Vysoká rychlost & nedání přednosti
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Vysoká rychlost & nedání přednosti
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
taky se mě to zdá logické i včetně toho, že pokud valí tak rychle, že jej prostě nemůžeš zahlídnout, tak je to jeho chyba. Přece než tam vjedu, odhadnu jakou jede rychlostí a pak teprve, jestli se tam vejdu. Podle toho co tam popisovali to spíš vypadá, že stál na křižovtce dlouho a když viděl trochu skulinu, tak tam vlítnul.
ZX-12R naked
at schvali zakon jakykoli...v obci bezpodminecne max 60....max..a mimo ??? na 100% snahy predvidat vyjezdy z vedlejsich...o tohle se snazim vzdy moc...nejde to vzdy ale maximalne to delam....mozna se nekdy ten zamnou divi...ale jak tam nevidim jestli tam nejede deda s konma...nejedu....
to same ve meste...jak nevidim za roh baraku ...brzdim...-
at je zakon jakkkoli naklonen nam...vetsinou mam zivot ve svych rukou ja....ne zakon...
to same ve meste...jak nevidim za roh baraku ...brzdim...-
at je zakon jakkkoli naklonen nam...vetsinou mam zivot ve svych rukou ja....ne zakon...
Naposledy upravil(a) MARTY dne pon črc 19, 2010 18:59:47, celkem upraveno 2 x.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
je pravda, že by to byl nebezpečný precedens, kdyby si opravdu stáli za tím, že rychlost ve vině nehraje roli, pokud jsi na hlavní.
Potom můžeš drtit přes dvě kila na okrsce, borec v plechovce uvidí v dálce světla, řekne si, to zvládnu a nepobere, že u něho budeš za 2vteřiny a rozsekáš ho na kaši - i sebe.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- Kuba
- Ghostrider
to jsou zase problémy s něčím absolutním, jednou si ku..a na hlavní, tak máš přednost, pokud budem debatovat a řešit nějaké další možná a když, tak o to víc lidí to bude zkoušet a riskovat, protože na hlavní přece nemá absolutní prednost a budou tam vjíždět kreténi z vedlejších. proč sou tyto přednosti a proš doprava má nějaký řád, protože rychlost auta jedoucí po hlavní silnici nedokážeme odhadnout a proto tam nevjedem.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
no ono se to Kubo těžko odhaduje, když tam máš naloženo 200 - 250kmh a nějaký plechovkář se chce dostat z té vedlejší taky na tu hlavní, tak počítá s tím, že ten člověk, co tam jede na hlavní dodržuje předpisy....
Není to černobílé. Myslím, že by to měli posuzovat případ od případu.
G.
Není to černobílé. Myslím, že by to měli posuzovat případ od případu.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
pokud to kouris po hlavni pres vsechny vyjezdy a krizovatky 200-250......nejses panem osudu...to uz je malej ha¨zard ktery vyjde nebo taky ne...
v takovemto pripade zadnej ridic z traktoru,deda s vozem ,ridic avie ani ridic skody 100 nemuze...
ne vzdy rozhodne brzdna draha bo treba u mne upenlive brzdeni s ABS neukaze nic jasne a pokud ja jedu obligatne a on me tam vjede ikdyz me vidi....stalo se mi...nenadelam nic...vetsinou kdyz me zabije...hodej to na me...
jakl jsem psal vyse...radej ten osud podrzim ve svych rukou maximalni silou abych tohle nemusel nikdy resit...ikdyz nikdy taky neni to prave slovo...snad nebudu muset...

v takovemto pripade zadnej ridic z traktoru,deda s vozem ,ridic avie ani ridic skody 100 nemuze...
ne vzdy rozhodne brzdna draha bo treba u mne upenlive brzdeni s ABS neukaze nic jasne a pokud ja jedu obligatne a on me tam vjede ikdyz me vidi....stalo se mi...nenadelam nic...vetsinou kdyz me zabije...hodej to na me...
jakl jsem psal vyse...radej ten osud podrzim ve svych rukou maximalni silou abych tohle nemusel nikdy resit...ikdyz nikdy taky neni to prave slovo...snad nebudu muset...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná