ta motorka

buď rád, že se vůbec našla, jak se to podařiloElvis. píše:Tak jsem se byl podivat za asistence kriminalky na moji ex (sestku). Pokud je to ona. Corkari na ni totiz zmenili skoro vsechny markanty, vcetne VIN a cisla motoru. Ani expertyza uplne jasne nedopadla, takze si na vysledek jeste chvilku pockam. No sem zvedavej, jak to dopadne...
jj, Roentgenovy paprsky to prokouknou a zjistěj původní VIN... teď je jen otázka, jestli naše chrániče budou chtít a moct to až takhle zjišťovat...Kuba píše:i když je vin přeražený, tak původní se snad dá nějak z toho dostat a co číslo motoru a nebo nějaké jiné poznávací znamení
tak s tím jsem se ještě nesetkal a že jsem byl už snad u desítek zkoumání. Dělá se to trošku míň dramaticky a pokud se čórkaž snažil a ne to jen přejel flexou, tak je to často problém dohledat. Nevíte kolikrát jsem už různě otravoval u autorizovaných dealerů, jestli to nejde ztotožnit podle různě nalezených čísel, nálepek atd. Většinou je to úplně o ničem (teď se bavím o motorkách a starých autech).misak39 píše:jj, Roentgenovy paprsky to prokouknou a zjistěj původní VIN... teď je jen otázka, jestli naše chrániče budou chtít a moct to až takhle zjišťovat...Kuba píše:i když je vin přeražený, tak původní se snad dá nějak z toho dostat a co číslo motoru a nebo nějaké jiné poznávací znamení
Honzo, jak to vypadá s tím kalendářem? Zbyde jeden výtisk pro mě? Dík. Z.KankX píše:bude, ale asi ne pro kazdeho...ZRX 1984 píše:Dobrý, dobrý, dobrýBude kalendář
Už ten předloňskej otáčím poněkolikáté