odcizeno, ukradeno
Já ten odkaz pochopil tak, že nabídnu love, a ty jaksi povzbuděj snahu něco nebo někoho najít a info bude do jistý míry na jednom místě... Milana chápu, taky mě sere pořád poslouchat, že když se živím sám jsem lump a zloděj... ale s tím hovno nadělám, prasobradavičná oranžovo-rudá propaganda je holt silná zbraň, takže na to seru, je mi to jedno, o tom, kdo mele tyhle p*čoviny si myslím svoje a pokud jsem střízlivej, tak ho ani nebiju 

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
MMK:.....chapu ze te ti keci stvou..kazdeho stve kdyz jeho praci hanej....ale treba ty lidi co slouzej na obvodnich sluzebnach delaj policii dost blbou vyzitku...kdyz se me 3X zeptaj jestli to chci skutecne nahlasit....a ze se to stejne nenajde...a pak te tam nechaj hodku vytvrdnout aby jsis to treba jeste rozmyslel..tak si pak clovek myslim o policii sve....
PS: jezdim na motorce uz pres 10 let a jeste me nikdy nechteli kontrolovat VINko
PS: jezdim na motorce uz pres 10 let a jeste me nikdy nechteli kontrolovat VINko

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
není o o lidech na kriminálce, na OOP na dopravce. Prostě všude se najdou blbci a dobří. Je to taky dost o systému. Pokud má ten na obvodě 10 spisů, tka je jasné, že moc neobjasňuje, ale jen hledí, aby měl všechny papíry a lhůty v pořádku, protože za ty budou drbat určitě.
Sám to teď zažívám, mám naflákané spisy, protože je nás tam teď pár a šéfové mají novou mantru "zatíženost" = počet spisů na policajta. To se pak fakt moc nejde hnát do věcí, které jsou třeba na 1/2 roku a kdo ví, jestli vůbec něco vyčmucháš, protože máš plnou hlavu všech lhůt, aby ti nic ve spise nechybělo a pokud je tam nějaký poznatek, aby si to nezadrbal a objasnil aspoň to.
Sám to teď zažívám, mám naflákané spisy, protože je nás tam teď pár a šéfové mají novou mantru "zatíženost" = počet spisů na policajta. To se pak fakt moc nejde hnát do věcí, které jsou třeba na 1/2 roku a kdo ví, jestli vůbec něco vyčmucháš, protože máš plnou hlavu všech lhůt, aby ti nic ve spise nechybělo a pokud je tam nějaký poznatek, aby si to nezadrbal a objasnil aspoň to.
ZX-12R naked