Ahoj lidi. Když jsem čistil karburátory, zjistil jsem že se mi hejbe jehla cca o 1mm nahoru a dolu při nehybným šoupátku.
Vůle je mezi zajištovací podložkou v drážce jehly a tím plastovým bazmekem (viz obr. č2) nad jehlou na který tlačí pružina.
je to normální?
Pak ještě by mě zajimalo jestly je normální že na vnějších karbcích mám hl. trysku 150 a na vnitřních 155.
Dokáže někdo poradit?
Volná jehla v karburátorech
Volná jehla v karburátorech
- Přílohy
-
- obr.jpg (33.15 KiB) Zobrazeno 2643 x
Zx9-R r.v.99 105kw*Lucifers Czech "devítka je super, ale chci desítku"
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volná jehla v karburátorech
vnější válce se líp chladí, tak většina motorek má jiné vnitřní trysky (mírně bohatější směs) aby se líp chladil vnitřek motoru...
A mírná vůle nevadí, když se tam nekvrdlá jak dildo ve slonici
.
(je to můj chabý názor...) nech si to "posvětit" od povolanějších "motorářů" ...jsem jen laik a samostatně nezodpovědný pacholek.
A mírná vůle nevadí, když se tam nekvrdlá jak dildo ve slonici

(je to můj chabý názor...) nech si to "posvětit" od povolanějších "motorářů" ...jsem jen laik a samostatně nezodpovědný pacholek.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Tak mam jeste jeden dotaz. Kdyz zaradim 6tku a vemu za plyn uplne na dororaz pri 2000ot/min. Motorka zacne zrychlovat ale je jasny ze se lehce dusi. U 5000ot/min se to ztrati a poradne zabere. Takze je to normalni protoze mam karburator? A nebo je to moc bohatou smesy?
Zx9-R r.v.99 105kw*Lucifers Czech "devítka je super, ale chci desítku"
je to normální. Co normální není, dávat plnej knedl na šestku ve 2 tisJard4 píše:Tak mam jeste jeden dotaz. Kdyz zaradim 6tku a vemu za plyn uplne na dororaz pri 2000ot/min. Motorka zacne zrychlovat ale je jasny ze se lehce dusi. U 5000ot/min se to ztrati a poradne zabere. Takze je to normalni protoze mam karburator? A nebo je to moc bohatou smesy?

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
2000 je opravdu málo - tahle motka začíná žít až od 7000Jard4 píše:Tak mam jeste jeden dotaz. Kdyz zaradim 6tku a vemu za plyn uplne na dororaz pri 2000ot/min. Motorka zacne zrychlovat ale je jasny ze se lehce dusi. U 5000ot/min se to ztrati a poradne zabere. Takze je to normalni protoze mam karburator? A nebo je to moc bohatou smesy?

ZX9R ninja - macíček