Včetně mě, ikdyž to letos bohužel nevyšlo a mrzí mě to!spit 40 píše:...proto že naše srazy jsou jiný tak rádi jedeme na ten váš ,a myslím že mluvím za všechny co se zůčastnili ...
Kawasakiclub.sk - 2. Kawasaki club weekend
Já jsem byl max spokojený jak s prostředím tak programem, vstup 5 eček = vlastně zadax super guláš pivko nebo kofča v ceně. A Kaw tam bylo taky dost jestli pánové počítáte chopper and cruiser . Se mnou přijeli na neznačkových strojích kámoši Virážka a Trike a jsou max spokojeni s přístupem k nim bez ohledu na značku a národnost . A když to vyjde příští rok tak tam zas rád pojedu. Dík všem organizátorům za supr víkend.
VN 800 ( 98 )
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
- kawamiro
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Som rad ze sa vam pacilo. Cely nas tym ma s tejto akcie super pocit. Ved kto sa zucastnil, vie aka bola atmosfera. Samotne foto hovoria same za seba
Nahaci boli tento rok vazne uzasny. Lastovicka na motorke to jednoznacne vyhrala na plnej ciare. Da sa povedat ze skoro kazdy kto sa zucastnil bol oceneny
Tesim sa s vami na dalsi rocnik kawaclub vikendu
Rad by som rad prisiel na Česko-Slovenský Kawasaki sraz:Mlýnky 2010 (10.-12.9)
Uvidim ako sa este rozhodnem, moj velky oblubeny moto zraz koncom sezony na ktory kazdorocne chodim je presme v tomto termine
http://www.motofest.sk 09. - 12.09.2010
IX MOTOFEST Staropramen
KOMOČA pri NOVÝCH ZÁMKOCH
Nahaci boli tento rok vazne uzasny. Lastovicka na motorke to jednoznacne vyhrala na plnej ciare. Da sa povedat ze skoro kazdy kto sa zucastnil bol oceneny
Tesim sa s vami na dalsi rocnik kawaclub vikendu
Uvidim ako sa este rozhodnem, moj velky oblubeny moto zraz koncom sezony na ktory kazdorocne chodim je presme v tomto termine
IX MOTOFEST Staropramen
- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak jednou doval na Mlýnky. Uvidíš, že tam bude skvěle! A soutěže taky budou, takže nuda určitě nebude!kawamiro píše:Som rad ze sa vam pacilo. Cely nas tym ma s tejto akcie super pocit. Ved kto sa zucastnil, vie aka bola atmosfera. Samotne foto hovoria same za seba![]()
Nahaci boli tento rok vazne uzasny. Lastovicka na motorke to jednoznacne vyhrala na plnej ciare. Da sa povedat ze skoro kazdy kto sa zucastnil bol oceneny![]()
Tesim sa s vami na dalsi rocnik kawaclub vikendu![]()
Uvidim ako sa este rozhodnem, moj velky oblubeny moto zraz koncom sezony na ktory kazdorocne chodim je presme v tomto termine![]()
IX MOTOFEST Staropramen
Dak
CKC -015-
CKC -015-
Akurat citam vsetky vase prispevky, a sme radi ze sa vam pacilo
. Ja urcite by som na Mlynky rad prisiel, ostatny asi tiez uvidime kolko nas bude. Ak by ste mohli napisat ake su podmienky ubytovania a pod.
Spit 40: Vobec si nerob hlavu, zasutazime si radi, ved v roku 2009 sme sa boli pozriet a vypadalo to tam pekne, komornejsia atmosfera aspon viac pokecame
.
Spit 40: Vobec si nerob hlavu, zasutazime si radi, ved v roku 2009 sme sa boli pozriet a vypadalo to tam pekne, komornejsia atmosfera aspon viac pokecame
Miro, můžu říct, že ta vítačka u mýho příjezdu mě fakt dostala, a srazíček byl naprosto perfektciko píše:DAKUJEME vsetkym zucastnenym![]()
AK sa mi podari, tak na Mlynky dojdemkedze som ani nemal kedy s niekym od vas poriadne pokecat...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- kawamiro
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Rad by som Vas prisiel pozriet, len mam zrovna nejake zdravotne nazkosti s chrbtom. Od Kawavikendu som bol iba raz na moto a to len na chvilu na tajnašamisak39 píše:Miro, můžu říct, že ta vítačka u mýho příjezdu mě fakt dostala, a srazíček byl naprosto perfektciko píše:DAKUJEME vsetkym zucastnenym![]()
AK sa mi podari, tak na Mlynky dojdemkedze som ani nemal kedy s niekym od vas poriadne pokecat...
Moc rád vás klucíííí uvidím na Mlejnech, tam to třeba v klídku probereme...
- milos ZX9R
- Easy rider

rad by som aspon cast buducej sezony prejazdil na SK & CZ .... tak ak to vyjde rad sa zastavim vsade kde uvidim Kawa znak
tento rok boli plany na cestovanie velke a PRD z nich zostal nakoniec
zas ste boli pozriet moju kamosku Janku v Husacinke u Zapraznych???

tento rok boli plany na cestovanie velke a PRD z nich zostal nakoniec
zas ste boli pozriet moju kamosku Janku v Husacinke u Zapraznych???
..... a uz su zase dve - cervena 9 '00 a zelena 7 '96 - BORN TO BE WILD !!