no jak jsem psal v prvnim prispevku- klouzne to kdyz prudce pridam plyn. pokud pridavam plynule nebo jedu stalou, i vyssi rychlosti, tak se nic nedeje. dnes jsem potreboval nekam jet, behem cca 150km to klouzlo 1x kdyz jsem chtel predjet auto a rychle pridal plyn. jinak jsem se hlidal a snazil se pridavat plynule a bylo to v pohode. rozhodne to neni takove ze se s tim neda jet.KankX píše:Obcas klouzne, pak vic, pak treba na trojku pri prudkem pridani z nizkych otacek, ale aby zacala klouzat ze se skoro neda jet, tak to mi prijde fakt divne.
ani mi nepripada ze by nejak mela vliv teplota oleje, v sobotu to klouzalo i po pulhodine jizdy, dnes se mi to stalo 500m od garaze, sotva jsem objel blok.
v sobotu to prave zacalo jak pises- na trojku, ctyrku pri prudkem pridani z nizkych otacek, kolem 2-4 tisic, pak i na dvojku a petku. na jednicku by to predpokladam bylo stejny ale nedavam plnej protoze se bojim ze to pujde na zadni

zitra obvolam par servisu a zkusim zjistit jestli by to nekdo stihnul do vikendu opravit. co se pripadne meni? plechy, lamely i pruziny?