže žádná novinka to není. Jiná věc je, kdo a z čeho by ve státním zaplatil takovýhle testy, když se ve všech resortech krade až běda ve velkým a drobný se rozmrdávaj taky za hovadiny...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Asi tak. Nám musí stačit pár špilek do uší, trošku sraček, pár šmirglů + lupa.
ZX-12R naked
Honzo, jak to vypadá s tím kalendářem? Zbyde jeden výtisk pro mě? Dík. Z.KankX píše:bude, ale asi ne pro kazdeho...ZRX 1984 píše:Dobrý, dobrý, dobrýBude kalendář
Už ten předloňskej otáčím poněkolikáté
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<