To HD mě láká z jednoho prostého důvodu - nabízí tolik věcí a doplňků, že si každý může postavit tu "svou" motorku

jasný, já jsem narážel na takové ty kydy od lidí, co na motorce nikdy neseděli, ale říkají, já bch si tak až budu starší koupil chopera a s tím se jen tak kochal, nechci jezdit rychle a chci mít pohodlí. Vezl jsem tchánovi domů 11 Virážku, nejelo to a o tom, že by to bylo pohodlné řeč být nemůže být taky. Díky předkopům jsem si po cestě nemohlo srovnat zadek (nebylo se jak nadzvednout), rameny mě boleli atd.Zdrahy píše:Tohle není o stáříměl jsem už skoro všechno - velkou i malou zmrzlinu, velkýho naháče, enduro, mašiny jetý i funglovku.. a tohle mě teď baví
![]()
Začínám uvažovat o HDčku
1.rozum neni hodnocen dle me cislem 130km/hod...Jana Kawa píše:jj, časy se mění, když si vzpomenu, jak si byl nervózní, když jsme jeli pod 130 (asi z Grosglockneru) asi dostáváš rozum.
Úplně tě chápu, Vláďu teď bere kroska víc než desina a v Jeseníkách to na KLX nandal v zatáčkách i R1, všechno se má zkusit
Jana Kawa píše:č. 130 bylo myšleno přibližně, fakt se Zdrahy dokázal nas... když byla vyjížďka pomalejší, klidně se sebral a mastil domů
V Jeseníkách se borci na R1 a na hondě snažili vysedat, než přelezli z jedné strany na druhou, byla naše koza v prd---
(jo jinak už ji nemáme, už je prodanádocela fofr)