ninja 250r - top case
ninja 250r - top case
Zdravím,
na českých ani zahraničních serverech jsem nenašel žádné informace k uchycení(rámu) plotny na top case.. Nemáte k tomu nějaké info? Na stránkách givi a ostatních předních výrobců jsem nic nenašel a kawa nic takového nevyrábí.. Moto bych měl hlavně na cesty do školy + kolem komína a tahat ve škole denně helmu, případně 2.. to se mi nechce
P.s. Píšu to sem, protože tato kategorie víc žije než motodolňky..
Díky za odpověď
na českých ani zahraničních serverech jsem nenašel žádné informace k uchycení(rámu) plotny na top case.. Nemáte k tomu nějaké info? Na stránkách givi a ostatních předních výrobců jsem nic nenašel a kawa nic takového nevyrábí.. Moto bych měl hlavně na cesty do školy + kolem komína a tahat ve škole denně helmu, případně 2.. to se mi nechce
P.s. Píšu to sem, protože tato kategorie víc žije než motodolňky..
Díky za odpověď
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj! Máš pravdu... na 250 je problém něco sehnat - takže: našel jsem na fóru (jinde), že tam někdo upravil držák na KLVéčko...
Osobně, nejvíc oměřitelný a na úpravu je dostupný tenhle u Louise:
10023568 GIVI MONORACK TC-TRAEGER (www.louis.de)
ER-6N/F 06-08 KAWASAKI ER-6F (EX650A)
53,95
A nebo: oměřit všechno sám a nechat si někde (nebo svépomocí) udělat.
Jednoduché a pevné držáky dělá třeba Renntec. (na ZRX) jsou uchycené místo madel spolujezdce... ale nevím, jak by to bylo aplikovatelné na Tvou...
Osobně, nejvíc oměřitelný a na úpravu je dostupný tenhle u Louise:
10023568 GIVI MONORACK TC-TRAEGER (www.louis.de)
ER-6N/F 06-08 KAWASAKI ER-6F (EX650A)
53,95
A nebo: oměřit všechno sám a nechat si někde (nebo svépomocí) udělat.
Jednoduché a pevné držáky dělá třeba Renntec. (na ZRX) jsou uchycené místo madel spolujezdce... ale nevím, jak by to bylo aplikovatelné na Tvou...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
to je hnus ten bagl ted 
premyslel sem taky nad necim az sem zjistil ze nic neni, takze nakonec jsem to vyresil koupi batoziku Cargobag od SW-Motech, vypada to nejak takhle

na ty fotce to neni zdaleka plne narvany...
+ jeste pocitam s SW-motechovym tankvakem (a jeste maj Tentvak myslim se to menuje, to je takovej valec na stan (no stan v tom primo byt nemusi), ktery se da tady na ten cargobag pripojit)

premyslel sem taky nad necim az sem zjistil ze nic neni, takze nakonec jsem to vyresil koupi batoziku Cargobag od SW-Motech, vypada to nejak takhle

na ty fotce to neni zdaleka plne narvany...
+ jeste pocitam s SW-motechovym tankvakem (a jeste maj Tentvak myslim se to menuje, to je takovej valec na stan (no stan v tom primo byt nemusi), ktery se da tady na ten cargobag pripojit)
Naposledy upravil(a) hrtak dne čtv zář 30, 2010 01:20:15, celkem upraveno 1 x.
Díky za tip, ale obávám se, že ten rám tam nepůjde.. dívali jsme se na to u dealera a říkali, že 250tka má jinak rámy, tak s tím bude asi problém, hlavně s uchycením:(.. a 250-350 USD je sakra hodně..
Hrtak:.. kdybych to řešil nouzově, tak koupím asi taky batoh.. ale moto ještě nemám, kupovat budu na jaře, tak si zjišťuju info a nakonec do ní asi nepůjde.. Mám 190 cm, takže posez není nejlepší a navíc, tahat ve škole 2 helmy v báglu... děs.. asi skončím u f 650 gs..
Hrtak:.. kdybych to řešil nouzově, tak koupím asi taky batoh.. ale moto ještě nemám, kupovat budu na jaře, tak si zjišťuju info a nakonec do ní asi nepůjde.. Mám 190 cm, takže posez není nejlepší a navíc, tahat ve škole 2 helmy v báglu... děs.. asi skončím u f 650 gs..
jj tak to mas docela dost, ja mam 182 a prijde me tak akorat, spis mozna uz trochu mensi, ale delsi plexi to spravi
. Co ER6-F? Kdybych kupoval znova prvni motorku tak jdu asi spis do ni nez do 250... Ale takhle uz u maly ninjy zustanu jeste asi pristi sezonu. Kdyztak nejaky info k 250 v mym profilu na motorkarich

- ivanversys
- Easy slider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
chudinkaPepa píše:Asi to nebude motorka na cestování jako třeba ER 6, musíš se rozhodnout, já taky tahám věci do práce a jakýkoliv krám na silničce se mě hnusí. Jediný co mám je tankvak, jinak žena veze všechno ostatní na zádech, když se někam spolu vypravíme

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jestli muzes ridit vetsi obsah a mas na to ridicak, pak si 250R urcite nekupuj... uvazuj radeji treba o te zminovane er6. Je universalnejsi, dal s ni dojedes a nebudes ji tak brzo menit za neco silnejsiholaxly píše:Díky za tip, ale obávám se, že ten rám tam nepůjde.. dívali jsme se na to u dealera a říkali, že 250tka má jinak rámy, tak s tím bude asi problém, hlavně s uchycením:(.. a 250-350 USD je sakra hodně..

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
jestli muzes ridit vetsi obsah a mas na to ridicak, pak si 250R urcite nekupuj... uvazuj radeji treba o te zminovane er6. Je universalnejsi, dal s ni dojedes a nebudes ji tak brzo menit za neco silnejsiho
[/quote]
Má pravdu....... eR BYCH SI TAKY VYBRAL, PODLE TOHO CO JSEM VIDĚL, JAK TO JEDE A CO TO UMÍ

Má pravdu....... eR BYCH SI TAKY VYBRAL, PODLE TOHO CO JSEM VIDĚL, JAK TO JEDE A CO TO UMÍ
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
je toho víc, proč plánuju jít do 250.... Je mi 17, tatík mi domů nedovolí 6tkového supersporta, má strach... chci si dát ještě nějaký mezistupeň, mezi 125 a cca 600 ccm3..není kam spěchat a co se týká 6stovek.. benzín a ostatní náklady si platím z brigád a živit motorku se spotřebou kolem 7 litrů na denní ježdění... to už je trochu záhul pro peněženku a nechci se časem dostat do situace, že budu muset přemýšlet, jestli můžu vyjet nebo ne, protože výplata nebyla nejlepší... Tohle chodí v otáčkách kolem 4,5 a moje další vyhlídnutá motorka, 650 Dakar taktéž do 4,5.. Momentálně jezdím na xvs 125 dragstar, ale chci vyzkoušet něco jiného, i když motorka je to dobrá... a tak zkusím na 3 roky 250tku/zavřenou 6tku a pak otevřeného dakara, kde budu investovat do budoucna... to je můj plán:-) Jen potřebuju vyřešit ten úložný prostor, z choppra jsem docela rozmazlený... 3 velké kufry:):D Co jsem ale zjistil, tak ten rám by měl jít solo objednat přes anglické zastoupení v Evropě za 100 liber Tak ještě uvidím, do jara času dost:)
Kdyby jste měli další tipy, tak je rád uvítám..
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
er6 neni supersport a jezdi taky za 4,5llaxly píše:je toho víc, proč plánuju jít do 250.... Je mi 17, tatík mi domů nedovolí 6tkového supersporta, má strach... chci si dát ještě nějaký mezistupeň, mezi 125 a cca 600 ccm3..není kam spěchat a co se týká 6stovek.. benzín a ostatní náklady si platím z brigád a živit motorku se spotřebou kolem 7 litrů na denní ježdění... to už je trochu záhul pro peněženku a nechci se časem dostat do situace, že budu muset přemýšlet, jestli můžu vyjet nebo ne, protože výplata nebyla nejlepší... Tohle chodí v otáčkách kolem 4,5 a moje další vyhlídnutá motorka, 650 Dakar taktéž do 4,5.. Momentálně jezdím na xvs 125 dragstar, ale chci vyzkoušet něco jiného, i když motorka je to dobrá... a tak zkusím na 3 roky 250tku/zavřenou 6tku a pak otevřeného dakara, kde budu investovat do budoucna... to je můj plán:-) Jen potřebuju vyřešit ten úložný prostor, z choppra jsem docela rozmazlený... 3 velké kufry:):D Co jsem ale zjistil, tak ten rám by měl jít solo objednat přes anglické zastoupení v Evropě za 100 liber Tak ještě uvidím, do jara času dost:)

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer