Včetně mě, ikdyž to letos bohužel nevyšlo a mrzí mě to!spit 40 píše:...proto že naše srazy jsou jiný tak rádi jedeme na ten váš ,a myslím že mluvím za všechny co se zůčastnili ...

Tak jednou doval na Mlýnky. Uvidíš, že tam bude skvěle! A soutěže taky budou, takže nuda určitě nebude!kawamiro píše:Som rad ze sa vam pacilo. Cely nas tym ma s tejto akcie super pocit. Ved kto sa zucastnil, vie aka bola atmosfera. Samotne foto hovoria same za seba![]()
Nahaci boli tento rok vazne uzasny. Lastovicka na motorke to jednoznacne vyhrala na plnej ciare. Da sa povedat ze skoro kazdy kto sa zucastnil bol oceneny![]()
Tesim sa s vami na dalsi rocnik kawaclub vikendu![]()
Rad by som rad prisiel na Česko-Slovenský Kawasaki sraz:Mlýnky 2010 (10.-12.9)
Uvidim ako sa este rozhodnem, moj velky oblubeny moto zraz koncom sezony na ktory kazdorocne chodim je presme v tomto termine![]()
http://www.motofest.sk 09. - 12.09.2010
IX MOTOFEST Staropramen
KOMOČA pri NOVÝCH ZÁMKOCH
Miro, můžu říct, že ta vítačka u mýho příjezdu mě fakt dostala, a srazíček byl naprosto perfektciko píše:DAKUJEME vsetkym zucastnenym![]()
AK sa mi podari, tak na Mlynky dojdemkedze som ani nemal kedy s niekym od vas poriadne pokecat...
Rad by som Vas prisiel pozriet, len mam zrovna nejake zdravotne nazkosti s chrbtom. Od Kawavikendu som bol iba raz na moto a to len na chvilu na tajnašamisak39 píše:Miro, můžu říct, že ta vítačka u mýho příjezdu mě fakt dostala, a srazíček byl naprosto perfektciko píše:DAKUJEME vsetkym zucastnenym![]()
AK sa mi podari, tak na Mlynky dojdemkedze som ani nemal kedy s niekym od vas poriadne pokecat...
Moc rád vás klucíííí uvidím na Mlejnech, tam to třeba v klídku probereme...