VNko

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » ned črc 18, 2010 23:06:46

Díky chlapci - právě jsem se vrátil od soudruha velmistra Kinga - padla na to celá neděle, ale nemůžu se dočkat, až ten skvost dám na motorku :wink:
To HD mě láká z jednoho prostého důvodu - nabízí tolik věcí a doplňků, že si každý může postavit tu "svou" motorku :wink: jinak hodlám zůstat věrný značce :lol:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pon črc 19, 2010 09:48:45

Zdrahy píše:Tohle není o stáří :lol: měl jsem už skoro všechno - velkou i malou zmrzlinu, velkýho naháče, enduro, mašiny jetý i funglovku.. a tohle mě teď baví :wink:
Začínám uvažovat o HDčku :)
jasný, já jsem narážel na takové ty kydy od lidí, co na motorce nikdy neseděli, ale říkají, já bch si tak až budu starší koupil chopera a s tím se jen tak kochal, nechci jezdit rychle a chci mít pohodlí. Vezl jsem tchánovi domů 11 Virážku, nejelo to a o tom, že by to bylo pohodlné řeč být nemůže být taky. Díky předkopům jsem si po cestě nemohlo srovnat zadek (nebylo se jak nadzvednout), rameny mě boleli atd.
Právě jsem překvapený, když si jezdil na tolika mašinách, že si "skončil" u něčeho takového. Jsem rád, že jsem se na choperu svezl, protože si ho můžu odškrtnout z kolonky "řídil jsem", ale to je tak asi vše.
ZX-12R naked

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon črc 19, 2010 11:05:19

O pohodlí to vážně není :)
Je to těžký vysětlování.. asi bych to přirovnal k začátkům, kdy jsme lítali v kokoskách na fichtlech a podobných strojích, vítr ve tváři a člověk nic neřešil. Když si bublám po okrsce 90km/hod, tak jsem spokojenej. Můžu tam jet 150, brousit výfukem, ale to bych se na to vykašlal, koupil si zmrzlinu a jel tam ještě o 50 víc.. Nějak mě spěchání přestalo bavit a tohle je ježdění o pocitu z ježdění. Koho to nechytne, nemá smysl něco vysvětlovat :lol: ¨
Na letišti (i mimo) jsem si zkusil maximálku na 9ce, měl jsem novou 6ku a vím jak je to obratný a mrštný, na okruhu jsem něco najel, napadal a vyblbnul se, enduro jsem měl a něco jsem se na něm před lety vyřádil, měl jsem před lety katanu a teď REXe, no a už mě to neoslovuje... Možná si koupím ZX7R protože je to krutá mašina a rád na ní vzpomínám - je krásná a jede, ale koupim si ji na leštění a jezdit budu na chopperu (alespoň nějakou dobu, než mi zase prdne v kouli a koupím si novou desinu).
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » pon črc 19, 2010 11:24:24

jj, časy se mění, když si vzpomenu, jak si byl nervózní, když jsme jeli pod 130 (asi z Grosglockneru) asi dostáváš rozum.
Úplně tě chápu, Vláďu teď bere kroska víc než desina a v Jeseníkách to na KLX nandal v zatáčkách i R1, všechno se má zkusit :D
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon črc 19, 2010 11:38:06

No jo, on je to takový mix pocitu z větru v obličeji, zvláštního posezu, žádné nutnosti na sebe natahovat motohadry (jezdím v riflích a triku, když vím, že jedu na pohodu, jinak teda jezdím v kůži :) ), toho bezva zvuku když za to člověk vezme, toho jak na tebe koukají lidi, PaCHové tě většinou nechají bejt..
Nemyslím si že bych dostával rozum :lol: jen jsem ujel na týhle vlně. Je pravda, že kdybych razantně nezpomalil, jednou bych se domů asi nevrátil..
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon črc 19, 2010 12:42:23

Jana Kawa píše:jj, časy se mění, když si vzpomenu, jak si byl nervózní, když jsme jeli pod 130 (asi z Grosglockneru) asi dostáváš rozum.
Úplně tě chápu, Vláďu teď bere kroska víc než desina a v Jeseníkách to na KLX nandal v zatáčkách i R1, všechno se má zkusit :D
1.rozum neni hodnocen dle me cislem 130km/hod...
2.kdo a na jake ceste na te R1 jel ?????
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon črc 19, 2010 12:45:24

Nemyslím si že bych dostával rozum :lol: jen jsem ujel na týhle vlně. Je pravda, že kdybych razantně nezpomalil, jednou bych se domů asi nevrátil..[/quote]

ani tohle neni pravidlem....jen snad predpoklad.....i ti co stoji u cesty muzou byt srazeni nejakym bezmozkem...i lide stojici na zastavce autobusu byli zabiti opilym dementem..
ja taky zpomalil..a to ze strachu...ale ne proto ze ted uz jsem tim padem v bezpeci....

Zdrahy uzivej si tu radost...ta je jista a pocitove hmatatelna....
taky me srdce plesa bo se mi libi jak jdu do garaze...a nemusi to byt copr :D

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pon črc 19, 2010 13:00:57

uznávám, je to asi tím, že jsem zatím prd najezdil co do počtu km tak do vyzkoušených motorek. Je asi pravda, že to musí být oddych, člověk se nemůže honit ani kdyby chtěl. Občas se i stane, že se vrátím z vyjížďky spíš naštvaný na sebe, protože se mi nedařily zatáčky i když přitom o hov*o jde (nedařily nemyslím, že bych vylítl do protisměru, spíš, že jsem nejel ideální stopu, přebrzdil atd. atd.) Ale pro mě je motorka přitažlivá (zatím) právě tím zrychlením, hbytostí a adrenalinem.
ZX-12R naked

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » pon črc 19, 2010 13:03:50

Jak to tu tak čtu, napadá mě: Zdrahy, vy čopráci to vidíte jinak, co? :lol: :lol: :lol:
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon črc 19, 2010 13:36:46

...jeste ze to ti copraci vidi jinak, jinak bych si skoro myslel ze jsem se zblaznil ja a ne Zdrahy :lol: :lol: :lol:

P.S.... a ja mam casu dost a ja si klidne pockam az Zdrahy ten svuj 130 rozum zase ztrati :wink:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon črc 19, 2010 13:38:11

No my vidíme všechno jinak :)
Jak říkám, každý to má jinak a třeba jindy :wink: neříkám že se ke zmrzlinám nevrátím - ale nejspíš už jen na okruh 8)
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » pon črc 19, 2010 16:22:43

č. 130 bylo myšleno přibližně, fakt se Zdrahy dokázal nas... když byla vyjížďka pomalejší, klidně se sebral a mastil domů

V Jeseníkách se borci na R1 a na hondě snažili vysedat, než přelezli z jedné strany na druhou, byla naše koza v prd---
(jo jinak už ji nemáme, už je prodaná :roll: docela fofr)
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon črc 19, 2010 18:21:41

Musím složit velikou poklonu umu a šikovným rukám kamaráda Kinga :) Ti z vás, kteří byli na Skalce a viděli tu jebku co jsem si dovezl (a kroutili hlavou) teď pomalu můžou začít vidět to, co jsem měl v hlavě když jsem ji kupoval :wink: tady je moje kladivo - je na něm vidět spousta oddělaných hodin a ještě spousta dalších je přede mnou, ale je to práce která baví :)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon črc 19, 2010 19:04:43

ty jsi stastnej...ja jsem stastnej ze ty jsi stastnej kamarade...dame si panaka ikdybys mel treba HD. :wink:

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » pon črc 19, 2010 19:05:10

Jana Kawa píše:č. 130 bylo myšleno přibližně, fakt se Zdrahy dokázal nas... když byla vyjížďka pomalejší, klidně se sebral a mastil domů

V Jeseníkách se borci na R1 a na hondě snažili vysedat, než přelezli z jedné strany na druhou, byla naše koza v prd---
(jo jinak už ji nemáme, už je prodaná :roll: docela fofr)

mě to taky nikdy nebavilo trtkat se ve velké skupině pomalu. Nejlepší jsou tak 4-5motorek a tradá.
Vsadil bych si, že to Zdrahyho bude bavit dlouho, ale u toho buse sem tam potřebovat zatopit pod kotlem a projet si pěkně svižně zatáčky a to na vn-ku asi nepůjde. škoda, žes prodal tu sedmu, ta by se dala dát do krásného origo stavu a lítala taky jak šutr.
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

Odpovědět