Chcípne, dá si pauzu a zase jede
-
-
Chalani tak motorka uz konecne startuje. Nakoniec to bol studeny spoj na tej zaliatej krabicke pod pravym plastom pri baterke.
Mam ale zasa iny problem. Motorku som nechal najskor zohriat na volnobeh az po zapnutie vrtule. Isla do otacok normalne. Az do vrchu ziaden problem.
To bolo na obed. Vecer som ju isiel previest tak som ju natocil nechal trocha zohriat a pomalym tempom som presiel cca 2km ku kamosovi. Odtial som Jej pridal a tahala super. Ked sa ale viac zohriala nechcela ist odspodu. Zvuk ako na tri valce a ziaden tah. Musel som jej pomahat cez spojku aby som sa rozbehol. Vo vyssich otackach sa chyti.
Volnobeh udrzi ledva ledva par sekund....
Skuste poradit chalani.
Este upresnim.. ked bola minule leto na nastavenie tak sa merali tlaky, boli OK az bol mechanik prekvapeny, nastavil ventily, podtlaky a karburatory aj vycistil lebo skladal z dvoch jedny poriadne.
Mam ale zasa iny problem. Motorku som nechal najskor zohriat na volnobeh az po zapnutie vrtule. Isla do otacok normalne. Az do vrchu ziaden problem.
To bolo na obed. Vecer som ju isiel previest tak som ju natocil nechal trocha zohriat a pomalym tempom som presiel cca 2km ku kamosovi. Odtial som Jej pridal a tahala super. Ked sa ale viac zohriala nechcela ist odspodu. Zvuk ako na tri valce a ziaden tah. Musel som jej pomahat cez spojku aby som sa rozbehol. Vo vyssich otackach sa chyti.
Volnobeh udrzi ledva ledva par sekund....
Skuste poradit chalani.
Este upresnim.. ked bola minule leto na nastavenie tak sa merali tlaky, boli OK az bol mechanik prekvapeny, nastavil ventily, podtlaky a karburatory aj vycistil lebo skladal z dvoch jedny poriadne.
KAWASAKI ZX600 R
opačný problém
jestli dovolíte mám opačný problém mě se zahřeje a chípne až tak po pěti minutách i déle zase chytne,taky nevím co stím.Stejně jako ta díra mezi 6-7000ot.min.dnes mi to předal v řadě už třetí servis s tím že nevědí co stím,jestli někdo má chut milerád mu jí přenechám a nebo umožním spravit v opačném případě jsem totiž dojezdil.Tuto sezonu jsem najezdil z hruba 500km ,zbytek servisy.Jinak pro informace ,byl vyměněn motor,karburátory jsem dal jiné totiž ty staré byly údajně vymydlené.prosím tímto o radu ,kdo tohle umí konečně spravit.předem děkuji všem za každou radu.