chodim pesky a na kole
netankuji benzin ani naftu...
zere mi to 2l ciste vody za den...
turbo mi stoji dobre
splodiny jen sem tam po ceste...tiche
rychlost mensi ale stala...
jsem v pohode

no vidíš, a zrovna mondeo má špatnou pověst, kolem 250 000 kilometrů ve všech odejdou vstřiky, jeden stojí kolem 10, takže jseš na opravě přes 40, já mám to starší mondeo ročník 98, najeto cca 300 000, zatím dobrý.ZRX 1984 píše:Třeba to Mondeo by mě lákalo, tenkrát mě lákalo to Kubovo. Z japonců by mě lákal Nissan Primera, jinak si radši budu šetřit na novýho litrovýho Versyse
neboj jeste jich mam par v zasobe... nepredbihejmelukas.01 píše:Kankxi, ještě jsi zapomněl na AR 33a Š120.
Felicie je asi opravdu poslední dobře servisovatelné (náklady) auto.
Já vím Bohumile, já vímKankX píše:a nakonec mozna i AR33, ale to jeste nevim to je velka srdcovkalukas.01 píše:Kankxi, ještě jsi zapomněl na AR 33a Š120.
Felicie je asi opravdu poslední dobře servisovatelné (náklady) auto.
Fávo sem měl taky. Taky poslednjí karbec. Při asi 400 000 km došlo na výměnu motoru (felda) a předních těhlic (felda), jinak sem dělal doma normální servis. Jednou mě vtom zezadu nabral policajt s 406 a zkrátil mě fávoša o 7 cm. Na stolici natažen, opraven a kdyby ho ten debil co se mu to prodalo nehodil na střechu, jezdí dodnes. Fávoš je guttSumavaCZ píše:Začátkem devadesátých let jsem si koupil funglofku Favorita, poslední karburátor. Najel jsem na něm přes
500 000Km. Závady pouze banální: po 11 měsících výměna kastle(tam byla chyba mezi volantem a sedačkou, svezl jsem se pana-orel), 1x sežrané těsnění pod hlavou, po třistatisících jsem měnil přední brzdiče (spíše preventivně) a jednou se mi přetočil palec v rozdělovači.
Po šesti letech šel do světa a pak jsem ho ještě snad tři roky potkával.
Takže za mě zatim nejspolehlivější Favouš.