Oktávka, Laguna, 535, Brouk, Trabant.... a delší péro má kterej?
Oktávka, Laguna, 535, Brouk, Trabant.... a delší péro má kterej?
Kralupy, Kladno máš pravdu, to je tankodrom, jsem z tý nový ochcávky vždycky pěkně zmlácenej
Hrozný auto na pohodlí

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: krásné / naprd X cesty, trasy :-) / :-( X
to je videt ze jsi nikdy nejezdil poradnym autem.... oktavka je jak pohodlna houpacka. Kdyz presednu z Blanky Focuse, tak si pripadam jak v bavlnceZRX 1984 píše:Kralupy, Kladno máš pravdu, to je tankodrom, jsem z tý nový ochcávky vždycky pěkně zmlácenejHrozný auto na pohodlí

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
a co teprve auto s picou ..to je blaho

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Teď jsem to chtěl napsat, radši jezdím lagunou s 300 tis km, než novou ochcávkou, Renault je prostě pohodlí jako prase...... jak na gauči 

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
oh yes

Kdybych věděl, že je Laguna tak dobrej stroj, tak už byla doma dávno.....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Bože, ty to vidíš... Jeli jste někdy v nějakým celkem jakýmkoli normálním autě vyšší střední třídy a výš? 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
nemej obavy ..nicmene Laguna je strida stredni...ciliz vyssi stredni by mela byt asi zase o stupinek vys..
Jo šéf si koupil novou A7, ale neřekl bych, že to oplývá pohodlím 

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Můj šéf je taky kretén a koupil si blbýho Land Cruisera za 2mega.. kdyby měl v hlavě mozek, koupil by si Clio 
Popravdě jsem ve 2kové Octě najel 180t bez vážnější závady a teď si pojedu pro další. Až na nepovedený motor to ujde, kdybych si to měl kupovat za svý, koupím si Focuse. O Renaultech trošku něco vypovídá cena aut v bazarech
Pro rodinu jsem koupil Omegu, protože má motor z BMW, automat, samosvor a hlavně se do ní vejdeme

Popravdě jsem ve 2kové Octě najel 180t bez vážnější závady a teď si pojedu pro další. Až na nepovedený motor to ujde, kdybych si to měl kupovat za svý, koupím si Focuse. O Renaultech trošku něco vypovídá cena aut v bazarech

Pro rodinu jsem koupil Omegu, protože má motor z BMW, automat, samosvor a hlavně se do ní vejdeme

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
cena v bazarech se posloupne vine z ceny nakupni...
uz jsem stary nato abych se hadal o superautech...mam najeto v Renaultech 1 250 000,..osobne..bez kecu kamos ma a ja jsem nekde slysel...bez jedineho zastaveni z duvodu umreni auta.
nakupte si BMW...AUDI...PORSCHE..MERCEDES....mate zaruku pohybovat se po nebesich...a hlavne mejte na to penize...preje Marty
edit:90% aut jsem mel od novoty....a ty slouzily bez jedine chyby...nebavim se o vyjetych sunkach na ktere mel majitel v ackach smulu...a pak jen nadaval..
uz jsem stary nato abych se hadal o superautech...mam najeto v Renaultech 1 250 000,..osobne..bez kecu kamos ma a ja jsem nekde slysel...bez jedineho zastaveni z duvodu umreni auta.
nakupte si BMW...AUDI...PORSCHE..MERCEDES....mate zaruku pohybovat se po nebesich...a hlavne mejte na to penize...preje Marty
edit:90% aut jsem mel od novoty....a ty slouzily bez jedine chyby...nebavim se o vyjetych sunkach na ktere mel majitel v ackach smulu...a pak jen nadaval..
jen moje poznámka, já v II. octávce 1,9 TDI najeto 120 tis v nové III. octávce 1,6 crdi
najeto 20 tis. Nemám problém s těmito vozy, ale laguna je prostě pohodlnější. Octávka na cestě bez děr ideální tuhost, spotřeba 4,3. Jako rodinný vůz dobrý, nenadchne a nenasere.
Znám dvě společnosti, kde mají auta s pí.ou jako služební a nikdy jsem neslyšel o problému vysypaného dvouhmoťáku v ceně 30 tis, vyteklých tlumičích na 150 tis km, j,ako na té mé staré ochcávce...

Znám dvě společnosti, kde mají auta s pí.ou jako služební a nikdy jsem neslyšel o problému vysypaného dvouhmoťáku v ceně 30 tis, vyteklých tlumičích na 150 tis km, j,ako na té mé staré ochcávce...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...pravdepodobne tam zamestnavaji lepsi ridice nez firma u ktere delas tyZRX 1984 píše: Znám dvě společnosti, kde mají auta s pí.ou jako služební a nikdy jsem neslyšel o problému vysypaného dvouhmoťáku v ceně 30 tis, vyteklých tlumičích na 150 tis km, j,ako na té mé staré ochcávce...

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
KankX píše:...pravdepodobne tam zamestnavaji lepsi ridice nez firma u ktere delas tyZRX 1984 píše: Znám dvě společnosti, kde mají auta s pí.ou jako služební a nikdy jsem neslyšel o problému vysypaného dvouhmoťáku v ceně 30 tis, vyteklých tlumičích na 150 tis km, j,ako na té mé staré ochcávce...![]()

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
SE TADY DOHADUJETE O PICOVINACH...NA SRAZ DO SKLIPKU ME KOMFORTNE DOVEZL focus..mista habakuk
a zpet octavia ...teplo misto...klidne a tise...
potrebujete byt inn a snite o voze ktere si nekoupite za vlastni ???
snete dal...
realne se tady resi prilis drahe za 50 USD
realne bych resil ty vozy na ktere mate a ktere si koupite...tedy nekdo da machra ojetiny ktera stavala 1,5 mil ale ted je v bazaru za 200 000..asi dobra cena..
kolik z vas si koupilo novy vuz za posledni dva roky nad pul mega ???
muzu tady resit auta sousedu co jsou ale opravdu za vodou...maj je pekne...bmw...audi...porsche...bile a cerne...no ale nemam je ja...nejezdim v nich denne..proc je mam resit ???
seru na kecy kamaradu a prebranych vztek z chatu ruznych for...resim to v cem jezdim...dojel jsem vsude v Renaultech..ok jsou na hovno ?? at jsou...pres milion km me nikde nenechaly...ty me auta sladke..
dovezly by i jine...asi jo..ja to ale nevim bo je nemam...good luck
a zpet octavia ...teplo misto...klidne a tise...
potrebujete byt inn a snite o voze ktere si nekoupite za vlastni ???
snete dal...

realne se tady resi prilis drahe za 50 USD
realne bych resil ty vozy na ktere mate a ktere si koupite...tedy nekdo da machra ojetiny ktera stavala 1,5 mil ale ted je v bazaru za 200 000..asi dobra cena..
kolik z vas si koupilo novy vuz za posledni dva roky nad pul mega ???

muzu tady resit auta sousedu co jsou ale opravdu za vodou...maj je pekne...bmw...audi...porsche...bile a cerne...no ale nemam je ja...nejezdim v nich denne..proc je mam resit ???
seru na kecy kamaradu a prebranych vztek z chatu ruznych for...resim to v cem jezdim...dojel jsem vsude v Renaultech..ok jsou na hovno ?? at jsou...pres milion km me nikde nenechaly...ty me auta sladke..
dovezly by i jine...asi jo..ja to ale nevim bo je nemam...good luck