Vysoká rychlost & nedání přednosti
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
zase kdyz vyjizdim z vedlejsi a vidim v dalce nejaka svetla, tak se hned nerozjizdim a nenajizdim na hlavni ale nejakou tu vterinku tem svetlum venuji, abych zjistil jak se priblizuji.... jen idiot se koukne a vidi v dalce svetla a klidne vyjede a bude si rikat ze ta svetla byla dost daleko a ze nemohl tusit ze jede nekdo rychleji... a odhad se neudela za 1/2 sekundy, za 1/2 sekundy zhodnotim jestli tam neco jede nebo ne, kdyz neco jede musim se pokusit odhadnout kdy dorazi... zvasty typu ze kdyby ten dotycny dodrzoval rychlost ze by to stihl a podobne me nebavi... to je jako kdyby rekl nevjel na silnici protoze tam jede v dalce traktor sice 30km/h ale on ocekaval ze pojede 90km/h kolik je tam povolena rychlost.... ale to by neudelal to by najednou dobre odhadl ze traktor jede jak snek a necekal by... proste jen vymluvy. Situace "horizont" apod. kde to auto na hlavni nemuzu videt nebo az na posledni chvili je uplne neco jineho, tam je jasny ze nemuzu dat prednost kdyz se objevi tak rychle ze mi neda sanci ho spatrit natoz rozpoznat jeho rychlost. Pro me plati ze kdo jede na hlavni ma prednost a hotovo, pouze ve urcitych pripadech (v zatacce, horizont apod.) muze vyssi rychlost zpusobit ze davajici prednost ji nemohl dat protoze nemel sanci. Jinak stale plati , ze se mas 2x rozhlednout a poradne vyhodnotit situaci nez na tu hlavni strcis cumak a kdyz si nejsi jistej tak mas pockat... a hotovo 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
jo, to je přesně tak, jak to chápu já...KankX píše:zase kdyz vyjizdim z vedlejsi a vidim v dalce nejaka svetla, tak se hned nerozjizdim a nenajizdim na hlavni ale nejakou tu vterinku tem svetlum venuji, abych zjistil jak se priblizuji.... jen idiot se koukne a vidi v dalce svetla a klidne vyjede a bude si rikat ze ta svetla byla dost daleko a ze nemohl tusit ze jede nekdo rychleji... a odhad se neudela za 1/2 sekundy, za 1/2 sekundy zhodnotim jestli tam neco jede nebo ne, kdyz neco jede musim se pokusit odhadnout kdy dorazi... zvasty typu ze kdyby ten dotycny dodrzoval rychlost ze by to stihl a podobne me nebavi... to je jako kdyby rekl nevjel na silnici protoze tam jede v dalce traktor sice 30km/h ale on ocekaval ze pojede 90km/h kolik je tam povolena rychlost.... ale to by neudelal to by najednou dobre odhadl ze traktor jede jak snek a necekal by... proste jen vymluvy. Situace "horizont" apod. kde to auto na hlavni nemuzu videt nebo az na posledni chvili je uplne neco jineho, tam je jasny ze nemuzu dat prednost kdyz se objevi tak rychle ze mi neda sanci ho spatrit natoz rozpoznat jeho rychlost. Pro me plati ze kdo jede na hlavni ma prednost a hotovo, pouze ve urcitych pripadech (v zatacce, horizont apod.) muze vyssi rychlost zpusobit ze davajici prednost ji nemohl dat protoze nemel sanci. Jinak stale plati , ze se mas 2x rozhlednout a poradne vyhodnotit situaci nez na tu hlavni strcis cumak a kdyz si nejsi jistej tak mas pockat... a hotovo
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
myslim ze v tomhle tematu se neda dostat pravde a 100%shode.....
zrovna v tomhle se nespoleham na hlavni...vzdy...ale na sebe...
za tech mraky km co mam najeto v aute mi tam vjel mockrat kokot v aute a musel me videt i bez dalekohledu....
zrovna v tomhle se nespoleham na hlavni...vzdy...ale na sebe...
za tech mraky km co mam najeto v aute mi tam vjel mockrat kokot v aute a musel me videt i bez dalekohledu....
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Kuba
- Ghostrider
jasně, ale to je jiná situace, prostě pokud na hlavní něco jede a koukám na jeho světla, tak srát na odhad jeho rychlosti a nejezdit do silnice. Prostě jak psal i HonzaZdrahy píše:Když povalíš 200 a křižovatka bude 150m za horizontem, tak ti jouda s Avii z vedlejší nedá šanci přežít - ale on vyjede v době kdy na obzoru není vůbec nic.. jak píše Georg - není to černobílý.
Naposledy upravil(a) Kuba dne stř črc 21, 2010 10:27:46, celkem upraveno 1 x.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R